Šejla Zonić pobednica Z.G. za 2023/2024g

Neno

Elita
Poruka
21.052

Najobrazovanija takmičarka koja je ikad bila u šou programu..​

Tokom svog učešća u "Zvezdama Granda", Šejla je imala priliku da pokaže sve što je naučila tokom godina obrazovanja i rada na sebi. Od pevanja popa, preko zabavne muzike, do narodnjaka.
Šejla Zonić
je proglasena pobednicom u prestižnom takmičenju "Zvezde Granda" za sezonu 2023/2024.
Šejla je osvojila srca publike i žirija uz neverovatnih 132.014 glasova od ukupno 529.000, a tokom ovog takmičenja joj je mentor bila pevačica Svetlana Ražnatović Ceca.

Šejla Zonić, mlada i talentovana pevačica, zauzela je posebno mesto na muzičkoj sceni ovogodišnjeg takmičenja "Zvezde Granda". Ne samo da je osvojila srca žirija i publike svojom izvanrednom vokalnom sposobnošću i scenskim nastupom, već je poznata i po tome što je najobrazovanija kandidatkinja koja se ikada takmičila u ovom popularnom muzičkom šou koji postoji preko dvadeset godina.

Šejla je rođena u Nemačkoj, ali se brzo preselila u Sanski Most gde je provela čitavo detinjstvo, ali je njena ljubav prema muzici bila evidentna još od malena. Pohađala je muzičku školu gde je savladala osnove muzičke teorije i pevanja. Njena posvećenost obrazovanju nije se zaustavila na tome. Nakon završene srednje muzičke škole, Šejla je upisala Muzičku Akademiju u Sarajevu gde je nastavila da usavršava svoje znanje. Diplomirala je s najvišim ocenama, a njeni profesori često su je hvalili kao jednu od najperspektivnijih mladih muzičkih umetnika svoje generacije.

Tokom svog učešća u "Zvezdama Granda", Šejla je imala priliku da pokaže sve što je naučila tokom godina obrazovanja i rada na sebi. Od pevanja popa, preko zabavne muzike, do narodnjaka. Njeni nastupi su bili tehnički savršeni, emocionalno bogati i izuzetno profesionalni. Žiri je bio impresioniran njenom sposobnošću da prenese emocije kroz pesmu, dok je publika uživala u svakom njenom izvođenju.

Šejla je takođe poznata po svojoj skromnosti i prizemnosti. Iako je stekla veliku popularnost zahvaljujući takmičenju, ostala je verna sebi i svojim vrednostima. Uvek ističe važnost obrazovanja i neprestane posvećenosti radu, bez obzira na uspeh koji je postigla.

Njena posvećenost muzici i obrazovanju čini je uzorom mnogim mladim ljudima koji sanjaju o karijeri u muzici. Šejla često govori o važnosti školovanja i kontinuiranog usavršavanja, naglašavajući da je uspeh rezultat predanog rada i upornosti.

Osim što je talentovana pevačica, Šejla je i strastvena u svom humanitarnom radu. Aktivno učestvuje u različitim dobrotvornim akcijama i često nastupa na humanitarnim koncertima. Njena želja da pomogne drugima i doprinese zajednici dodatno je ističe kao izuzetnu osobu. Kako ističe, najveća podrška joj je suprug Armin.


Šejlina priča o uspehu, kombinovana s njenom izvanrednom muzikom i obrazovanjem, inspiracija je mnogima. Ona pokazuje da je moguće postići velike stvari uz pravi balans talenta, obrazovanja i posvećenosti. Sa svetlom budućnošću pred sobom, nema sumnje da će Šejla Zonić nastaviti da oduševljava publiku i doprinosi muzičkoj sceni na najvišem nivou.

- Ja sam trenutno u šoku, ostvarila sam ono za šta sam se jako dugo borila. Svi mi kada se prijavimo očekujemo da ćemo pobediti, tako da bih lagala kada bih rekla da nisam - rekla je Šejla.

- Pobedu posvećujem svojem radu, trudu, zalaganju, suprugu i porodici, a naravno i sebi - dodala je ona.
Na pitanje koja je najvažnija lekcija koju je naučila od Cece, Šejla je odgovorila sledeće:

- Bilo je puno lekcija, sada baš ne mogu tačno da se setim ali znam da mi je govorila "Nemoj nikada da budeš skromna, pokaži ono što jesi i budi autentična" - rekla je pobednica.

https://www.youtube.com/watch?v=n24PvJtjcng&embeds_referring_euri=https://www.sd.rs/&source_ve_path=Mjg2NjY&feature=emb_logo

Pobednica će kući odneti prestižnu statuu, pesmu, automobil i kompletnu marketinšku podršku. Produkcija će takođe finansirati najvažnije stavke kao što su televizijska gostovanja i obezbediti najbolji tim menadžera koji će se pobrinuti za nastupe i gostovanja u najboljim klubovima i diskotekama.

SD
 
EVO KOLIKO JE KO DOBIO GLASOVA:1. Šejla 132.047 (10.125 stiglo od glasača iz Srbije, 114.351 iz Bosne i Hercegovine. Iz Crne Gore 2.872, iz Severne Makedonije 2.693, iz Hrvatske 2.006)
2. Miki 102.103 (Iz Srbije 3.738, iz Bosne i Hercegovine 2.082 glasa, iz Crne Gore 864, a iz Severne Makedonije 95.231, iz Hrvatske 188 glasova)
3. Andrijana 71.875 (2.200 iz Srbije, 1.723 iz Bosne i Hercegovine, 284 iz Crne Gore, 67.396 iz Makedonije i 272 glasa iz Hrvatske).
4. Antonija 47.879 (Iz Srbije 2.346, iz Bosne i Hercegovine 36.056, iz Crne Gore 828, zatim iz Severne Makedonije 1.124 i Hrvatske 7.525)
5. Melisa 31.955 (z Srbije dobila 1.315 glasova, iz Bosne i Hercegovine 1.739, iz Crne Gore 178, iz Severne Makedonije 28.615 i iz Hrvatske 108).
6. Đula 31.041 (iz Srbije osvojila 752 glasa, iz Bosne i Hercegovine 29.166, iz Crne Gore 200, iz Severne Makedonije 205 i iz Hrvarske 718).
Naleteh, pa da vidite, mozda je tacno
Kao sto se vidi iz srbije samo 20-ak hilj , iz bosne 190 hilj a iz makedonije 160
 

Back
Top