Znam dobro taj prvi text pa ne moram da ga chitam ponovo, ali nije mi idol- nije mi chak ni omiljeni. Volim da slusam njegovu muziku, uzivam u tome, ali mi nije na prvom mestu. Ne citiram njegove pesme na svakom koraku, ne oblacim se kao on, ne imitiram ga, nisam opsednuta njime. Znam ja dobro sta znaci imati idola- poznajem bolesnike koji imaju svoje idole, lako se ti prepoznaju... Ovamo se govori o trenutnom dozivljaju.
Bio koncert Hellowen-a u Sofiji 29. januara- svi koji su bili kazu da je bilo fantasticno i odusevljeni su isto ko i ja u vezi Rundekovog koncerta, pa treba li ja da kazem da su oni sebi od Helowen-a napravili idola znajuci pritom da su neke od osoba sa kojima sam pricala isle na taj koncert samo zato sto su bile zainteresovane da chuju njihovu muziku, a pritom su znale veoma malo njihovih stvari. E, pa, vidish, ja volim da slusham Rundeka, ali pre koncerta ja sam slushala od njega samo ono sto je bilo extra poznato, a to je bilo samo 5-6 pesama, sto znaci da nisam bila "zapaljena" za njegovu muziku. Nisam ni sad, jer i sad znam manje od pola njegovih stvari- tj. samo ono sto mi je dostupno, a to su neke pesme koje je moja sestra bila snimila na kasetu. Neko vreme su bile kod mene, a sad su kod nje. E,pa, da mi je Rundek nekakav idol zemlju bih prokopala da pronadjem neku njegovu kasetu (tehnika u mom kraju je daleko i od obicnog cd-a. Iako sam u Sofiji- nista mi to ne vredi jer nikako ne mogu da odvojim pare za jedan shugavi diskmen), ALI NISAM TO URADILA! I to bi trebalo nesto da ti znaci...