Nikita Kulganov
Buduća legenda
- Poruka
- 37.596
Radi se o klasicnoj prevari ( skolski primer ) na FB.
Ljudi treba da se informisu i da ne nasedaju na takve prevare.
O cemu se radi ? Javio mi se neki tip na FB on je kao sa Tajlanda i poslao zahtev za prijatelja, ajde da vidim , kao radi u banci,i sada on mi prica pricu neki lik sto kao ima isto prezime kao i ja ima na racunu milione dolara i on to moze da sredi da ja to dobijem, ali da delimo 50 50 % i da mu se javim...i da mi ''on otvori racun u njegovoj banci''..
To su scammeri iz Indije, napravilu su lazni profil na FB stavili slike nekog azijata on je kao poslovan covek, a svi sto su lajkovali te slike su iz Indije..i traze zrtvu
.
Posto sam istrazivao Bratstvo Bratonozica iz Crne Gore, tamo je neki tip iz te grupe ije napisao da ga je kontatktirao taj isti prevarant sa istom pricom, samo je promenio prezime i da ljudi ne nasedaju na tu prevaru.
Bratstvo Veljic na FB
Ostanite mi zdravo!
Tako da ako dobijete ovakvu pricu da znate da je prevara !!!!!
Posto ima nekih koji stvarno poveruju !
Ljudi treba da se informisu i da ne nasedaju na takve prevare.
O cemu se radi ? Javio mi se neki tip na FB on je kao sa Tajlanda i poslao zahtev za prijatelja, ajde da vidim , kao radi u banci,i sada on mi prica pricu neki lik sto kao ima isto prezime kao i ja ima na racunu milione dolara i on to moze da sredi da ja to dobijem, ali da delimo 50 50 % i da mu se javim...i da mi ''on otvori racun u njegovoj banci''..
To su scammeri iz Indije, napravilu su lazni profil na FB stavili slike nekog azijata on je kao poslovan covek, a svi sto su lajkovali te slike su iz Indije..i traze zrtvu
.
Posto sam istrazivao Bratstvo Bratonozica iz Crne Gore, tamo je neki tip iz te grupe ije napisao da ga je kontatktirao taj isti prevarant sa istom pricom, samo je promenio prezime i da ljudi ne nasedaju na tu prevaru.
Bratstvo Veljic na FB
Draga rodbino, ne nasedajte na prevare tipa neki Veljić je na Tajlandu poginuo , a ostavio 5, 6....miliona dolara nikome i sada vas kontaktira službenik banke koji hoće da vam uplati nasledstvo, ali da delite po pola. Mislim, mene su startovali pa da vas sve upozorim da je klasična prevara u pitanju.Ostanite mi zdravo!
Tako da ako dobijete ovakvu pricu da znate da je prevara !!!!!
Posto ima nekih koji stvarno poveruju !
Ram Lal Jani
16 h 17