savremeni vitez...

wet look

Primećen član
Poruka
802
eto,malopre isli "carobnjak" i ja u podrum po kokosku za sutra... i sasvim slucajno vidim iza vrata nesto sto lici na tamnosivog misa... i ja kazem "carobnjaku" 'jel ono mis?" a on meni "hajde idi do garaze a ja cu ovo da sredim" i onda je stavio misa(otrovan pa uginuo)u kesu i po kisi otisao da ga baci u kontejner...

eto,ima ih...savremenih,a viteski nastrojenih...a ja navatala jednog ili on mene,nije ni bitno... :wink: :oops:

wet look:
eto,malopre isli "carobnjak" i ja u podrum po kokosku za sutra... i sasvim slucajno vidim iza vrata nesto sto lici na tamnosivog misa... i ja kazem "carobnjaku" 'jel ono mis?" a on meni "hajde idi do garaze a ja cu ovo da sredim" i onda je stavio misa(otrovan pa uginuo)u kesu i po kisi otisao da ga baci u kontejner...

eto,ima ih...savremenih,a viteski nastrojenih...a ja navatala jednog ili on mene,nije ni bitno... :wink: :oops:

Bas slatko. 8) Sticem utisak da su se momci prema tebi jako lose ponasali u predjasnjim vezama cim se odusevljavas necim ovako normalnim i obicnim :?

Nina2:
Bas slatko. 8) Sticem utisak da su se momci prema tebi jako lose ponasali u predjasnjim vezama cim se odusevljavas necim ovako normalnim i obicnim :?

definisi lose...

nikada nisam bila ovoliko normalno srecna,kao da smo zajedno citavog zivota...sa "carobnjakom" mislim...
u predhodnim vezama ili se nisam vezivala pa je brzo pucalo...ili su u meni trazili psihijatra...majku...

e sad,oni koji su bili zaista sweet a ja se nisam vezala,nisu ni stigli do tacke da samnom idu u podrum po kokosku...
a psih-mama varijanta,ja bih morala da govorim sta i kako...a to me je gusilo...uzasno...

i jos nesto ja sam u fazonu "sama cu",tj. "u se i u svoje kljuse",ne dozvoljavam da mi iko pomogne i kaze meni "carobnjak" , "ali ja nisam bilo ko,dozvoli da ti pomognem"... naravno,nisam dozvolila,ali sam bar zastala u trenutku...
:roll:

wet look:
Nina2:
definisi lose...

nikada nisam bila ovoliko normalno srecna,kao da smo zajedno citavog zivota...sa "carobnjakom" mislim...
u predhodnim vezama ili se nisam vezivala pa je brzo pucalo...ili su u meni trazili psihijatra...majku...

e sad,oni koji su bili zaista sweet a ja se nisam vezala,nisu ni stigli do tacke da samnom idu u podrum po kokosku...
a psih-mama varijanta,ja bih morala da govorim sta i kako...a to me je gusilo...uzasno...

i jos nesto ja sam u fazonu "sama cu",tj. "u se i u svoje kljuse",ne dozvoljavam da mi iko pomogne i kaze meni "carobnjak" , "ali ja nisam bilo ko,dozvoli da ti pomognem"... naravno,nisam dozvolila,ali sam bar zastala u trenutku...
:roll:

Ne mogu da definisem lose, jer ja sam ta koja je zivela u tim normalnim vezama kakvu ti sada dozivljavas. I to iznosenje misa je toliko banalno da je izvini pomalo i smesno da te je tako nesto toooliko odusevilo da to nazivas viteskim ponasanjem. Otuda moj zakljucak da su te prethodni momci tretirali lose. Jedan dobronameran savet: Decko ti ima koliko? 18 godina? Ja ti zaaaista zelim iz sveg srca da to potraje do kraja tvog zivota, ali po njegovim postovima ovde se itekako vidi da je (sorry) klinac, mislim da znas nasta aludiram. Zato ti zaista kazem, uzivaj u svakoj sekundi te nove super odlicne srodnodusne ljubavi ali za tvoje dobro ostani na zemlji, jer bojim se da bi mogla da se nevidjeno razbijes u slucaju da padnes. I sacekaj da prodje barem par godina a ne par meseci veze jer tek onda ces upoznati pravu licnost osobe sa kojom si. Dok traje faza zaljubljenosti to je malo pa nemoguce.
Svako dobro. :wink:

Nina,hvala ti puno na lepim zeljama,ali po tvom postu shvatam da si me potpuno pogresno skapirala...
niti ja letim(po prvi put,mozda),niti sam (ne)dozivljavala kojesta...
naravno,nikada ne znamo sta zivot nosi,i nije poenta u njegovim godinama,vec u nasem kapiranju kao licnosti... i uostalom,forum je samo zezanje(bar za nas dvoje)...
verujem da odajem utisak detinjaste osobe,emotivca(nekome mozda i ne delujem tako al' eto) u fazonu shiny-happy-people,a stvarnost je nesto potpuno drugacije,isto vazi i za njega...

