SBBKBB

Sta bi bilo kad bi bilo
da mozete da se ponovo vratite u neko vreme da li biste ponovili iste izbore
ili biste sve ponovo isto uradili
a?
tema je vec bila,ali
pozurila bih sa faksom i zaposlila se odmah
ne bih birala glavom muza.vec onim....
rodila bih decu jako mlada i imala bih bar jos troje
vodila bih racuna da sacuvam prijateljstva iz skole
14 januara 2007 ne bih palila kompjuter

Ne bi završavala fakultet, od toga nemam ništa, uludo protraćeno vreme. Odmah posle srednje škole bi počela sa ovim poslom pa sada možda i ne bi morala više da radim.
Ostalo je baš onakvo kakvo treba da bude.

bila bi malo sebicnija i sebi vaznija, pa mi se tolerantnost za tudja s.ranja ne bi razbila o glavu..
otkacila bi nekoga mnogo ranije, bez da mu dajem sanse koje je dobio..
15.08.2008. bi lepo svu dokumentaciju prebacila kod sebe, pa ne bi bila sizifova drugarica..
lepo je neko rekao, ne pravi se pita od .....:roll:
sve u svemu, otrovana nisam ostala iako su mi trebale tri godine da dodjem sebi i da na asocijaciju samo ravnodusno slegnem ramenima..
te tri godine bi mnogo pametnije i lepse iskoristila..
ostalo, ne bih menjala..

...da imam neku moc upisala bih jezike za sta me bog inace dao i ne bih se zahebavala uopste, '08 bih ostala u Americi i shvatila da sigurnost ne postoji, procenila bih bolje, '09 bih ostala u Austriji iako na to nisam mogla da uticem, nije bilo do mene al' mi je trn u oku i moram da otvorim osmoro ociju da ne bih napravila neku slicnu budalastinu ponovo i metnula samu sebe na klizavu bananu...generalno govoreci bila bih hrabrija a ne ko do sad, dva koraka napred tri nazad, dva napred tri nazad sve u panici da ne pogresim, glupaca. Da, i prastala bih sebi greske, ne bih se samosilovala kajanjem ali glavno je da bih bila kud i kamo hrabrija bez straha od neuspeha koji me skroz naskroz blokira, ne bih bila kukavica obicna uvijena u celofan.

Back