Pussycat
Veoma poznat
- Poruka
- 10.427
Moram priznati da meni životinje u garderobi izgledaju kao kreteni
I strašno mi je što postoje rase pasa koje moraju da se oblače da ne bi crkle od zime.... šta sve čovek napravi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa obuca je korisna za pse, mislim da ih stiti od soli koja se posipa zimi po ulicama a ne samo od hladnoce. Mada ja nemam iskustva sa psima pa ne znam iz prve ruke.
A odeca je sou.
@ugadnubaburastem,
Nosila bih skoro svaki od ovih modela, ali ako su od veštačkog krzna.
Krzno je fenomenalan modni detalj, ja ga pogotovo volim na okovratnicima kaputa npr., ali, kao što sam rekla, danas je veštačko krzno dovoljno kvalitetno, i funkcionalno i esteski, da nema potrebe klati i drati.
izradjeni su od artificijelnog, ekoloskog krzna (faux fur)...
No vej :O
...To je i bio cilj postavljenih fotografija - svi prikazani modeli (nasumicno odabrani pre svega jer ih nose osobe koje sebi mogu da dozvole slobodu izbora) izradjeni su od artificijelnog, ekoloskog krzna (faux fur)...Tehnologija izrade je takva da je nemoguce uociti razliku vizuelno ili na dodir, a moguce je uzivati u svim estetskim, modnim, prakticnim i statusnim benficijama koje krzno pruza...Pri tome, odrzavanje je daleko lakse i ne zahteva periodican specijalisticki tretman koji se podrazumeva kod prirodnog krzna, nema neprijatnih mirisa i organskih procesa u slucaju dodira sa vlagom (kisa/sneg), uz potpuno odsustvo eticke dileme kada je napravljeni izbor u pitanju...Meni deluje kao savrsena opcija - a vama?...![]()
...Pitanje za one koji vole, cene i nose krzno - da li biste nosili, ukoliko mozete da priustite, neki od sledecih modela (u pitanju su modeli iz ekskluzivne kolekcije kuce Fendi)?...:
...naravno...Iako su sve napravljene od veštačkog krzna!![]()
moj sal od vestackog krzna,nije nasto kvalitetan,ali je mnogo cupav,pa ga volim![]()