Zrnka Početnik Poruka 38 07.02.2006. u 23:08 - SEDMA KUCA #1 Sta znzci u muskom horoskopu kad se nadju MESEC, MERKUR i MARS(sve u lavu) u sedmoj kuci?
Zrnka Početnik Poruka 38 08.02.2006. u 13:18 - SEDMA KUCA #2 Zrnka: Sta znzci u muskom horoskopu kad se nadju MESEC, MERKUR i MARS(sve u lavu) u sedmoj kuci? Kliknite za proširenje... ?????
Zrnka: Sta znzci u muskom horoskopu kad se nadju MESEC, MERKUR i MARS(sve u lavu) u sedmoj kuci? Kliknite za proširenje... ?????
Fixa Veoma poznat Poruka 12.766 08.02.2006. u 14:17 - SEDMA KUCA #3 au, mars u lavu, jos ako je neka vatra u znaku/podznaku, pa taj mora da nasrce - ja bih rekao da je ova osoba stvorena za silovanje
au, mars u lavu, jos ako je neka vatra u znaku/podznaku, pa taj mora da nasrce - ja bih rekao da je ova osoba stvorena za silovanje
Zrnka Početnik Poruka 38 08.02.2006. u 17:38 - SEDMA KUCA #4 Fixa: au, mars u lavu, jos ako je neka vatra u znaku/podznaku, pa taj mora da nasrce - ja bih rekao da je ova osoba stvorena za silovanje Kliknite za proširenje... rak/vodolija
Fixa: au, mars u lavu, jos ako je neka vatra u znaku/podznaku, pa taj mora da nasrce - ja bih rekao da je ova osoba stvorena za silovanje Kliknite za proširenje... rak/vodolija
Zrnka Početnik Poruka 38 08.02.2006. u 17:46 - SEDMA KUCA #5 Fixa: au, mars u lavu, jos ako je neka vatra u znaku/podznaku, pa taj mora da nasrce - ja bih rekao da je ova osoba stvorena za silovanje Kliknite za proširenje... HA,HA, ja sam silovala njega i sad cekamo bebu!!!!
Fixa: au, mars u lavu, jos ako je neka vatra u znaku/podznaku, pa taj mora da nasrce - ja bih rekao da je ova osoba stvorena za silovanje Kliknite za proširenje... HA,HA, ja sam silovala njega i sad cekamo bebu!!!!