Secret garden.

Danas ponesem neki stari rokovnik na posao, otvorim ga i u njemu nadjem sledece:

E onda sam se bas raznezio, pa otisao kod majke i poceo da preturam po stvarima, pismima, dokumentima, fotografijama... Svasta sam iskopao. Pisma su mi najdirljivija. Citajuci ih, stekao sam utisak da su me te devojke zaista volele... samo sam ja to zaboravio. Nasao sam i pisma izvesne Ljilje iz Mostara... pise na roze i zutom papiru, kaze da me voli, stavlja kruzice umesto tackica i srce iznad "i". I veoma je bistra i pismena... Ali na moju bruku, ne mogu da se setim o kome se radi. Eto, ako Ljilja cita ovo sto pisem, molio bih da mi se javi, pa da nastavimo gde smo stali... mada, verujem da bi mi se pre desilo da me otera u majcinu jer sam je zaboravio.

Bukiska, spremio sam odgovor na tvoju bebecu fotku, ali cu je postaviti malo kasnije.
Izvinjavam se na kvalitetu fotki, jer sam dokumenta i fotografije slikao mobilnim telefonom.

E sto mi je milo sto su nam se pridruzili Julian_Duranona i Bundeva ...delovalo je da ce ovo biti zenska tema ali sad sa njihovim dolaskom ima jos vise smisla...

Dragi nasi muskraci , obradovalo me sto ste spremni za ovakve akcije...znaci jos ste zivi...bojala sam se da na ovom forumu postuju samo truli Balkanci. Imate kiss od mene i samo napred ...cekamo fotke i pisma.

Joj kad smo kod pisama...Rekoh vam ima tih ljubavnih nekoliko, dal je sramota da priznam da sam ih strpla u podrum medj buba svabe ? Ali secam se da sam prvo ljubavno pismo koje sam dobila skroz prepravila tj ispravila gramaticke greske i upisala svoje primedbe i komentare :roll: , pa vratila dragom.. Sad vidim ima tu jos nekih koje su isto uradile, pa mi je lakse. :lol: :wink:

Vuce me da odem u taj prokleti podrum da donesem uspomene , al ljudi BOJIM SE BUBA , ako nagovorim muza da sidje po to jos cu kaciti..Samo ne znam kako da mu kazem : "Idi dragi u podrum po kutijicu , hocu da okacim nesto na internet sto tebi nije bilo dozvoljeno da vidis" :roll: Mislim, glupo zar ne????

Уф....моја љубавна писма...
Мислим да су то најлепша љубавна писма икада икоме написана....
Размишљала сам чак да овде препишем који део, али било би скрнављење....sorry..
Не због вас, наравно...

Evo sad nesto pikantno...Jedan Stevan i ja ...za novu 1984. na primer ..
Dokaz da onaj koji misli da je bio prvi, u stvari zivi u zabludi.
Ovo je prvi decko sa kojim sam spavala :)

Joj, ja sam isto svasta radio za tu Novu 1984.

Evo, da krenem hronoloski, mozda stignem do danasnjih dana...

Legenda:

1. Moj cukundjed Jovo, po prvi put na netu
2. Moja majka i rodjak Miso, po prvi put fotografijom na netu
3. Ja, od malih nogu zainteresovan za svoju seksualnost
4. Takoreci erekcija, uz ujakovu pomoc

Ова тема ме натерала да превртим све старе дневнике....па сам онда на једној теми на Дому постовала део свог дневника а овде ћу копирати.
То је био новембар у 8. разреду, ја улазим у ''лоше друштво'', фасцинирана хипи комунама, ''Косом'' и Џенис Џоплин:

'' К. је најзад постала ''регистрована наркоманка''. (К. је иначе била моја другарица, годину дана чак млађа од мене - прим. Х.). Правила је мачка журку, журка је трајала 20 дана, кева јој није била ту... И било је пуно траве, есида, пића, пуно масе.... Комшилук се жалио, пндури долазили, опомињали их, док их на крају нису све покупили. П., Ж. и К. су одвели марицом, ошишали их, покупили податке, отиске прстију... Још је К. била тотално надувана па су је пандури испребијали. Сад је сва плава по леђима, показала ми.
После тога К. се чак очешљала и чак отишла у петак у школу (пре тога недељама није ишла).
Не знам, Остала сам без текста.
Ја је као осуђујем и жалим је, али са друге стране...
Није то радозналост, нити тежња да испаднем нека риба...
Имаш само један једини живот, па искористи га до максимума, пробај све, живи , проводи се...
С друге стране, савест ме вуче да останем добро дете. Осећам то као неку обавезу према маторцима. И та страна је ипак јача, остаћу добра до краја, завршићу школу, факултет, запослићу се, па онда муж, деца, унуци...црећна старост (надам се)... Све је то тако лепо и глатко, тако обично, досадно, исувише срећно, без узбуђења, без свега што ја желим. Како да се помирим са мирним породичним животом? Ја не могу да бубам и ринтам кроз цео живот, не могу да будем као милиони људи, да јурим за ловом, за положајем, не могу!!!
Ал, видећеш да ћу ипак бити таква, бићу мирна и послушна, а у себи ћу увек жалити што нсиам живела само за себе, онако како ја хоћу.
А како замишњам идеалан живот?
Путовала бих, обишла цео свет, упознала разне људе, пробала бих да се бавим свим и свачим, мењала бих професије, радила бих шта хоћу, тотално бих се препустила уживању...
И не бих жалила да брзо умрем ако знам да сам срећно живела, да сам све испробала, да ми је живот био разноврстан и узбудљив. (''Живећу кратко, али слатко'' - Џенис Џоплин)
Али ипак...бојим се... Сама себе бих уништила....
Много сам написала, али сам мало успела да кажем. Хоћу да кажем да се у себи борим између та два начина живота, између нечег устаљеног, мирног, нормалног и нечег узбудљивог и несвакидашњег!''

Размишљање тинејџерке Хелен, 14,5 година

chika_doktor:
xexexee kuronjica:)
Ma ne, ne bih ja... Nego me bundeva iznervirao. Te bundeva go kao od majke rodjen, te bundeva vatrogasac... zna sta zene vole - cvrste momke. Osecam da je ovo pocetak kampanje za alfa bebu. E nece moci tako...
Jedva cekam patkovu skicu, pardon sliku... pre no sto je postao prelepi labud.

Back