Da li postoji neki sajt gde mogu da nadem neke scenarije? Da mozda znate neke scenariste koje mogu da kontaktiram ili mozda bilo kako da mi pomognete da dodem do nekog scenarija
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Banshee:zar se ne pise scenario? :shock:
Dont_Break_The_Oath:Pa sad,,,,,ne volim toliki perfekcionizam u izrazavanju,jer reci su samo sredstvo da se nesto kaze.
A na srpskom kako je pravilno,to ne znam.
Manus je na svedskom.
Dont_Break_The_Oath:Poslacu scenarie ili cu ovde nesto napisati,samo sto je problem sto moram da ih prevodim.
Nasao sam danas svoj sjajan rukopis,pisan pre dve godine,na finskom,ali mi se cini malo nedovrsen i ne dovoljno recit,prvo to da obradim na srpskom ako se snadjem,i postavicu ovde.
Ali ima ih gomila.....
Da li mozes da mi das neku ideju za scenario koji treba da bude vezan za zivot Bloka?Poslacu scenarie ili cu ovde nesto napisati,samo sto je problem sto moram da ih prevodim.
Nasao sam danas svoj sjajan rukopis,pisan pre dve godine,na finskom,ali mi se cini malo nedovrsen i ne dovoljno recit,prvo to da obradim na srpskom ako se snadjem,i postavicu ovde.
Ali ima ih gomila.....
Јел видиш ти колико је стара та тема?!
Нашла си кога ћеш да питаш, њега нема на форуму годину и по дана...
Da li postoji neki sajt gde mogu da nadem neke scenarije? Da mozda znate neke scenariste koje mogu da kontaktiram ili mozda bilo kako da mi pomognete da dodem do nekog scenarija