veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.078
hahahahaha ovo je jos jadnije....sve vise si neupotrebljiv...
Znam da ne voliš da čuješ epitete koji ti odgovaraju, ali šta da ti radim, nisam ti ja kriv što si iskrivljen i fizički i mentalno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahahahaha ovo je jos jadnije....sve vise si neupotrebljiv...
eto rekao si ....jos da vredis pa covek da se zamisli, ali od nule ni jedna uvreda nije bitna...a ti si nula kao covek i nula kao bot...Znam da ne voliš da čuješ epitete koji ti odgovaraju, ali šta da ti radim, nisam ti ja kriv što si iskrivljen i fizički i mentalno![]()
eto rekao si ....jos da vredis pa covek da se zamisli, ali od nule ni jedna uvreda nije bitna...a ti si nula kao covek i nula kao bot...
Tito daleko od toga da je bio dobar, ali i takav je manja posast od nedica, ljotica , nikolaja velimirovica i njihove Homeini ideologije:
Светосавски националисти се залажу за оно што називају српским средњовековним вредностима („богољубље“, „витештво“, „саборност“) и за успостављање српске православне државе на простору од „Купе до Вардара и од Дунава до Јадранског мора“.
Присталице ове идеологије одбацују западну културу, демократију, либерализам, људска права, републиканске вредности и екуменски дијалог.
Ma to jest. Pričaju mi da je neka Jevrejka ispričala vic o TITU kao da je ljubičica bela kolika bi to ljubičica bila...i završila na Golom Otoku. Mi smo živjeli u dominatno muslimanskoj sredini pa nismo mogli javno da slavimo Božić i Vaskrs,otac bio član partije pa ako bi se saznalo da slavimo vjerske praznike sletio bi sa funkcije. Međutim bilo je mirno nije niko nikog gledao kako se zove i ko je. Moji su radili u državnoj firmi,plata redovna. Ja radim kod privatnika na ugovoru o djelu. Gazdi kad kćer sad diplomira na privatnom faksu ja ću dobiti šut kartu. Džabe mi diploma državnog faksa. Fabrike su to vrijeme radile imalo se posla. Narod je čini mi se bio veseliji i normalniji nego danas.( ''u kakvom su predivnom sistemu odrasli''.ne bi ti poželeo takav sistem ni da gledaš a ni da doživiš)
I ne samo oni,.mnogo nas nije bilo oduševljeno tim sistemom ali niko nije smeo naglas da kaže.
Ili ne daj Bože da ispriča vic
Ili mu padne na pamet da proslavlja SRPSKU Novu godinu
Ili zapeva u kafani ''ko to kaže ko to laže''
A da mu neko vidi knjigu Milovana Đilasa ode u bajbok odma (te su knjige doduše spaljene ali možda se zadržao poneki primerak)
Da pita ZAŠTO je zabranjen i bunkerisan neki film,A koga i da pita?
Spisak je podugačak...ali to pamtimo samo neki koji smo se ''školovali za vreme druga jože''...![]()
Zlikovac je umro jos u februaru.
staaaZlikovac je umro jos u februaru.
e coek voleo zemskoNe blede kao juce da je bilo...
![]()
a šta je bilo toliko posebno pa da to zasluži
e sada šta je bilo toliko posebno pa da to zasluži
***** ti morbidariju
То је нормално, ОН је толике услуге учинио њима да је заслужио све то, нарочито мису у Ватикану.
Ne znaš šta propuštaš. Njegov moto je: "Nemojte da prezirete susedne države zapadnog balkana."Rođen sam posle smrti ovog diktatora i ubice, tako da je sećalje nepostojeće![]()
Jel ti ovo kod za windows ?Ne blede kao juce da je bilo...
![]()