Mr. Hard
Buduća legenda
- Poruka
- 44.243
Odnosi se na deo nevinosti i ljubavnice 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E ovako zanima me kako bi po vama trebala da izgleda savrsena devojka...? fizicki ,psihicki,mentalno... a mogu da se pridruze i devojke ...znaci devojke vas savrsen muskarac je??![]()
Odnosi se na deo nevinosti i ljubavnice![]()
moje idealno musko je visoko i tanko i elegantno. duhovito. jako koliko i ja. pozitivna osoba. human. altruista. borac. da ne kazem vitez ali recju- vitez.
i idealan je svako ko misli, oseca, rezonuje kao ja, ima isti senzibilitet, isti sluh..
moje idealno musko je rafinirana sirovina i prefinjeni divljak, pesnik i kocijas istovremeno, tanan i istancan a opet neobuzdan, eruptivan i "prost"..
Физички- црна, таласаста коса, висина између 175 и 185. Млађа од мене 2-4 године.E ovako zanima me kako bi po vama trebala da izgleda savrsena devojka...? fizicki ,psihicki,mentalno... a mogu da se pridruze i devojke ...znaci devojke vas savrsen muskarac je??![]()
Savršen muškarac ima debeli curac i zna kad treba da ćuti.![]()
Savršena žena je ona koja je spremna na sve u svakom trenutku, koja je kadar stici i uteci i na strasnom mestu postojati, koja je tvr orah vocka čudnovata, ne slomi je al zube polomi, kojoj su oči dva draga kamena.......itd mogu tako do sutra, u suštini epsko-poetski tipE ovako zanima me kako bi po vama trebala da izgleda savrsena devojka...? fizicki ,psihicki,mentalno... a mogu da se pridruze i devojke ...znaci devojke vas savrsen muskarac je??![]()
Savršena žena je ona koja je spremna na sve u svakom trenutku, koja je kadar stici i uteci i na strasnom mestu postojati, koja je tvr orah vocka čudnovata, ne slomi je al zube polomi, kojoj su oči dva draga kamena.......itd mogu tako do sutra, u suštini epsko-poetski tip.
Savršena žena je ona koja je spremna na sve u svakom trenutku, koja je kadar stici i uteci i na strasnom mestu postojati, koja je tvr orah vocka čudnovata, ne slomi je al zube polomi, kojoj su oči dva draga kamena.......itd mogu tako do sutra, u suštini epsko-poetski tip.
E ovako zanima me kako bi po vama trebala da izgleda savrsena devojka...? fizicki ,psihicki,mentalno... a mogu da se pridruze i devojke ...znaci devojke vas savrsen muskarac je??![]()