nikodim:Ukusi su oduvek razliciti, niko to ne osporava, bez brige. Trebalo bi razdvojiti ukus od kvaliteta... dve razlicite stvari koje ljudi cesto mesaju, pa ako im se ne svidja nesto to automatski nije dobro... bez daljeg.
Primera radi, ne slusam inace Juzni vetar, jer ljudi sviraju za mene tupe stvari, ali oni odlicno sviraju i tu se moze cuti gomila sjajnih muzicara... Luisa nisam slusao, nikada pazljivo, jednom sam ga gledao uzivo... covek je genije... kasnije sam na netu procitao da je zavrsio jazz akademiju... Dakle, kada cujem tako nesto na nekom radiju... necu promeniti stanicu misleci da nisam u "fazonu" ako se to cuje, opste misljenje je da su ljudi koji to slisaju maloumni, glupi... poslusacu ono sto je mizicki gledano "zanimljivo", bez obzira ko ga svira... Sa druge strane, postoji masa onih koji ce pljuvati nekog muzicara iz tih "ekipa", a koji privatno slusaju daleko vece smece koje je opste prihvaceno, dakle oni su u "fazonu"... kapiras?
ma kapiram, ali ne znam sta bi se jos moglo podvesti pod smece...ja licno na primer ne volim tehno, smara me i trci mi po zivcima, ali ipak ne bih rekla da je smece..mislim mogu da shvatim kako se to nekom svidja... za ove gorespomenute t nikako ne mogu da shvatim..eto