Scenografija, kostimi, vizuelno

Ili pak crno-bijeli svijet F. F.-a u 8 1/2... mmm :)

v1.bjsyNTQwMjU7ajsxNzEwMjsxMjAwOzEwMjQ7NzY4

v1.bjs0NTUxNzI7ajsxNzEwNTsxMjAwOzIzNjA7MTc3Mg

http://imgur.com/a/rG0Ag

Sidni Fajf, iz filma I Love You, Man
Nonšalantan i simpatičan filmski lik koji odbija da postane "odrastao, zreo čovek", pa su i odeća i njegov životni prostor takvi, tj. izabrani da to dočaraju. Njegova kućica sa dvorištem je uglavljena između velikih kuća, na e-bayu kupuje autiće iz luna parka, a garaža mu je puna intrumenata i bongova
film-i_love_you_man-2009-sydney_fife-jason_segel-footwear-uggs.jpg

ScreenShot1860.jpg

I-Love-You-Man-1.jpg

i ima masturbating station

images

Poslednja izmena:
lol
Dobro izgleda, ovo ću gledati, pre ili kasnije.

Nego, moram ponovo o Kosi, iako sam o tome više puta pisala...
Kakvi divni kostimi :) Štepano, vezeno, šljokice, perlice, krzno, perje, koža, nakit i odeća iz Afrike, Azije, indijanske mokasine, kaubojske čizme, mundiri, bunde i mantije, divna miroljubiva mešavina, u svim bojama, a tek kose : )

hair.jpg

hqdefault.jpg

4455_2.jpg

Hair+Eileen+Foley+1979.jpg

7_webphoto_-_hair.jpg

Poslednja izmena:
Nego, ona gajba iz fima Shallow Grave je nezaboravna, ogroman prostor, skoro prazan, a ono nameštaja i tepiha što imaju solidno i skupo.
Prefinjen i luksuzan stan intelektualaca, pa se ispostavi da su razmažena stoka, kojoj to nije dosta. Na kraju postanu krvoločne životinje...

Da u filmu nema ovog luksuznog stana, moralna dilema - šta da radš kada nađeš pun kofer para (i mrtvaca) - ne bi bila toliko očigledna, možda. Za siromašnog čoveka možemo da nađemo opravdanje što je stavio glavu u torbu / nije pozvao policiju. Ali mi gledamo bankara, doktorku i novinara, iz ovakvog stana...pa sve što se dogodi ima drugu dimenziju...

Dnevna soba, sa pogledom na trg
hqdefault.jpg

Shallow+Grave+living+room.JPG

predsoblje
large-screenshot1.jpg

Shallow+Grave+3.JPG

Soba za goste :malav:

1522_2.jpg

kuhinja:
Shallow_Grave-1.jpg

Poslednja izmena:
A Warriors, još jedan oldie but goldie je pravi uličarski film, iz vremena kada je Njujork još bio štrokav.
Mračni parkovi, javni klozeti, grafiti, mokre ulice, i prljavi metro, a kostimi su priča za sebe.
(Da li su većnapravili rimejk? Sećam se da se pričalo da će Toni Skot režirati... bojim se da pogledam)

a2e8ffb24000698ec2f177feef29e426.jpg

The Lizzies : )

lizzies1-728x410.jpg

baseballfuries2-728x410.jpg

boppers.jpg

rogues1-728x410.jpg

lvwarriors10n-4-web.jpg

screenshot-med-25.jpg

nyv-fea-0910-warriorsatconey-still.jpg

101-The-Warriors-quotes.gif

Poslednja izmena:
Seriju Lipstick Jungle pamtim po fenomenalnoj bižuteriji :) Inače nisam ljubitelj, ali ... sam poželela da radim u kancelariji, pa da se ovako doterujem za posao. I inače, moda je jedan od odlučujućih faktora za te ženske serije, znam po sebi. Ako mi se ne sviđaju frizure i odeća, ne znam zašto bih gledala - zaplet je uvek isti ili sličan... Stavljam samo kap iz mora đinđuva, koga interesuje, internet je pun slika iz ove serije, pošto su druge obožavateljke odlepile na torbe/haljine, i slično : )

6a3cbde40c73c50ede1925a2beadcff8.jpg

020708_lipstick_mod_400x400_1.jpg

nup_112591_0342_18206893.jpg

carolee-lux-antique-vintage-crystal-and-white-pearl-necklace-and-lipstick-jungle-tv-gallery.jpg

nico-shows-megan-the-door.png

e36e57f626ac875df4cd76a45b3a22b9.jpg

Poslednja izmena:

Back