Лавље Срце
Domaćin
- Poruka
- 3.024
pušiš djavolu dušu kadiš a ovamo si hrišcanin![]()
Pa šta misliš, kako bih od starta prepoznao tebe nečistoga?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pušiš djavolu dušu kadiš a ovamo si hrišcanin![]()
Pa šta misliš, kako bih od starta prepoznao tebe nečistoga?![]()
moje srce je cisto i duša
![]()
Izvini, ali nisam se uzdržao od smeha!![]()
Da li ti čitaš ikad sebe, pratiš li kad svoje poteze, nastupe? A što je još bitnije, uviđaš li svoje reakcije pogotovo onda kada nisi izazvan ni od koga?![]()
E vidiš, ja vidim sve, i mnogo više od toga, kao što vidim tvoje zdravstveno stanje, tvoje misli, znam tvoje poteze unapred, zato što si na liniji "nečistote" i u tebi borave jaki poroci koji ti narušavaju zdravlje. Nažalost.
I nemoj da ovu temu prezentuješ kao nešto negativno i protivno Bogu, jer tako nešto može reči samo ko je sluga nečastivom.
A ti sam proceni koliko si u pravu.![]()
............................
![]()
Još su naši preci znali da cveće pozitivno utiče na zdravlje, a danas to potvrđuju i brojni stručnjaci iz raznih oblasti.
Da cveće može smanjiti stres, buku, prečišćavati vazduh, sprečavati dejstvo prašine, širiti prijatan miris, zračiti pozitivnu energiju, upijati elektromagnetna zračenja i skrenuti negativnu energiju – potvrđuju brojna istraživanja, ali i stručnjaci za feng-šui....
- - - - - - - - - -
hriščanin koji veruje u horoskop
- - - - - - - - - -
ali ajde necu da se svadjam,umem da napravim podjeb.ali nisam mislio zlo.
živeli i u zlu se ne videli
nemas ti pojma
ti si supermen bre
a sam seješ
ti da si pravi hrišcanin ne bi visio na ljisu
nemaš ti brko pojma,vera ti je slaba
taj zlobni smeh mi ne smeta
nadobudno jako
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
hriščanin koji veruje u horoskop
- - - - - - - - - -
ali ajde necu da se svadjam,umem da napravim podjeb.ali nisam mislio zlo.
živeli i u zlu se ne videli
SAZNAJTE KOJI CVET ŠTITI VAŠ HOROSKOPSKI ZNAK
http://lana999.wordpress.com/tag/lala/
Мој цвет у овом случају је ФРЕЗИЈА.![]()
Мада је ово за жене, и прилично тачно карактерише жене, али што не би се и ми мушкарци мало забављали?![]()
ma kako da ne.Да ли си ти јео бунике?![]()
Ниси читао шта сам написао у прошлом посту? Није ти ни слово ушло главу?
Добро, ја сам те пријатељски упозорио, да не би сам себе офирао, али очигледно да ти ништа неразумеш, а причаш о вери,Православљу, причаш мени о мении себе си довео тамо где нетреба...
Очигледно да ниси ни чуо а камоли разумео шта значи Божија Промисао....
Нека ти је Бог на помоћи, жив и здрав био!
ПС
Срушио си ми неколико тема, уз подршку Модератора, из чиста мира. То си радио и пре неких 6 месеци када сам морао да угасим свој профил, и нисам долазио на Форум сво то време.
Лепо сам те опоменуо, а и сад ти говорим да знам ко си, и да си сад претерао сваку границу норме људскости.
Izgleda da mnogi i nisu baš upućeni kad mešaju pravoslavnu veru i horoskope kao i ti, natalne karte, položaje planeta i zvezda u odnosu na čoveka.SAZNAJTE KOJI CVET ŠTITI VAŠ HOROSKOPSKI ZNAK
http://lana999.wordpress.com/tag/lala/
Мој цвет у овом случају је ФРЕЗИЈА.![]()
Мада је ово за жене, и прилично тачно карактерише жене, али што не би се и ми мушкарци мало забављали?![]()
Eh , zene i cvece , pa jos horoskopski znakovi, ima da se uobraze, bre,
- - - - - - - - - -
![]()