MadonnaGirl:Xm.......Setnja kraj neke plaze,samo ja i on,pricamo,a pored nas sum mora.Potpuno sami u sumrak,i gledamo u zalazak sunca.........To je taaaaaaaaaako romanticno........Ah...........
Exactly.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MadonnaGirl:Xm.......Setnja kraj neke plaze,samo ja i on,pricamo,a pored nas sum mora.Potpuno sami u sumrak,i gledamo u zalazak sunca.........To je taaaaaaaaaako romanticno........Ah...........
Why go to the theatre when the performance can be streamed to said 100 inch TV? Why not sit in a virtual stadium to watch your favourite band, where, in the safety of your own home, you can take all the drugs you like without fear of being arrested? Why waste money on fuel to watch your favourite sports team play, when you could stay at home, viewing the action from any camera you wish?
The key is that stay-at-home entertainment will become better than going out, not to mention cheaper, safer, and better for the environment.
Massively Multiplayer Online Games already make these scenarios reality for millions of people, and they have the potential to become far more than just games. What about when they become fully immersive virtual reality environments, supplemented with complex life imitating software?
Exactly.Plus, bosi smo, osecamo vrelinu peska, vetar pirki, igra se sa mojom kosom, njegove ruke oko mog struka ... Dalje ne bih da pricam, isuvise je licno ... Ja sam nepopravljivi romantik ... :grin:
Evo, ja sam se upravo vratio sa savrsenog izlaska...
Kumu mi je danas rodj, on se zbog toga izvukao iz skole, pa smo pozvali mog naj ortaka i otisli u igraonu, posle toga u nenadjebivi "Bridge Pub" na vops, i na kraju zaglavili na kalisu, pentrali se po zidinama zamalo da poginemo sva trojica, ja urnicao i tike i farke i jasu i sve.
Onda izblejao sa jednom meni veoma spetz osobom i vrnuo se kuci u toplo, taman kad je hipotermija pocela da uzima maha!
E to je savrsen izlazak!!!