Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Redovno citam Screen fun od 4. broja i misli da je uskladjen odnos cene i informacija.Gamer nisam nijednom uzeo prvenstveno zbog cene,a taj DVD ih nesto i ne vadi jer je sve DEMO...
Screenfun је ђубре ђубре ђубре -_- Не бих га користио ни за тоалет папир -_- А Гамер (сада је Гамеплај) купујем једино због ДВД-а. Иначе, не допада ми се њихов стил писања. К'о да су на улици -_- А СК је један једини јединствени и најбољи
sta ja znam, kada zelim novine koje su dobre, onda uzmem Svet kompjutera, jer tu ima i igrica, i software-a i hardware-a, i za Windows i za Linux, i za telefone... Ne uzimam ih redovno, ali su najbolje novine!!!
Kad mora izmedju screenfuna i Gamera, biram Gamer, i ne pitaj zasto, jer ni sam ne znam, nisam citao ni jedno ni drugo vec duze vreme...
ScreenFun je vise eto da nas obaveste da je igra stigla
Gamer(Gameplay) dobar je bio stariji,ali i sad je dobar,ali ipak bolji je stariji
Bonus-Stari je casopis,pisao je za konzole,dobar je bio
SK-on nam docara igru onako kako treba i uglavnom se napalim iz njega na igru!
screen fun
koncentrišu se na igre i ne smaraju preterano o nekim
meni nebitnim ne-o-igricama stvarima... ne previše barem
sve je vrlo jednostavno i čitljivo
baš onako kako najviše volim
dobro ScreenFun ima zanimljivosti o tim desavanjima o piratima,nekim novostima,nekim suludim igrachima(baka igrac)...to mi je dobro,ali ovako o igrama bzv su opisi!