mario80
Stara legenda
- Poruka
- 78.290
Pogledajte! I to naplaćuju 4000 din mesečno!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То је зато што је Шаоми некомпатибилан са СББ.
opet si pazario Šaomi?Ne radi ni lg tv ni lenovo ni hp lap![]()
Nisam pazario dobio sam redmi 12 jer ne podržava vajber.opet si pazario Šaomi?![]()
Sa svim provajderima se dešava da ima zona gde im je signal loš. Proveri kakav je internet negde dalje. Dešava se da je i u kući dovoljno da se pomeriš par metaraNe radi ni lg tv ni lenovo ni hp lap![]()
Ovo gde sam ja trenutno nije svet, nego ostrvo 3,800km udaljeno od najblizeg kopnaSrbija je zaostala 150 puta za ostatkom sveta![]()
Pa ta brzina, tj zastoj protoka ti je trenutno valjda....nesto nije u redu sa njihovim serverom...nekad samo restartovanje rutera pomogne.U srbiji za te pare uvek dobiješ NIŠTA![]()
A i ti si naivan.ukidaju koaksijal i prelaze polako na mts optiku...dobice kao yettel segmentovane ip i svi ce biti natovani ali nema veze, barem ce veza biti zakucana
od prvog dana sam bio kod njih kada su imali ispostavu u kragujevcu i naplacivali protok gde su muljali sa gb-ajtima. 15 godina bio njihov, trpio svasta i kao jedan od prvih kosrinika nikad neki bog zna kakav benfiti nisam imao. imao cak i solidne veze u tehnickom delu sbb-a da kada im nesto pukne meni vrate u roku od pola sata najvise... otisao, jer koaksijal nema sanse da se meri sa optikom. od yettela dobio kao jedan od prvih gratis 1gb i staticnu adresu dokle sam ziv. za ovih nekoliko godina samo jednom je pukla veza a to je bilo svuda u srbiji, cak i u mts-u, kada je glavni link iz eu prso pa niko optiku nije imao.A i ti si naivan.
Mts je bio sranje tehnoloski gledano, SBB je bio bolji u tom smislu, kad je bio svoj..
kad vidis one distributere u zgradama na sta lice sa razvaljenim kutijama gde svako moz da prckaDa ali godine tj 20+ godina neodržavanja infrastrukture je dalo svoje : 0,9 mbps download sa stalnim prekidima.