Secret garden.

A ja tek sad shvatam koliko je Hani bila u pravu kad je odlucila ovo da otvori..Treba nama svima malo "Starih dobrih vremena" ...Hvala ti Hani ulepsala si mi vece. :lol:

19.4.1979.

Драги дневниче,
Данас се није ништа нарочито догодило. Немам шта да ти пишем јер је ужасно досадно.
Твоја Хелен

ja '78. god.

Prilozi

• mikicadete02a prof.jpg
    mikicadete02a prof.jpg
    25,2 KB · Pregleda: 153

redovna slika u kafiću na krfu kada igramo neko prvenstvo košarka finale '98
zaboravila sam , ali mislim da smo igrali sa grcima...
znam samo da smo zakrčili ceo grad krf i da su svi bili šokirani načinima prevoza:lol:
imam neke slike, ali nisam ja na njima...pa ne bi da postavljam..

ovo je u periodu dok sam pušila.
opet krf, kafić koji se napravljen kao muzej dzima morisona..lokalno mesto samo grci ljubitelji i mi zalutali:lol:

moj cimer i ja. on slovenec, ja ga zezam da su svi oni bosanci....
najljubavnija.i najdraža sa venčanja.

mlada đuska na jednonožnom stolu:lol:
šteta što je izanđala slika
još jedno hladnjikavo jutro:) 1993
uplašila sam se kada sam našla i ovu sliku:lol: tamo neke 1998?
vesele devedesete...
jaooo Gde me nađeee

Oko tri godine.

16 god. Ispred Dizajnerske. Tada sam isla sa Bobom u odeljenje. Inace, kosa prirodna – nista farba! :-)

Prva ozbiljna veza.

Sa najboljom drugaricom.

23 god.

29 god.

:-D

Toliko za sada. Idem bre da kuvam rucak! :lol:

Moram da vam odam priznanje na hrabrosti... Mene je sramota da stavim slike, ili sto je jos gore, nedajboze indeks ili djacku knjizicu. Jednom sam stavio u profil fotku iz vojske, pa me je izvredjala jedna sto je slucajno naisla forumom.
A nazalost mi je ostalo malo fotografija... moj album je nestao negde u vihoru strasnog rata.

Ova mi je ustvari najdraza. Moj muz i ja u planinarskom domu na Rajcu. Minut posle slikanja smo se prvi put poljubili. :p

I Juliane ne luduj, nego davaj tu sliku iz vojske. :p Sta te briga sto te je ta vredjala, ko zna kako ona izgleda? I zar je to uopste vazno na ovoj temi? Ovde se ne bira Mis i Mister.

Fibi3:
Ova mi je ustvari najdraza. Moj muz i ja u planinarskom domu na Rajcu. Minut posle slikanja smo se prvi put poljubili. :p

I Juliane ne luduj, nego davaj tu sliku iz vojske. :p Sta te briga sto te je ta vredjala, ko zna kako ona izgleda? I zar je to uopste vazno na ovoj temi? Ovde se ne bira Mis i Mister.

sta uradi covjeku pa se nako skupio?:)

Back