savremeni vitez...

jagodica:
ma niste vi krivi ne kapiram kako da napravim neshto za baze podataka kao Svi studenti koji su polozili sve ispite u prosloj godini pa nisam ja ajnstajn lichno tj ne mogu da mislim
hocu to da podelim sa svima
zashto na savr.muskarcu
ja lakshe skidam mushke ples korake nego zhenske nije mi problem??? i volim da vatam zene za dupe u autobusu to josh nisam ali zasto cekati
ceka ko ima vremena
sta ti treba iz baza ? reci ... tu sam , koliko mogu da pomognem...

Nina2:
wet look:
Nina2:
definisi lose...

nikada nisam bila ovoliko normalno srecna,kao da smo zajedno citavog zivota...sa "carobnjakom" mislim...
u predhodnim vezama ili se nisam vezivala pa je brzo pucalo...ili su u meni trazili psihijatra...majku...

e sad,oni koji su bili zaista sweet a ja se nisam vezala,nisu ni stigli do tacke da samnom idu u podrum po kokosku...
a psih-mama varijanta,ja bih morala da govorim sta i kako...a to me je gusilo...uzasno...

i jos nesto ja sam u fazonu "sama cu",tj. "u se i u svoje kljuse",ne dozvoljavam da mi iko pomogne i kaze meni "carobnjak" , "ali ja nisam bilo ko,dozvoli da ti pomognem"... naravno,nisam dozvolila,ali sam bar zastala u trenutku...
:roll:

Ne mogu da definisem lose, jer ja sam ta koja je zivela u tim normalnim vezama kakvu ti sada dozivljavas. I to iznosenje misa je toliko banalno da je izvini pomalo i smesno da te je tako nesto toooliko odusevilo da to nazivas viteskim ponasanjem. Otuda moj zakljucak da su te prethodni momci tretirali lose. Jedan dobronameran savet: Decko ti ima koliko? 18 godina? Ja ti zaaaista zelim iz sveg srca da to potraje do kraja tvog zivota, ali po njegovim postovima ovde se itekako vidi da je (sorry) klinac, mislim da znas nasta aludiram. Zato ti zaista kazem, uzivaj u svakoj sekundi te nove super odlicne srodnodusne ljubavi ali za tvoje dobro ostani na zemlji, jer bojim se da bi mogla da se nevidjeno razbijes u slucaju da padnes. I sacekaj da prodje barem par godina a ne par meseci veze jer tek onda ces upoznati pravu licnost osobe sa kojom si. Dok traje faza zaljubljenosti to je malo pa nemoguce.
Svako dobro. :wink:

Ninočka, postaćeš jedna od omraženijih ljudi na forumu :wink: . Samo zbog svoje surove iskrenosti i realnosti :cry: . I, još više, što si tako, u glavnom, u pravu :twisted: . Htela sam da se držim podalje od ove teme, ali ipak bih napisala neku sredinu.
Početak ''letenja'' - ''volim te sve do neba, pa na nebu probušim jednu malu rupicu, pa više, do vasione, i još više... Ma, volim te najviše''
Kraj - Evo me u Kini, pristigla kroz sve Zemljinu utrobu od jačine udara (čista fizika-Njutn, gravitacija... Što više letiš, jače boli pad)
Samo za Wet - Bilo je trenutaka u vasioni kada sam znala (potpuno svesno) koliko će boleti (kad-ako?) padnem, i razmišljala kako će vredeti. I, sada, kada sam tu gde sam (a u Kini sam!), jedino što me održava je da sam bila nekad u vasioni...
Uživaj u vasioni, jer, čak i ako neko uspe da te ubedi da ćeš jednom tresnuti, pad neće manje boleti!
A, ono što ti ostaje?! Znaš da ćeš ponovo leteti, jer znaš da si sposobna za to...

mackica ns:
Ninočka, postaćeš jedna od omraženijih ljudi na forumu :wink: . Samo zbog svoje surove iskrenosti i realnosti :cry: . I, još više, što si tako, u glavnom, u pravu :twisted: . Htela sam da se držim podalje od ove teme, ali ipak bih napisala neku sredinu.
Početak ''letenja'' - ''volim te sve do neba, pa na nebu probušim jednu malu rupicu, pa više, do vasione, i još više... Ma, volim te najviše''
Kraj - Evo me u Kini, pristigla kroz sve Zemljinu utrobu od jačine udara (čista fizika-Njutn, gravitacija... Što više letiš, jače boli pad)
Samo za Wet - Bilo je trenutaka u vasioni kada sam znala (potpuno svesno) koliko će boleti (kad-ako?) padnem, i razmišljala kako će vredeti. I, sada, kada sam tu gde sam (a u Kini sam!), jedino što me održava je da sam bila nekad u vasioni...
Uživaj u vasioni, jer, čak i ako neko uspe da te ubedi da ćeš jednom tresnuti, pad neće manje boleti!
A, ono što ti ostaje?! Znaš da ćeš ponovo leteti, jer znaš da si sposobna za to...

Svaki danom sve vise napredujem :wink:
I jos da dodam nevezano za temu, mackice drago mi je sto si shvatila jednu veliku istinu sudeci po zadnjoj recenici :wink:
Svako dobro.

inspirion:
wet look:
inspirion:
Pa znas i leteti.Svaka cast.Shvatih da kod tebe ima svacega.Tvoj um krije mnoge tajne.

:wink:

ma nista neobicno,pitaj Ninu,ona mi je rekla da se time bavim...ja nisam ni znala za to... sada,mislim... :roll:

Kontam.Pa devajka je starija od tebe.Pa verujem da zna sta prica.A i lepo izgleda tako da nije neka isfrustrirana.
Pa dobro.Malo dobacujemo.Ako ti je ok i nama je.Mada sam siguran da ne znas sta radis.A pises jako lepo.
Lepota je imati emocije, a jos je lepse usmeri ti ih.

Inspirione...'viteze' ;)

Back