Sebicluk ili ne?Moda i zivotinje.

@ugadnubaburastem,

Nosila bih skoro svaki od ovih modela, ali ako su od veštačkog krzna.
Krzno je fenomenalan modni detalj, ja ga pogotovo volim na okovratnicima kaputa npr., ali, kao što sam rekla, danas je veštačko krzno dovoljno kvalitetno, i funkcionalno i esteski, da nema potrebe klati i drati.

...To je i bio cilj postavljenih fotografija - svi prikazani modeli (nasumicno odabrani pre svega jer ih nose osobe koje sebi mogu da dozvole slobodu izbora) izradjeni su od artificijelnog, ekoloskog krzna (faux fur)...Tehnologija izrade je takva da je nemoguce uociti razliku vizuelno ili na dodir, a moguce je uzivati u svim estetskim, modnim, prakticnim i statusnim benficijama koje krzno pruza...Pri tome, odrzavanje je daleko lakse i ne zahteva periodican specijalisticki tretman koji se podrazumeva kod prirodnog krzna, nema neprijatnih mirisa i organskih procesa u slucaju dodira sa vlagom (kisa/sneg), uz potpuno odsustvo eticke dileme kada je napravljeni izbor u pitanju...Meni deluje kao savrsena opcija - a vama?...:)

..Way... :)...Evo jos nekoliko modela od ekoloskog krzna...:

lindsay-lohan-fur-coat-5-9-08.jpg
furcoatL_468x871.jpg
3707961361_91aa6247b4_o.jpg
1634fur_coat.jpg
detachablehood-demibuff1.jpg
Fur-Coat-CTJ-9153-.jpg
--30000--28630_product_489377869_thumb_large.jpg
1231sc-1.jpg
home_01.jpg
Faux_Fur_Garment.jpg
1138894F.jpg

...To je i bio cilj postavljenih fotografija - svi prikazani modeli (nasumicno odabrani pre svega jer ih nose osobe koje sebi mogu da dozvole slobodu izbora) izradjeni su od artificijelnog, ekoloskog krzna (faux fur)...Tehnologija izrade je takva da je nemoguce uociti razliku vizuelno ili na dodir, a moguce je uzivati u svim estetskim, modnim, prakticnim i statusnim benficijama koje krzno pruza...Pri tome, odrzavanje je daleko lakse i ne zahteva periodican specijalisticki tretman koji se podrazumeva kod prirodnog krzna, nema neprijatnih mirisa i organskih procesa u slucaju dodira sa vlagom (kisa/sneg), uz potpuno odsustvo eticke dileme kada je napravljeni izbor u pitanju...Meni deluje kao savrsena opcija - a vama?...:)

Savrsena:)
Viktorija Bekam je poznata kao veliki protivnik prirodnog krzna. Cim sam videla njenu sliku, znala sam da krzno nije pravo.
Ako moze ona sa svim mogucnostima ovog sveta, mogli bi i mi.

:heart:unikat...specijalno naruceno krzno,i sasiveno po meri moje bake...koju sam ja malo suzila,tako sto mi je visak krzna ostao iznutra,pa se "ne daj boze" moze opet prosiriti...

kad je covek vidi,interesantno je kako "zna" od cega i kako je napravljena,okrutno i uzasno,

a izgleda prelepo i ostavlja bez daha...

ceo svet je takav--iz jedne krajnosti u drugu

Back