Šef svemirske agencije: Video sam kako rade na oružju za izazivanje zemljotresa, nezaustavljivo je VIDEO

Šef za svemirske odnose i nije neki.posao.
Više izmišljeno radno mesto za uzimanje para iz budžeta.
A i ti vanzemaljci dodju jednom u 50 godina pa ne moraš baš u 6:00 da si na radnom mestu.

Pitam se kako u Srbiji nemamo Upravni Odbor za svemirska istraživanja, savetnika, portparola, marketing...
Njih bi prvo vucko primio u bilateralu....
"Dolazimo u miru"
"Pa sta???"

https://www.novi-svjetski-poredak.com/2018/09/29/priznali-su-haarp-om-mogu-kontrolirati-vrijeme/

Ovo nije prvi put da je javni dužnosnik priznao da je HAARP i kontrola vremenske prognoze ne samo mogući, nego da su aktivni i da se koriste kao “super oružje”, što se očituje izjavom 1997. bivšeg američkog ministra obrane Williama Cohen, gdje je rekao: “Ostali [teroristi] se bave čak i ekološkom vrstom terorizma čime mogu mijenjati klimu, pokrenuti potrese i vulkane daljinskim putem elektromagnetskim valovima … Dakle, tu ima dosta vrsnih umova čiji je posao pronalaženje načina na koje mogu izazvati teror nad drugim nacijama… Istina je i to je razlog zašto moramo intenzivirati naše napore u borbi protiv terorizma.’

Nisu bas gluposti.
Prof. M. Milinovic je u jednoj emisiji od prosle godine govorio upravo o toj vrsti "naoruzanja", americki odgovor na pojedine ruske rakete.
koliko sam gledao taj je malo ... neozbiljan

shvatas li kolika bi sila trebala da se gvozdena bandera nabije 5km u zemlju

tesko je probiti 10 metara a kamoli 5km

od cega bi se napravila tako probojna bandera?

kolika bi njena tezina bila? koliko komada mora da deluje da bi dosle do 5 km a onda delovale tolikom silom

zasto ne bi nastavile dalje kretnju dok trenje ne zaustavi te bandere?

titanijum je jaci od celika ali nije svemoguc ,suvise je tu stvari potrebno da bude savrseno

koliko sam gledao taj je malo ... neozbiljan

shvatas li kolika bi sila trebala da se gvozdena bandera nabije 5km u zemlju

tesko je probiti 10 metara a kamoli 5km

od cega bi se napravila tako probojna bandera?

kolika bi njena tezina bila? koliko komada mora da deluje da bi dosle do 5 km a onda delovale tolikom silom

zasto ne bi nastavile dalje kretnju dok trenje ne zaustavi te bandere?

titanijum je jaci od celika ali nije svemoguc ,suvise je tu stvari potrebno da bude savrseno
Govorio sam uopsteno o tome kao oruzju, ne bas i o detaljima. Vise je rec o inetickom udaru i strasno velikoj brzini i mogucnostima radarskog otkrivanjima.
I ja sam sumnicav prema 5 km dubine. To profesor nije pominjao, a on je covek strucan, iz te branse, tako da...

Back