SAZNAJTE KOJI CVET ŠTITI VAŠ HOROSKOPSKI ZNAK

moje srce je cisto i duša

:hahaha:

Izvini, ali nisam se uzdržao od smeha! :lol:

Da li ti čitaš ikad sebe, pratiš li kad svoje poteze, nastupe? A što je još bitnije, uviđaš li svoje reakcije pogotovo onda kada nisi izazvan ni od koga? :)

E vidiš, ja vidim sve, i mnogo više od toga, kao što vidim tvoje zdravstveno stanje, tvoje misli, znam tvoje poteze unapred, zato što si na liniji "nečistote" i u tebi borave jaki poroci koji ti narušavaju zdravlje. Nažalost.

I nemoj da ovu temu prezentuješ kao nešto negativno i protivno Bogu, jer tako nešto može reči samo ko je sluga nečastivom.
A ti sam proceni koliko si u pravu. :)
............................

flower-basket-on-a-table-flower-hd-wallpaper-1920x1200-7960.jpg

Još su naši preci znali da cveće pozitivno utiče na zdravlje, a danas to potvrđuju i brojni stručnjaci iz raznih oblasti.
Da cveće može smanjiti stres, buku, prečišćavati vazduh, sprečavati dejstvo prašine, širiti prijatan miris, zračiti pozitivnu energiju, upijati elektromagnetna zračenja i skrenuti negativnu energiju – potvrđuju brojna istraživanja, ali i stručnjaci za feng-šui.
...

http://www.krstarica.com/zdravlje/nega/cvece-pozitivno-utice-na-zdravlje/

Poslednja izmena:
:hahaha:

Izvini, ali nisam se uzdržao od smeha! :lol:

Da li ti čitaš ikad sebe, pratiš li kad svoje poteze, nastupe? A što je još bitnije, uviđaš li svoje reakcije pogotovo onda kada nisi izazvan ni od koga? :)

E vidiš, ja vidim sve, i mnogo više od toga, kao što vidim tvoje zdravstveno stanje, tvoje misli, znam tvoje poteze unapred, zato što si na liniji "nečistote" i u tebi borave jaki poroci koji ti narušavaju zdravlje. Nažalost.

I nemoj da ovu temu prezentuješ kao nešto negativno i protivno Bogu, jer tako nešto može reči samo ko je sluga nečastivom.
A ti sam proceni koliko si u pravu. :)
............................

flower-basket-on-a-table-flower-hd-wallpaper-1920x1200-7960.jpg

Još su naši preci znali da cveće pozitivno utiče na zdravlje, a danas to potvrđuju i brojni stručnjaci iz raznih oblasti.
Da cveće može smanjiti stres, buku, prečišćavati vazduh, sprečavati dejstvo prašine, širiti prijatan miris, zračiti pozitivnu energiju, upijati elektromagnetna zračenja i skrenuti negativnu energiju – potvrđuju brojna istraživanja, ali i stručnjaci za feng-šui.
...

- - - - - - - - - -

hriščanin koji veruje u horoskop :lol:

- - - - - - - - - -

ali ajde necu da se svadjam,umem da napravim podjeb.ali nisam mislio zlo.

živeli i u zlu se ne videli

nemas ti pojma

ti si supermen bre

a sam seješ

ti da si pravi hrišcanin ne bi visio na ljisu

nemaš ti brko pojma,vera ti je slaba

taj zlobni smeh mi ne smeta

nadobudno jako

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

hriščanin koji veruje u horoskop :lol:

- - - - - - - - - -

ali ajde necu da se svadjam,umem da napravim podjeb.ali nisam mislio zlo.

živeli i u zlu se ne videli

Да ли си ти јео бунике? :)

Ниси читао шта сам написао у прошлом посту? Није ти ни слово ушло главу?

Добро, ја сам те пријатељски упозорио, да не би сам себе офирао, али очигледно да ти ништа неразумеш, а причаш о вери,Православљу, причаш мени о мени :) и себе си довео тамо где нетреба...

Очигледно да ниси ни чуо а камоли разумео шта значи Божија Промисао....

Нека ти је Бог на помоћи, жив и здрав био!

ПС

Срушио си ми неколико тема, уз подршку Модератора, из чиста мира. То си радио и пре неких 6 месеци када сам морао да угасим свој профил, и нисам долазио на Форум сво то време.
Лепо сам те опоменуо, а и сад ти говорим да знам ко си, и да си сад претерао сваку границу норме људскости.

Poslednja izmena:

http://lana999.wordpress.com/tag/lala/

Мој цвет у овом случају је ФРЕЗИЈА. z:)

Мада је ово за жене, и прилично тачно карактерише жене, али што не би се и ми мушкарци мало забављали? z:)

Eh , zene i cvece , pa jos horoskopski znakovi, ima da se uobraze, bre,

- - - - - - - - - -

srecica.com-.jpg

Да ли си ти јео бунике? :)

Ниси читао шта сам написао у прошлом посту? Није ти ни слово ушло главу?

Добро, ја сам те пријатељски упозорио, да не би сам себе офирао, али очигледно да ти ништа неразумеш, а причаш о вери,Православљу, причаш мени о мени :) и себе си довео тамо где нетреба...

Очигледно да ниси ни чуо а камоли разумео шта значи Божија Промисао....

Нека ти је Бог на помоћи, жив и здрав био!

ПС

Срушио си ми неколико тема, уз подршку Модератора, из чиста мира. То си радио и пре неких 6 месеци када сам морао да угасим свој профил, и нисам долазио на Форум сво то време.
Лепо сам те опоменуо, а и сад ти говорим да знам ко си, и да си сад претерао сваку границу норме људскости.
ma kako da ne.

malo si ti pomešao

- - - - - - - - - -

http://lana999.wordpress.com/tag/lala/

Мој цвет у овом случају је ФРЕЗИЈА. z:)

Мада је ово за жене, и прилично тачно карактерише жене, али што не би се и ми мушкарци мало забављали? z:)
Izgleda da mnogi i nisu baš upućeni kad mešaju pravoslavnu veru i horoskope kao i ti, natalne karte, položaje planeta i zvezda u odnosu na čoveka.
Stav SPC je odavno poznat da su čak i naizgled bezazleno prevrtanje šoljice kafe i gledanje budućnosti iz nje jedna vrsta jeresi.

Back