електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.191
Ma proružnela i ona, ranije mi bilanekako slađa...
Дете дебил, џаба изглед.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma proružnela i ona, ranije mi bilanekako slađa...
Mani me Leone.
Šovinizam i primitivizam nisu odraz pameti, već gluposti.
samo ako nisi nemac
Nemam al saosećam.![]()
ne znam, meni se svidja ana.
Elektrika@
Stvarno...meni unjka dosta, to stoji, na engleskom bolje zvuci ali nisam je nesto ni slusala samo hocu da kazem kulturna je, bogme i cenim je sto je globalno poslala jednu lepu sliku o nama...ona je od njih troje poslala najbolju, bas su mi je juce pomenuli, ovajdih se od Ane i Novaka, dok mi je Jelena, mhm, nije ni sto je nelepa nego ono njego psovacko kocijasko ponasanje...mada je za moj racun broj jedan miljenica Sarapova...ocu da kazem da bi Ana uvek bila onako, muski izbor, taj je tip
Dobro, jel moras da nam nabijas na nos. Neke smo i ljubmorne![]()
Dobro, jel moras da nam nabijas na nos. Neke smo i ljubmorne![]()
Mani me Leone.
Šovinizam i primitivizam nisu odraz pameti, već gluposti.
После сликања с Клинтоном, за мене не постоје ни једна ни друга. Мислим Ана и Јелена.
Шарапова је за њих две измислила тенис, памет и лепоту. Ем што има лепше веренике.
Neskakanje po nečijem ***** samo zato što je vlasnik istog pripadnik druge nacionalnosti - jeste šovinizam.kako sovinizam, valjda nacionalizam
Onda je sigurno pamet živeti u Nemačkoj i kupovati nemački hleb napravljen od nemačkog brašna, a mrzeti te iste Nemce.Samo da znas glupost ti u gatjama
.
Cvetna, ne odgovaraj na ovo pitanje
Neskakanje po nečijem ***** samo zato što je vlasnik istog pripadnik druge nacionalnosti - jeste šovinizam.
Dajem joj prijateljski savet![]()
Evo, trčim da tebi odgovorim na pitanje i utažim ti znatiželju
za tebe znamo pitam nju
E,al žene misle da svaki muškarac **** svašta.dobro ja to tako ne vidim al ako se to tako smatra u redu je
znas, ja sam isto tu, meni nemci nisu gadni, iako su zla cinili po svetu ali tamo nekog, neku arapkinju ne bih, ne bih ni muslimanku stavljao na *****, treba imati i malo samopostovanja
mada sam ja musko, a to znaci, neprijatelja treba poznavati i ebati, to se kroz vekove radilo da pobednici ebu porazene![]()