november child
Elita
- Poruka
- 18.222
ma nije to najgore cicak,najgore je sto smrt ne nastupa posle toga brzo,vec se mucis i patis jos dugo godina...![]()

Nisi baš u pravu. Povećavaju ti se opcije da dobiješ još neku bolest koju do tada nisi imala.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma nije to najgore cicak,najgore je sto smrt ne nastupa posle toga brzo,vec se mucis i patis jos dugo godina...![]()

Nisi baš u pravu. Povećavaju ti se opcije da dobiješ još neku bolest koju do tada nisi imala.

ebote niste normalni....o cemu vi raspredate 

Pa šta misliš koliko godina mi svi imamo
Rastu nos i uši, to znam, mislim ne po sebi, naučno j dokazano.
A da li osede i stidne dlačice, stvarno ne znam, mislim da pre otpadnu nego što osede.
I stvarno ne verujem da ih neko farba. Možda je baš lepo kad osede bude nekako kao šatirano
![]()
Pa, jes... onako bi stvarno postojala dilema.![]()

Pa, jes... onako bi stvarno postojala dilema.![]()

Ah sudbino kleta, zašto nije obrnuto, da sad otpadnu a tek u starosti počnu da bujaju, avaj...

Zamisli tek kad Čičak skonta da u starosti se ljudi zboraju, pa im se sprče grudi, sedalni deo otrombolji, sparuše se ko kora jabuke![]()

Tako je maco...Ah sudbino kleta, zašto nije obrnuto, da sad otpadnu a tek u starosti počnu da bujaju, avaj...

Zato mu ja uvek ostavim strelicu...Možda njen muž ne bi znao da nađe put bez "putokaza"...skrenu bi mukica levo od Albukerkija...i ko zna gde bi završio...![]()

Zamisli tek kad Čičak skonta da u starosti se ljudi zboraju, pa im se sprče grudi, sedalni deo otrombolji, sparuše se ko kora jabuke![]()

Trla baba lan, da joj prođe dan.ebote niste normalni....o cemu vi raspredate
![]()
E i praće zube u ruci!
Mislim pored svega toga, ko će se baviti prošatiranom frizuricom![]()

Zamislite kako bi bilo kul da postoje frizeri za donju regiju?!![]()

Pa postoje![]()

Pa postoje![]()

Taj rad..korekcija:
- Ijuu, postoje..![]()

medice
![]()

Ne mislim na one što depiliraju... već baš ono, pravi frizer, pa ti isfazonira malu... i ošiša šiške... npr...![]()
Ne mislim na one što depiliraju... već baš ono, pravi frizer, pa ti isfazonira malu... i ošiša šiške... npr...![]()

)Šta medice?![]()