SEDMA GIMNAZIJA

skola je katastrofa,ja zivim u novom delu mirijeva i kad sam isla do sedme presekla sam se,nema osvetljenja,ovce setkaju okolo,cuju se besni psi,a tek sto smrdi,nisam mogla da verujem,ne daj boze da sam to upisala,inace dosta ljudi iz moje osnovne je upisalo sedmu i kazu da je extra laka,da je zajebavanje,svejedno,nikad ne bih isla u tu skolu,a da,upoznala sam devojku iz sedme koja zivi na banovom brdu....jadna

Koja laz...ovo nemoj da je neko saslusao...ja sam 3 godina i skola je extra..
Nalazi se u zjb kraju, ali nije tolko ni strasno...ovaca, koza i druge zivine nema...mozda po neka koka ali preko puta...u skolu ulaze samo djaci, i to extra..zezanje je najjace..skola objasnjava neke stvari koliko je laka...profesori su mladi, uvek spremni da pomognu...naravno postoje izuzeci..tako se klonite Sonje istoricarke, svih fizicarki i latinke...svakome toplo savetujem da je upise... i ima osvetljenja

e owako ja sam tek sad krenula u VII bg gimn i mogu da kazhem da je shkola full...znachi samo gubimo chasowe zezamo se....narawno tu ima i onih loshih strana...npr neki profesori...latinka PO OBAWEZOM kako je samo uzhasna...onda josh samo jedan problem je taj shto ne sme da se pushi u shkolskom....pa zbog toga smanjuju ocene....ja sam posle nedelju ipo dana odmah dobila 3 iz wladanja...xex...:)ali ono swe u swemu shkola je full!!!:)ne nalazi se u selu nego u MIRIJEWU....!!!i to sam morala da napomenem...:):):)

razumem ja da svako brani svoju skolu...ja prva branim svoju jer se i o njoj svasta prica..prvi post sam pisala pre tacno 2 god,verujem da su se stvari popravile,ali to da lupam gluposti stvarno ne stoji....znaci ima pasa,i ima kokosaka i komsiluku bleje ovce,tada nije bilo rasvete,kroz salu za fizicko je duvala promaja...skola unutra nije losa i lepo je sredjena...od ljudi sam cula da nije laka ali da nije ni teska,ali ipak,ne hvala...mozete vi da nastavite da branite svoju skolu ali isto tako mozete da priznate da je situacija bila takva...poz svima....

Ovako, ja idem u sedmu vec tri godine tako da, mogu li da kazem kako stvari stoje a da neko ne kaze "Ne ne, meni je drugarica rekla da joj je drug rekao da je cuo od nekoga kako to nije tako, i ja sam iz nepoznatog razloga potpuno siguran u to"? Ako nekoga stvarno zanima da upise sedmu, treba realno da cuje a ne ovo ono i onda upise ili ne upise sedmu i zajebe se.

Ovako, vecina profesora su mladi i okej, voljni da pomognu za bilo sta. Ima nekoliko izuzetaka naravno, latinka je uzas, dosta fizicara, i Sonja istoricarka mada nisam imao prilike da je upoznam, sva sreca izgleda... sto se tice tezine, nije ni bleja ni tesko. Mada sam siguran da spada u 50% laksih gimnazija.

Skola jeste u malo zabacenom delu Mirijeva, ali nije uzas kako su neki opisivali. U skoli i skolskom dvoristu je sve ok, van njega retko kad smrdi, nema besnih pasa (bar ne besnijih od onih u 'normalnom' delu grada), sa vremena na vreme prodje konj ili traktor. A ne verujem da vam je toliko bitno da za mesec dana ne vidite jednog konja, velika stvar...

Sto se tice lokacije, busevi 46 i 27 su na 5-6 minuta od skole tako da nema nekog pesacenja preko njiva, kako bi neko mozda zakljucio po ranijim postovima.

Ako nekoga zanima jos nesto neka pita i nek saceka da mu odgovorim ja ili bilo ko drugi ko ide u sedmu, ovo je uzas sta napricaste o skoli.

Back