vsotirovic
Početnik
- Poruka
- 46
Црногорци/Титогорци/Црвени Хрвати могу да иду у своју Хрватску, тј. да се врате онде одакле су и дошли а ми браћо Срби правимо уједињену националну државу свих Срба!!! Јасно бре!!!!
Tuzni_patak:Dali je bolje zajednicka drzava ili rastavljene drzave?
Pro: Jace su drzave kad su zajedno nego odvojeno
Contra: Nereseni odnosi koji ne zele da se rese dovode do mrznje
Za odvojenu drzavu zbog:
-Sebicna i lopovska kao i zelja za podvodjenjem svega pod vlast beograda i lobija u BG.Nemoraju i CG da trpe to ako mi moramo.
-Sama vlast u CG je vise resila da ne budemo u istoj drzavi, pa je mukotrpno i glupo i bez rezultata ici protiv toga.
-Pasivnost srbijanaca izaziva prodor bilo kojih "stranih" ljudi na rukovodeca mesta , ali i ono sto vise stvara revolt ,na jednog rukovodioca dolaze 6-7 lezilebovica koji se provlace i za dobru lovu lencare (ili probrane stvari rade kako se kaze) i koji terorisu nekulturnim ponasanjem , pretnjama.
-Stalno se svaljuje odgovornost za nerad na CG, a u stvari nasi politicari mazu oci, pa da mazanje prestane.
-Prilicno je suplja granica izmedju Crne gore i Albanije
-nemoguce je resiti podelu * zajednickih ustanova (vojske i ambasada) a da se ne oseti nesrazmera velicina srb i CG
Za zajednicku drzavu bi trebalo zbog:
Crna Gora: Vlast u Crnoj gori jako loshe odrzava puteve i ostalu infrastrukturu ,tako ostavlja utisak da je vishe seljacka i lopovski orjentisana nego da joj je bitan narod ili izgled zemlje.
Srbija: Nereseno teritorijalno pitanje kosova i vezivanje za 1244 formalno opterecuje zajednicu , a ne raspadnutu drzavu, sto se moze iskoristiti za nezavisnost kosova od strane evrope.
Ja sam za razlaz.
Svadja nikome ne koristi.