Schwartz György Сорош "Хитлер" 21 века

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
По делима њиховим познаћете их

ауторска тема

Човек чије име многи знају а да о њему не знају много . Човек који руши владе широм света, започиње ратове , обојене револуције и ствара сваке године милионе и милионе несрећних и прогнаних .

Човек који ствара профит на несрећи човека !

Профитер крви и рата , човек чије име леди крв у жилама и за собом , где год се појави , доноси пустош несрећу ,рат и глад.

Владар нове Европе и доброг дела света .Институција ЗЛА!

Хитлер новог светског поретка ..

Његова лична империја се простире од САД , преко Западне Европе , Кавказа, Африке , Блиског Истока све до Јапана , Кине ..

1606674932700.png
1606674932700.png

Мени делује као прави антихрист , новцем купује душе и уништава их ..

Како је могуће да неко уопште пристане да ради за овако зло и још да промовише њеогве идеје сопственом народу , знајући да да га тиме уништава ?

Како је могуће да неко уопште пристане да ради за овако зло и још да промовише њеогве идеје сопственом народу , знајући да да га тиме уништава ?
vuči soroš.jpg

nije dobar... sve je to isto kolo samo im se interesi trenutno malo ne poklapaju
ne vole jevreji iz amerike bash preterano jevreje iz izraela, pokusavaju da ih nateraju da priznaju palestinu i pomire se sa muslimanima.
jevreji koji ne zive u izraelu cesto imaju potpuno drugacije stavove od jevreja izraelaca. mi smo dobri sa izraelom ali smo u ocajnim odnosima sa njihovom dijasporom, sve neki humanisti poput sorosha.

По делима њиховим познаћете их

ауторска тема

Човек чије име многи знају а да о њему не знају много . Човек који руши владе широм света, започиње ратове , обојене револуције и ствара сваке године милионе и милионе несрећних и прогнаних .

Човек који ствара профит на несрећи човека !

Профитер крви и рата , човек чије име леди крв у жилама и за собом , где год се појави , доноси пустош несрећу ,рат и глад.

Владар нове Европе и доброг дела света .Институција ЗЛА!

Хитлер новог светског поретка ..

Његова лична империја се простире од САД , преко Западне Европе , Кавказа, Африке , Блиског Истока све до Јапана , Кине ..

Pogledajte prilog 808078Pogledajte prilog 808078

Sorosa nema ni u prvih 50 u svijetu totalno nebitan 🤣

Па мени више личи на Стаљина, пошто комунисти су за расно мешање, као и Сорош, док са Хитлером је глупо поредити пошто је био националиста.
Стаљин је баш волео Јевреје, направио им је аутономну област и то у Сибиру, код Кореје.

• Podržavam
Reactions: iig

Back