crveni oblak
Elita
- Poruka
- 19.115
Da li vam se dogodila situacija da pomislite- ne, meni ovde nije mesto? Ne radi se o trenutnom tripu vec o necemu sto znate,a niste hteli ni sebi da priznate? Meni se taj flash desio dan. Nisam ustala,i otisla. A trebala sam. Da li ste nekada napravile tako radikalan rez? U momentu dale otkaz, raskinule, spakovale sebe i decu i otisle? Jer posto je DOSTA? Ili makar,ja ni za to nemam herca,ustale i otisle sa dosadne vecere,zurke, kafe... bez obzira na vaspitanje i kulturu. Ustale i otisle. Tacka. Ja nisam,ali moracu ovih dana...
Kakve rezove pravite u zivotu? Secete gde je najtanje? Ili kratke i bolne,ali odsecne? I tako. Ne znam sta sam 'tela ni sama,ali dobro. Nije do somersby-ja,ovaj put je od omleta... a ipak je trebao da bude klub sendvic...
LM, rezovi i to![]()
Lako pravim rezove tipa: kad god me zurka ili sedeljka smorila, napustila sam to mesto cak i kada su svi ostali ostajali, kad mi se priishlo na kupanje, dala sam otkaz u jednoj firmi gde mi je posao bio naporan i resila da drugi trazim posle leta, kad bih otkrila grad u kome bi mi vise prijalo da zivim, preselila bih se bez obaziranja na ljude i mesta medju kojima sam sada; kad me neko slaze jedan jedini put pa makar bilo to sitno i nebitno, odmah iskljucim dugmence za dalje poverenje toj osobi, kad mi neko ozbiljno izneveri, ladno ga uklonim zauvek iz svog zivota...
Jedino sto mi je do sada bilo tesko da presecem su ljubavne veze u kojima me niko nije izneverio, ali nisam imala osecanja prema tim osobama i cini mi se da je to bilo iz ciste lenjosti da se pozabavim ozbiljnim razmisljanjem o tome jer sam uglavnom imala precha posla.