86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Да, и то. Али није то тоJa se sećam nekih llizalica, onaj deo što je u ustima se topio, na kraju ti ispadne cucla iz usta![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да, и то. Али није то тоJa se sećam nekih llizalica, onaj deo što je u ustima se topio, na kraju ti ispadne cucla iz usta![]()

toploPrvi red, peto dete sa leve strane
...Што? Баш је хипи!toplo... imao sam najidijotskiju kosulju koju sam dobio naravno od strine
...
ja kad kazem prvi red mislim na one skroz gore dakle treci s desna...kazem ja da je kosulja najidijotskija ikada
a fin pamuk bas bila udobnaШто? Баш је хипи!

Bas si bila slatka djevojcica.
Jao što si slatka

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta

Uobičajeno je da se za ljude normalne težine kaže da su mršavi, valjda nam se kolektivno pomerila granica za normalnu telesnu težinuIzbacio mi Google uspomenu od pre dve godine. Ebote, zašto mi niko tada nije rekao da sam kao morž? Ili su govorili, a ja nisam čula?
Pogledajte prilog 941286
Izgledate sada i puno mlađe! (verovatno i zbog manje kilograma)Izbacio mi Google uspomenu od pre dve godine. Ebote, zašto mi niko tada nije rekao da sam kao morž? Ili su govorili, a ja nisam čula?
Pogledajte prilog 941286
Како то мене нервира, када се меша нормално, витко, мршаво, премршаво,...Uobičajeno je da se za ljude normalne težine kaže da su mršavi, valjda nam se kolektivno pomerila granica za normalnu telesnu težinu
Hvala.Izgledate sada i puno mlađe! (verovatno i zbog manje kilograma)
Lepa promena!![]()
jel to s tobom ona što ti sve pojede
Nije...ona je plavuša.jel to s tobom ona što ti sve pojede

eeee bilo nekad sad se sve spustilo na grudi junacke i daljeA vid kose![]()

eeee bilo nekad sad se sve spustilo na grudi junacke i dalje![]()

ne huli na yioima da ne bacam kletvetako je i av bio šećer kađe bio balaw