Schweinsteiger

Elektrika@

Stvarno...meni unjka dosta, to stoji, na engleskom bolje zvuci ali nisam je nesto ni slusala samo hocu da kazem kulturna je, bogme i cenim je sto je globalno poslala jednu lepu sliku o nama...ona je od njih troje poslala najbolju, bas su mi je juce pomenuli, ovajdih se od Ane i Novaka:lol:, dok mi je Jelena, mhm, nije ni sto je nelepa nego ono njego psovacko kocijasko ponasanje...mada je za moj racun broj jedan miljenica Sarapova...ocu da kazem da bi Ana uvek bila onako, muski izbor, taj je tip

Elektrika@

Stvarno...meni unjka dosta, to stoji, na engleskom bolje zvuci ali nisam je nesto ni slusala samo hocu da kazem kulturna je, bogme i cenim je sto je globalno poslala jednu lepu sliku o nama...ona je od njih troje poslala najbolju, bas su mi je juce pomenuli, ovajdih se od Ane i Novaka:lol:, dok mi je Jelena, mhm, nije ni sto je nelepa nego ono njego psovacko kocijasko ponasanje...mada je za moj racun broj jedan miljenica Sarapova...ocu da kazem da bi Ana uvek bila onako, muski izbor, taj je tip

После сликања с Клинтоном, за мене не постоје ни једна ни друга. Мислим Ана и Јелена.

Шарапова је за њих две измислила тенис, памет и лепоту. Ем што има лепше веренике.

Dobro, jel moras da nam nabijas na nos. Neke smo i ljubmorne:zroll:

cek da prestane sa tenisom i da se malo udeblja pitacu vas :)

ana-ivanovic-bastian-schweinsteiger-freundin-2006-toray-pan-pacific-open.jpg

После сликања с Клинтоном, за мене не постоје ни једна ни друга. Мислим Ана и Јелена.

Шарапова је за њих две измислила тенис, памет и лепоту. Ем што има лепше веренике.

...aaaaa...pa sta da rade, Klinton je budala covek, ne mozes da ga odgurnes bre, nije to takav svet, svakako da su one otrpele dosta zbog tog bombardovanja, Anini su bukvalno prosili po svetu jer nije imala para...Sarapova majku nije videla dve godine kao dete...Jelenini isto...mislim, znam taj svet iznutra...Anu je sponzorisao Svajcarac pa nije kivna na zemlju, politicare, boga oca, i njoj bi zivot bio laksi da je Francuskinja...kao i svima nama...

Neskakanje po nečijem ***** samo zato što je vlasnik istog pripadnik druge nacionalnosti - jeste šovinizam.

dobro ja to tako ne vidim al ako se to tako smatra u redu je

znas, ja sam isto tu, meni nemci nisu gadni, iako su zla cinili po svetu ali tamo nekog, neku arapkinju ne bih, ne bih ni muslimanku stavljao na *****, treba imati i malo samopostovanja
mada sam ja musko, a to znaci, neprijatelja treba poznavati i ebati, to se kroz vekove radilo da pobednici ebu porazene :)

dobro ja to tako ne vidim al ako se to tako smatra u redu je

znas, ja sam isto tu, meni nemci nisu gadni, iako su zla cinili po svetu ali tamo nekog, neku arapkinju ne bih, ne bih ni muslimanku stavljao na *****, treba imati i malo samopostovanja
mada sam ja musko, a to znaci, neprijatelja treba poznavati i ebati, to se kroz vekove radilo da pobednici ebu porazene :)
E,al žene misle da svaki muškarac **** svašta.

Back