i to sto sam ja nazvala "vitestvom" to je bila parodija na sve one koji (ne)veruju u one prave(a slozices se da se ta tema cesto proteze po forumu)...
niti je to bilo nesto spektakularno,niti me fascinira,ali je bilo lepo(uostalom,da nije on,ja bih i opet sve ok...ne libim se "viteskih" poslova 8) )

da me znas licno shvatila bi da sam veoma "parodicna" osoba i cesto visesmislena... :lol: 8)

p.s.choko,pa jel lepo napisah "carobnjak" :wink: :lol:

wet look:
Nina,hvala ti puno na lepim zeljama,ali po tvom postu shvatam da si me potpuno pogresno skapirala...
niti ja letim(po prvi put,mozda),niti sam (ne)dozivljavala kojesta...
naravno,nikada ne znamo sta zivot nosi,i nije poenta u njegovim godinama,vec u nasem kapiranju kao licnosti... i uostalom,forum je samo zezanje(bar za nas dvoje)...
verujem da odajem utisak detinjaste osobe,emotivca(nekome mozda i ne delujem tako al' eto) u fazonu shiny-happy-people,a stvarnost je nesto potpuno drugacije,isto vazi i za njega...

i to sto sam ja nazvala "vitestvom" to je bila parodija na sve one koji (ne)veruju u one prave(a slozices se da se ta tema cesto proteze po forumu)...
niti je to bilo nesto spektakularno,niti me fascinira,ali je bilo lepo(uostalom,da nije on,ja bih i opet sve ok...ne libim se "viteskih" poslova 8) )

da me znas licno shvatila bi da sam veoma "parodicna" osoba i cesto visesmislena... :lol: 8)

Devojcice, ti ne da letis negooo... :wink: Dovoljno je samo baciti pogled na tvoje teme pa da covek shvati da si zaljubljena preko glave. 8) To je totalno ok, uzivaj sto vise, daj sebi duska. Moj savet ti je jedino bio da ne idealizujes previse, pusti vremenu vreme :wink:

Odusevljavas se glupostima.Ja te u potpunosti razumem. Shvatam tvoju fazu.Tvoje histericno ubedjivanje sebe da to sto imas je prelepo.Svako je to prosao.Neko kasnije,neko ranije.Ali,nek crknu dusmani.

A to je najmanje sto bi neko uradio za svoju damu.

Za svoju damu, ja bih ucinio sve.

chokolada:
wet look:
Ja mislila ti se zezas! :roll: :P

svi uvek misle da se zezam...hihihihi...

e moja choko...znas sta je najjace... kad ljudi misle da te na osnovu postova kontaju vise i bolje nego ti ili ljudi koji te okruzuju 23godine...

da,postoje takvi ljudi koji misle da imaju svu pamet sveta(ili bar ohohoho dobar deo nje),koji misle da na osnovu njihovih utisaka i iskustava poznaju druge bolje nego oni sami sebe,a da pritom te ljude NE POZNAJU...

ali dobro,svako ima pravo na sopstveno misljenje... meni je vazna istina... :lol: 8)

poz svima,odoh da radim... :lol:

wet look:
inspirion:
Pa znas i leteti.Svaka cast.Shvatih da kod tebe ima svacega.Tvoj um krije mnoge tajne.

:wink:

ma nista neobicno,pitaj Ninu,ona mi je rekla da se time bavim...ja nisam ni znala za to... sada,mislim... :roll:

Kontam.Pa devajka je starija od tebe.Pa verujem da zna sta prica.A i lepo izgleda tako da nije neka isfrustrirana.
Pa dobro.Malo dobacujemo.Ako ti je ok i nama je.Mada sam siguran da ne znas sta radis.A pises jako lepo.
Lepota je imati emocije, a jos je lepse usmeri ti ih.

wet look:
e moja choko...znas sta je najjace... kad ljudi misle da te na osnovu postova kontaju vise i bolje nego ti ili ljudi koji te okruzuju 23godine...

podseca malo ovo na narkosa koji ubedjuje ljude kako mu nije nishta ja mislim da se ti ovde i ispovedash malo indirektno ovo nije pedagoshki princip da se ti preobrazish i nije mi ni interesantno ali volim da istaknem kako sam neshto primetila. pozdrav od narkosa. a i inspirisha ovde pishe pa kao da me mozhda primeti ionako mi je poslao tri smajla ovo mi je najgore shto mogu da uradim on ovo ne voli a mogla sam da ga zovem danas palo mi na pamet ali necu mada mogla sam bash mi se prichalo a o cemu ne znam mislim svi su mu bolji jagodoali ti si luda a i dosadna a i jurish me mozhda a frustrirana si i chekaj me a ovo je nisko shto radish aaaaa tri smajlija primecena sam onu temu nisam gledala milojko brishi i zao mi je bilo shto me nisi zvao i opet to radim shto ne treba ali kao necu vishe na forum milojko brishi a bash si patrijarhalno uplashena je l te to uche u crkvi i opet radis ovo gde ne treba i sada se borish za biovlast pa ebela te ona i pusti ti dechurliju zna se shta ti zelish i ovo nije da ti pisesh nego tema o puzhichu tj mishu. mozda je poruka

"kakav kreten, uvatio je jednog misha, nasmeshio se, i misli da je bog, ali on je josh klinac, i lep je, i ns njim sam mladja, i svidjaju nam se isti filmovi, pa mi se zato svidja. ma diiivan je jao mishich'

e posto ovo ne sluzhi stoji ovde 3 min mozda dobijem neshto pa onda brishem

ma niste vi krivi ne kapiram kako da napravim neshto za baze podataka kao Svi studenti koji su polozili sve ispite u prosloj godini pa nisam ja ajnstajn lichno tj ne mogu da mislim
hocu to da podelim sa svima
zashto na savr.muskarcu
ja lakshe skidam mushke ples korake nego zhenske nije mi problem??? i volim da vatam zene za dupe u autobusu to josh nisam ali zasto cekati
ceka ko ima vremena

Back