seh na eh ili seh na oh?

Dobro. Da čujem zašto?
Nekomforno je? Ili poštuješ mir pokojnika? Ili se plašiš zombija?

- - - - - - - - - -

Bolje da je bila obrnuta tema.. Ne bi nikad imao sex nigde :)

Bolje da nje bila obrnuta tema, jer ovo je obrnuta tema. Ti otvori neobrnutu, Mene ne zanima gde to radite, znam svi po krevetima, eventualno u fići negde usput :lol:

- - - - - - - - - -

Plašiš se galopa ili šta?

- - - - - - - - - -

u mešalici za beton...

Čak i ako je isključena?

ja ne bih kod zubara i ostalim lečilištima...kaže ovi dr se prcaju ko štuke,svaka njima čast,ja kad osetim onaj miris oćudumrem,ne bi mi se digo ni na...jednu devojku,necu sad ni da kažem na koga,nije ni bitno:lol:
odem kod onog,on mi strpa prste usta,kaže nemoj da jedeš par sati,šta par sati,dva dana ne mogu ni da zinem,ko diptroutovan da sam,em me bolu usta,em mi se sve gadi...sad sam sve izbrko,ajebiga

Gde nikada ne biste imali sexualni odnos (bilo da ste duša koja uvek i isključivo vooodi ljuboov ili da ste neki tandrčak što zaskače sve živo, nema veze i ako forsirate šeme, trileme, rukobludne veštine i slično)?
:think: virtuelni na forumu :lol:

- - - - - - - - - -

mozda bi i mogao kad bi bio u bolnici,iz dosade,ali nisam te sreće da odem malo da odmorim pupu daleko bilo,moze al da nije nesto strasno

jest i onda dodje seksi sestra(a ti ustvari nakljukan lekovima pa ti se od babe prividja) xD

- - - - - - - - - -

znas li ti kako konji smrde? :sad2:

neka hvala

Pogledajte prilog 388214
eto resila sam problem :lol: sad da se uzmete :vatromet: a ja cu da kitim kuma :lol:

Back