Savjeti pri kupovini

ne kupovati stvari koje unapred znate da cete ih 1 obuci, koristiti....
tako imam...ne znam ni ja...10+ pari cipela...koje ne koristim :aha:

ne kupovati samo zato sto je snizeno a imati kuci 5 slicnih stvari...

ah...ovo je sta ne raditi :mrgreen:

pametno sam obicno kupila nesto kada sam kupovala klasicnu stvar ili nesto sto svaki dan nosim...

Imam ja... Kada naručujete obuću online, stavite u napomenu "samo nenošeno".

Ja sam 3 puta dobio patike koje je neko očigledno malo nosio, verovatno naručio online pa vratio u roku od 14 dana, pa onda to prodaju kao novo. A videlo se fazon da je đon prljav malo i da su već malo savijene.

Kontam da gomila ljudi vraća obuću kada shvati da im ne odgovara broj i logično ta obuća se prodaje kao nova dalje, a ja ne želim obuću u kojoj je već nečija smrdljiva noga hodala.
Ako kupujem novo, želim da moja smrdljiva noga bude prva u njoj!

I otkad sam počeo da stavljam tako u napomenu, sve sama nova obuća, lepo upakovana, još miriše na proizvodnu traku u Vijetnamu.

Imam ja... Kada naručujete obuću online, stavite u napomenu "samo nenošeno".

Ja sam 3 puta dobio patike koje je neko očigledno malo nosio, verovatno naručio online pa vratio u roku od 14 dana, pa onda to prodaju kao novo. A videlo se fazon da je đon prljav malo i da su već malo savijene.

Kontam da gomila ljudi vraća obuću kada shvati da im ne odgovara broj i logično ta obuća se prodaje kao nova dalje, a ja ne želim obuću u kojoj je već nečija smrdljiva noga hodala.
Ako kupujem novo, želim da moja smrdljiva noga bude prva u njoj!

I otkad sam počeo da stavljam tako u napomenu, sve sama nova obuća, lepo upakovana, još miriše na proizvodnu traku u Vijetnamu.
obucu ne bih nikada narucivala online...jednom sam samo i nikada vise...
slika je slika... a kakav je djon...kakav je materijal...koliko ti prija...ja to ne mogu preko neta...

Izvini ja sam Bik, materijalizam mi u zvezdama.

Tako da ako želiš par iskrica u mojim očima, kupiš mi par adidaski. Prosto. :zaljubljena:

😁😁😁
Izvini ja sam Vaga :) lava mi u venama kljuca od vatre one prave, iskosnke....

ne zelim iskrice...ali mogu da te ritualno spalim na lomaci...i ceo da goris...ako ti je to zelja :)
volim da ucinim ljudima...ispunim im zelje... :)

Prosto :)

Ako imate neki pametan savjet pri kupovini obuce,odjece ili bio cega drugog, podijelite ga ovde. 🙂
Kupovati na popustima.
Ja često kupujem online, stižu mi poruke o akcijama i popustima.Samo uđem na njihov sajt i kupim šta treba.
Obuća je bolje da se prethodno proba u nekoj prodavnici, kasnije se može kupiti na popustu online.
Kozmetiku, lekove i šminku, kupujem isključivo u apotekama i proverenim drogerijama.
Tehniku kupujem i online, ali uvek po preporuci, jer se mnogo ne razumem. 😁

Back