Second hand shop

Bambina

Buduća legenda
Poruka
25.036
Hello ladies :cao:

Imam jedno pitanje u vezi sa ovim tipom radnji. Mozda je glupo, ne znam, ali nemam vremena da se setam do njih i dobijem negativan odgovor, daleko mi je, pa sam mislila da mozda neka od vas zna.

Zanima me kako oni nabavljaju te stvari, tj. otkupljuju li ih oni zapravo od samih kupaca? Da li ste nekad odnele tamo stvari, uzimaju li ih sve ili biraju, koliko daju za njih?

Hvala vam svima puno, unapred :kiss:

...vidis mislim da bi mnoge od nas zelele da znaju odgovor na to pitanje...i
da bi se vecini isplatilo da im neko otkupi odecu koju ne nose..za izvesnu
sumu...nego da je ostavljaju pored kontejnera kad ne znaju gde ce sa
njom....

...vidis mislim da bi mnoge od nas zelele da znaju odgovor na to pitanje...i
da bi se vecini isplatilo da im neko otkupi odecu koju ne nose..za izvesnu
sumu...nego da je ostavljaju pored kontejnera kad ne znaju gde ce sa
njom....

Naravno, i te kako bi znacilo za novcanik ili dzep, zavisi gde ko drzi novac :manikir:

Ja imam nekoliko komada jako lepo odrzavane garderobe koja je cela, cista, ispeglana, odnela bih to danas u jedan koji sam nasla, mada ne znam na kojim lokacijama ih sve ima.

Ja sam mozda jednom usao tamo i onako bacio pogled izgleda mi neverovatno da je noseno..dosta stvari je imalo etiketu..tako da ocigledno nije noseno vec kupljeno ko zna gde..kod kineza mozda ili na buvljaku..ili ima fabricku gresku pa neki otpad..i to su smesne cifre a narod se navadi da je jeftino pa valjda tako i opstaju

Ja sam mozda jednom usao tamo i onako bacio pogled izgleda mi neverovatno da je noseno..dosta stvari je imalo etiketu..tako da ocigledno nije noseno vec kupljeno ko zna gde..kod kineza mozda ili na buvljaku..ili ima fabricku gresku pa neki otpad..i to su smesne cifre a narod se navadi da je jeftino pa valjda tako i opstaju

Njihove stvari sve uglavnom imaju etiketu, ali to je etiketa nahnadno dodata jer je zapravo od te prodavnice tako valjda mora po propisu šta li je.
Inače kod nas prvi put kada se otvorila takva radnja , pre mnogooo godina, pa to je bilo bukvalno otimačina na veliko :lol: Inače tim ljudima je stizala roba iz inostranstva od njihovih rodjaka , bar su tako išle glasine :roll:

A sada imamo dve takve radnje, jedna je tik preko puta mene i kad god krenem za market bacim pogled na njihov izlog na kome stoji velikim slovima odštampano "Sniženje" :eek:

Njihove stvari sve uglavnom imaju etiketu, ali to je etiketa nahnadno dodata jer je zapravo od te prodavnice tako valjda mora po propisu šta li je.
Inače kod nas prvi put kada se otvorila takva radnja , pre mnogooo godina, pa to je bilo bukvalno otimačina na veliko :lol: Inače tim ljudima je stizala roba iz inostranstva od njihovih rodjaka , bar su tako išle glasine :roll:

A sada imamo dve takve radnje, jedna je tik preko puta mene i kad god krenem za market bacim pogled na njihov izlog na kome stoji velikim slovima odštampano "Sniženje" :eek:

Pa cekaj ne kapiram ako ja imam par stvari raznih brendova gde i kako ce oni doci do etikete?neko ima stare stvari 30 godina?:lol:

Ja znam za 3 secon hand shopa, ali u BL. Nabavljaju robu iz Holandije, onaj sistem paketa, kao rinfuza :lol:
Elem znam prodavacice,i u jednom od ta tri se oblaci i prilican broj javnih licnosti...jer imaju orginal odjecu raznih brendova, cak i novu. Za ostale ne znam.
Ali isto tako znam da se i iz tih second hand vrsi preprodaja robe u elitnim buticima :mrgreen:

Inace, visak odjece odjece mozes prodati na pik-u, ili slicnom sajtu...registracija za "dz", mozes slati postom preporuceno, ako je drugi grad u pitanju, da izbjegnes in live kontakt...ili oglas, ili... :)

Pa cekaj ne kapiram ako ja imam par stvari raznih brendova gde i kako ce oni doci do etikete?neko ima stare stvari 30 godina?:lol:
Pa baš na te korišćene stvari oni stave one najprostije etikete sa onom tankom pastkom, kao na čarape što uglavnom stavljaju da bi ih spojili.
Inače vi pričate o original stvarima za šta sam i sama mislila da ih ima pa sam pre rovarila par puta u njima i od originala ni O ne nadjoh :roll:, mada verovatno sve zavisi od mesta do mesta,:roll:

Kao što je već neko pomenuo može se prodati i preko nekih sajtova npr. Limunda, tamo sam videla sve i svašta pa tako i plovnu garderobu a i obuću.

Ja već godinama kupujem garderobu u Second Hand-u,ali ne u Srbiji.Kod nas je vrlo teško naći brendiranu garderobu u takvim radnjama.Ali u drugim zemljama,ima vrlo dobre brendirane polovne garderobe. Bila ona polovna ili ne mora imati etiketu prodavnice sa cenom. Ono što kupim,a ne odgovara mi,-predomislim se,jednostavno prodam na nekom sajtu-Limundo,Allegro.

Back