Secret garden.

35aq6gm.jpg

eh kako su vam nagurane i visoko te enciklopedije,il sta je to vec,moj bobi bi se tu bas smorio
on je inace ukapirao da je izmedju enciklopedija najbolje uguravati kosti,jer te knjige niko ne pipa,pa mu se cini da je bezbedno
inace si ko lutka u tim belim hulahopkama:)
svi ste mnogo slatki tako mali,cudo u sta ste izrasli:mrgreen:
Pa jes, ja se isto čudim kakva sam bila cuker pa se pretvorila u čudo. :lol:

Lepi ste kao deca, a lepši ste odrasli. Kano ružna pačad izrasli ste u prelepu labuđad.

Jah, jednijema se ne sviđa rasplet priče, dočim se Alisi ne dopade boja na fotografiji. Ženama nikad udovoljiti.
Rispekt brate Čoda, ti nisi imao zamerki, naprotiv, sve ti je bilo potaman. Fala ti angro.
Što se tiče boje, moram da priznam da se ni meni nije svidela u početku, al ajd kao nisam baš mogao da biram. Aneks priči je da je vespu terala ćerka ovog lika i da je boja motora izvorno bila bordo crvena, ali da ju je jednom umal ubila neka budala koja je nije videla, pa je čale otišao kod ortaka farbara i rekao mu da smućka najvidljiviju prihvatljivu farbu da je omala. Iskreno govoreći čak ni ta boja ne pomaže da te dripčine primete. Ne lažem kad kažem da bih u nekoliko navrata pucao da sam imao pištolj u kaseti.

A da rečem nešto i na pomen vas male slatke novembarske dece - nijedna mi se deca u životu nisu tolko naebala keve poput vas novembarskih, i uopšte tog nekog vašeg oroskopa. Valjda ta vaša sadistička crta prepozna u meni sve to što ne posedujete, tu neku moju prefinjenost i senzibilitet, tu neku mistiku, duboku emotivnost i erocki naboj - a ja opet poput naivnog leptira mazohističkim instnktom hrlim ka plamenu koji me sagori, ah da. Valjda me zbog svega toga i gotivite. Osećate da bih mogao da vas upotpunim i ispunim da tako kažem.
Btw, sad skapirah da su i onu prvu i ovu drugu fotku na vespama sačinjela novembarska deca. I majka mog deteta je takođe novembarsko dete.

Naletela sam na jednu fotku od pre 15 godina, iz diskoteke Kontrast, pored koje svakodnevno prolazim i svaki put me tuga uhvati.
A ova fotka budi uspomene, tad je moj mali bata došao na prvo odsustvo sa Kosova, prvi put posle 6 meseci su ga pustili kući iz vojske. A pola godine kasnije je zaglavio u šumama pored Đakovice, dok su nam svima padale bombe na glave. :sad2:
Pogledajte prilog 280496

.. :lol:

- - - - - - - - - -

Naletela sam na jednu fotku od pre 15 godina, iz diskoteke Kontrast, pored koje svakodnevno prolazim i svaki put me tuga uhvati.
A ova fotka budi uspomene, tad je moj mali bata došao na prvo odsustvo sa Kosova, prvi put posle 6 meseci su ga pustili kući iz vojske. A pola godine kasnije je zaglavio u šumama pored Đakovice, dok su nam svima padale bombe na glave. :sad2:
Pogledajte prilog 280496

:zag: .. neko ne sabije u goozicu za tri generacije koliko smo mi za ovih dvadesetak godina..

hahhaha..mda, pametna mala al mnogo ozbiljna:))
samo se vi smejte, bio je zanimljiv put.
zao mi samo to nemam slike zenskog samostana u kom smo spavali na zeljeznim krevetima:)))
i sto nisam slikala babu koja me izgrdila na pasja kola sto sam upala na pola mise, i zverala okolo ko bentava, pa otisla napolje:zcepanje:

e da, bila.
cula sam se skoro sa deckom sa slike koju sam skoro kacila..
rece mi covek da nisam iskoristila ni 50% svojih kapaciteta.
opasna mudo:))
mnogo tela, mnogo zapocela..:neutral:

..nishta gore od onih koji sve mogu, ako zele.. :)
..shta god da izaberu, nisu ostvarili ni deo od onog shto su mogli, da su drugachije birali..
..sho ne znachii da ne mogu da biraju opet.. :P ..ako zele.. :aha:

..nishta gore od onih koji sve mogu, ako zele.. :)
..shta god da izaberu, nisu ostvarili ni deo od onog shto su mogli, da su drugachije birali..
..sho ne znachii da ne mogu da biraju opet.. :P ..ako zele.. :aha:
a jbg, da mogu opet bih isto gazala..:lol:
mozda malo mudrije, u nekim stvarima..ali nista bitno ne bih menjala.
a izbori koji me jos cekaju..ehh.
planiram da zivaim makar jos ovoliko. treba to vreme pametno iskoristiti:)

Lepi ste kao deca, a lepši ste odrasli. Kano ružna pačad izrasli ste u prelepu labuđad.

Jah, jednijema se ne sviđa rasplet priče, dočim se Alisi ne dopade boja na fotografiji. Ženama nikad udovoljiti.
Rispekt brate Čoda, ti nisi imao zamerki, naprotiv, sve ti je bilo potaman. Fala ti angro.
Što se tiče boje, moram da priznam da se ni meni nije svidela u početku, al ajd kao nisam baš mogao da biram. Aneks priči je da je vespu terala ćerka ovog lika i da je boja motora izvorno bila bordo crvena, ali da ju je jednom umal ubila neka budala koja je nije videla, pa je čale otišao kod ortaka farbara i rekao mu da smućka najvidljiviju prihvatljivu farbu da je omala. Iskreno govoreći čak ni ta boja ne pomaže da te dripčine primete. Ne lažem kad kažem da bih u nekoliko navrata pucao da sam imao pištolj u kaseti.

A da rečem nešto i na pomen vas male slatke novembarske dece - nijedna mi se deca u životu nisu tolko naebala keve poput vas novembarskih, i uopšte tog nekog vašeg oroskopa. Valjda ta vaša sadistička crta prepozna u meni sve to što ne posedujete, tu neku moju prefinjenost i senzibilitet, tu neku mistiku, duboku emotivnost i erocki naboj - a ja opet poput naivnog leptira mazohističkim instnktom hrlim ka plamenu koji me sagori, ah da. Valjda me zbog svega toga i gotivite. Osećate da bih mogao da vas upotpunim i ispunim da tako kažem.
Btw, sad skapirah da su i onu prvu i ovu drugu fotku na vespama sačinjela novembarska deca. I majka mog deteta je takođe novembarsko dete.
@BOLDOVANO: :hvala: :D

@CRVENO: Eto, dobio si od nje nesto sto je najvrednije u tvom zivotu. :ok: :)

@NEVEZANO: Mi novembarci umemo da budemo teski, vecina mojih najblizih prijatelja u dosadasnjem toku mog zivota su takodje novembarska deca (novembarci se medjusobno dobro slazu), tako da znam da delimo isto misljenje koje je jedan ortak formulisao kao: "Ne mogu ni sa samim sobom, a kamoli s nekim"... :D

Back