BigMazi
Ističe se
- Poruka
- 2.832
Nisam mogao da odolim a da ne postavim temu cim sam slucajno video preview.
Game Information
Number of Players: 1 Player
DirectX Version: v9.0
Minimum System Requirements
System: Pentium III or Athlon at 1GHz or equivalent
RAM: 256 MB
Hard Drive Space: 1000 MB
Other: Windows XP/2000; Supported Graphics card; DirectX 9 Compatible Sound Card
Recommended System Requirements
System: Pentium 4 at 2GHz or AthlonXP 2000+ or equivalent
RAM: 512 MB
Other: Windows XP/2000; Graphics Card: GeForce FX 5xxx or Radeon 9xxx
Dobila je ocene 7/10 i 8/10 na pojedinim sajtovima. U ulozi ste John Vattic-a, budite se u neku bolnicu, saznajete da imate neke psihicke moci...(necu da kvarim dozivljaj posto verujem da je igra extra za ljubitelje takvog zanra). Igra je iz treceg lica, avantura sa akcionim elementima. Na prvom video sa youtub-a,na samom pocetku podsetila me je na Fahrenheit ali sa boljom grafikom.
ostali screen-ovi na http://www.gamespot.com/pc/action/secondsight/images.html?tag=tabs;images
Idem u nabavku sada, ako je neko igrao nek napise utisak i misljenje.
Game Information
Number of Players: 1 Player
DirectX Version: v9.0
Minimum System Requirements
System: Pentium III or Athlon at 1GHz or equivalent
RAM: 256 MB
Other: Windows XP/2000; Supported Graphics card; DirectX 9 Compatible Sound Card
Recommended System Requirements
System: Pentium 4 at 2GHz or AthlonXP 2000+ or equivalent
RAM: 512 MB
Other: Windows XP/2000; Graphics Card: GeForce FX 5xxx or Radeon 9xxx
Dobila je ocene 7/10 i 8/10 na pojedinim sajtovima. U ulozi ste John Vattic-a, budite se u neku bolnicu, saznajete da imate neke psihicke moci...(necu da kvarim dozivljaj posto verujem da je igra extra za ljubitelje takvog zanra). Igra je iz treceg lica, avantura sa akcionim elementima. Na prvom video sa youtub-a,na samom pocetku podsetila me je na Fahrenheit ali sa boljom grafikom.
ostali screen-ovi na http://www.gamespot.com/pc/action/secondsight/images.html?tag=tabs;images
Idem u nabavku sada, ako je neko igrao nek napise utisak i misljenje.