Savrseno zensko telo

Mary^^

Zainteresovan član
Poruka
120
Naziv teme vec prilicno govori o tome sta bih zelela da cujem od vas, dragi muskarci. :zbanana:

Ne mislim, medjutim, najvise na ono sto je presudno, naravno genetika i ishrana, vec me zanima onaj deo izgleda koji zavisi od vezbanja.

Dakle, pitanja glase: koliko je najbolje da je zenska guza cvrsta, da li da bude onako gipka ili sto vise, to bolje, idealno kao kamen? :guza:

Posebno me zanima vas odnos prema butinama- ja licno ne volim da su mi misici buta naglaseni jer mi to ne izgleda zenstveno, a i cula sam muske komentare koji isto tako misle, pogotovo kad je kvadriceps hipertrofisan (prednji bocni deo butine "nabildovan"). :super:

E sad, neki bas hvale devojke koje treniraju i imaju takve butine. To me buni, pa bih volela vise da saznam.

:?:

Naziv teme vec prilicno govori o tome sta bih zelela da cujem od vas, dragi muskarci. :zbanana:

Ne mislim, medjutim, najvise na ono sto je presudno, naravno genetika i ishrana, vec me zanima onaj deo izgleda koji zavisi od vezbanja.

Dakle, pitanja glase: koliko je najbolje da je zenska guza cvrsta, da li da bude onako gipka ili sto vise, to bolje, idealno kao kamen? :guza:

Posebno me zanima vas odnos prema butinama- ja licno ne volim da su mi misici buta naglaseni jer mi to ne izgleda zenstveno, a i cula sam muske komentare koji isto tako misle, pogotovo kad je kvadriceps hipertrofisan (prednji bocni deo butine "nabildovan"). :super:

E sad, neki bas hvale devojke koje treniraju i imaju takve butine. To me buni, pa bih volela vise da saznam.

Ne postoji savrseno zensko tijelo. Beauty is in the eye of the beholder.

Па оно, мене више привлачи деколте него дупе. А и више гледам лице.
Оно неки просек, дупе солидно, сисе да буду мало лепше, ту сам пробирљив, али није неки проблем.
И да је она жива и здрава, да се слажемо интелектуално, духовно, а не телесно.

Bas ti treba musko kada i sa klon nalogom otvaras teme ovde.

Posebno me zanima vas odnos prema butinama- ja licno ne volim da su mi misici buta naglaseni jer mi to ne izgleda zenstveno, a i cula sam muske komentare koji isto tako misle, pogotovo kad je kvadriceps hipertrofisan (prednji bocni deo butine "nabildovan")

Nemam neki specijalni odnos sa zenskim butinama. Kada su ko od majke rodjene privlacnije su nego kada su zategnute. Ako zenka ima big butine treba ih regulisati vezbama, ali tek toliko da se skine kilaza, ocrtavanje misica deluje odbojno. Meni barem.

Zdenka Podkapova.

Bas ti treba musko kada i sa klon nalogom otvaras teme ovde.

Nije, jesam raskinula sa deckom pre tri nedelje ali nije da mi bas treba musko, vise sam se nesto istripovala oko butina, kakve treba da budu.

Sto mislis da mi je klon nalog???

Ali mnogo vam hvala momci, stvarno ste mi vec objasnili neke stvari za koje sam cula uvek razlicita misljenja kao fitnes cucnjevi i ta sr..nja sto vise... , a ovde svi vi slicno mislite pritom isto kao ja, bas sam hepi zbog toga :super: :zurka:

ne moz dima debele noge pa da se vadi na misicave butine, isto tako da ima cvrsto dupe ali ko jlo pa napravi brend od viska,da je skladno i da jedva kipi iz sake gde god da se uvati to je najbolje,evo nakih primera
506150371_small.jpg

http://forum.krstarica.com/showthread.php/235673-Unknown-Beauty

Volim da ima svega dosta ali niceg previse.

Sto se tice vezbanja i zenstvenosti, jedno ne iskljucuje drugo. Imam drugaricu koja je trenirala atletiku i dan danas sa 37 godina ima fantasticno telo. Ima jako dobru, naglasenu guzu i jake butine. Ne kazem da se ocrtavaju misici, sve je to lepo pokrilo malo sala.

tumblr_m49bolK6FL1rtbaxgo1_400.png

squats=cucnjevi

Volim da ima svega dosta ali niceg previse.

Sto se tice vezbanja i zenstvenosti, jedno ne iskljucuje drugo. Imam drugaricu koja je trenirala atletiku i dan danas sa 37 godina ima fantasticno telo. Ima jako dobru, naglasenu guzu i jake butine. Ne kazem da se ocrtavaju misici, sve je to lepo pokrilo malo sala.

tumblr_m49bolK6FL1rtbaxgo1_400.png

squats=cucnjevi

Naravno ovo levo je ekstrem vidi se ne samo prilicno atrofirano telo nego bas odsustvo zenstvenosti zbog drzanja tela itd, ali pitanje je kako vezbati guzu a da se butine ne nabilduju??
Od cucnjeva se nabilduje prednja loza misica buta, to su mi se mnoge drugarice zalile pa morale da prekinu sa vezbama da splasnu misici, a nisu bucmaste. Sad izgledaju bolje. I ja sam isto ranije vezbala guzu, cucnjeve itd i iskreno sad kad ne vezbam neko vreme sebi izgledam bolje nego kad sam vezbala jer su mi se ocrtavali misici a sad se ne ocrtavaju.

Back