Secret garden.

Prelep topic, uzivam citajuci vas.
Ja imam neni dnevnik koji sam vodila od petnaeste do osamnaeste, prvu kartu za utakmicu, kartu za koncert Alice Cooper-a, neke kafanske racune, spiskove sta cu da kupim kad ustedim (radila sam leti na pumpi;)) i slicno.

Šiki...
e082.gif

Znaci, svukla sam kutiju sa dnevnicima. :lol:
Pazi ovo:

24. 6. 1993.

Bas bih pisala o necemu, ali nemam nesto inspiracije. Fali mi tema.

25.6. 1993.

Odlucila sam! Ma koliko ja razmisljala o nekim uzvisenim stvarima i ma koliko njima tezila, ja moram u svoj dnevnik unositi dogadjaje iz svog tinejdzerskog zivota. Sudjeno mi je da vodim paralelno dva zivota. Jedan sasvim obican, koji sam do sada smatrala nebitnim i zamornim za iznosenje, i drugi, koji iako zavisi od prvog, predtavlja put ka prosvecenosti. Mnogi moji vrsnjaci, skoro svi, ne osecaju potrebu za ovim drugim. Jednostavni su.
Zato, da bih i ja bila nezrela tinejdzerka, odnosno da bih prevazisla stid od "gluposti" pricacu o svojim svakodnevnim dogodovstinama....

:lol:

19.7. 1993.

U Zajecaru sam! Ovde je kao u raju! Tisina, cvece, leptirici (cak i u kuci u sred veceri) lete, sunce, mir i dusu dalo za ostvarenje mog plana!

I zamisli sta ima novo: ZVAO ME JE MILAN!

Bila sam cool i shvatila sam da to bas nije to, ali ipak sve mi to prija. U krajnjem slucaju jos zelim da budemo prijatelji. Dogovorili smo se da cemo se videti na pocetku avgusta. Pitao me je sta to zelim da mu kazem....Polako, ali sigurno cu ga upecati. Heeeej!

(.....)

ps. Znala sam da sam nesto zaboravila. Posto je Ivo Andric umro 1975. godine, onda kad sam ja rodjena, umisljala sam da sam ja njegova reinkarnacija i da cu sigurno biti pisac (ujedno neke Andriceve misli su se apsolutno poklopile sa mojim do tancina). Danas sam saznala da je Nusic bio siguran da ce postati pisac jer te godine kada se on rodio umro je Vuk Karadzic.

KAKVA KOINCIDENCIJA!!!!!!!

Mene je odvalio stomak od smejanja. :lol:

20.7.1993.

Sve ide po planu! Najbitnije stvari sam zavrsila!
Jedina mana ovog mesta je sto ne mozes da se otarasis komsiluka. Gde god da odes moras nesto da meznes ili makar da popijes, inace se ljute. Vucarali bi te tamo amo da bi ti oduzeli svaki trenutak koji zelis samo za sebe. I kada im objasnis da to ne zelis oni te ne shvataju ozbiljno! Izbegavam za sada sve to uspesno!

Zajecarske prodavnice su puste! Ovde se sankcije i te kako osecaju. Jadni ljudi! Mada je mozda tako i bolje, jer u Beogradu ima svega, a za to se nema para....

21.7. 1993.

Skoro da je sve savrseno! Suncam se bez gornjeg dela kupaceg kostima i spavam samo u gacicama! Kakva sloboda!!!!

Posto izucavam Bibliju evo molitve:

"Oce nas koji si na nebesima,
da se sveti ime tvoje,
da dodje carstvo tvoje;
da bude volja tvoja
I na zemlji i na nebu;
Hleb nas potrebni daj nam danas
i oprosti nam dugove nase
kao i mi sto oprastamo duznicima svojim;
I ne navedi nas na napast
no izbavi nas od zla.
Jer je tvoje carstvo i sila,
i slava vavjek. Amin!"

Moja artiljerija:

th_Slike005-1.jpg

Kompjutersi strucnjaci:

th_deca_comp001-1.jpg

Nas mali albino:
th_SaratjeFretje-1.jpg

I Micko:
th_catvanmoederensara-1.jpg

Opet ja gde ne licim na sebe zbog kratke, tamne kose:
th_zaweblog005-1.jpg

Sorry, ne vezano za temu, ali ovo cu da utefterim u cyber dnevnik..;)

Back