ScreenCapture ali u video formatu...sa cim?

FLUID

Poznat
Poruka
7.917
Programe koje sam probao su:
Camtasia Studio - 26.1MB - http://www.techsmith.com/download/studiodefault.asp - potrebno je ostaviti e-mail adresu.
komentar programa: Najbolji program za snimanje sadržaja ekrana i akcija na njemu u digitalni filmski zapis. Najbolji svetski Minesweeper rezultati (ispod 45 sekundi za Expert nivo) snimljeni su ovim programom.
&
River Past Screen Recorder - http://www.riverpast.com/en/prod/screenrecorder/download.php - postoji obična verzija od 2.3MB i Pro u neke dve verzije, uostalom vidi sam.
komentar programa: Brz i efikasan program za snimanje aktivnosti na ekranu u fajl. Ima mogucnost da snimi sadržaj prozora cak i ako ga pomerate po ekranu, ili da snima deo ekrana koji prati kurzor i to u jednom od nekoliko podržanih kodeka - Cinepak, Indeo 3, 4, 5, MS Video 1, MS RLE...
Komentari su uzeti iz nekih kompjuterskih novina. Ne sećam se iz kojih.
Pomoću oba programa sam dobio ono što sam tražio.
Sad probaj ti. ;)
 

tab503

Tabana po forumu
Administrator
Poruka
99.979
ja koristim hypercam 2 jer je veoma jednostavan a u isto vreme kvalitetan, on radi odmah divix kompresiju (znaci ipak AVI fajl) :) ali pogledaj na sajtu posto je to iz familije hyper snap programa koji su ubedljivo najbolji sreen capture programi pa mozda najnovija verzija radi i dvd
Program nije za dz ali uvek se nadje registracija samo psssst da modovi ne cuju :)))
 

loop

Poznat
Banovan
Poruka
9.128
Jeste demo jer udara neki watermark, ali ja sam naso full medjutim nikako ne mogu da snimim ceo ekran vec mi uvek taj ekran umanji na 600x480 :mad:A nigde nema podesavanje za to.
Dobro je da si mi rekao to za booster pack sad ga prezuzimam.
Josh samo kad bih znao kako da podesim da snima ceo ekran u full formatu bilo bi super :D
Od ostalih programa sam probao i Hero S.R. on moze da snimi u GIF fajl.
 

Dr_DivX

Početnik
Poruka
42
Ja koristim SnagIt.Skida video,text i sliku sa ekrana kako celog tako i samo obelezenog dela a ima i opciju auto scroll window.Nije besplatan ali imas vremensko ogranicenje.Dakle sve funkcije mozes da koristis.Malo podesi output video setings i dobijes avi file.Nije dvd ali mislim da ces biti zadovoljan kvalitetom snimka.
 

Top