limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 38.184
Ako imate neki pametan savjet pri kupovini obuce,odjece ili bio cega drugog, podijelite ga ovde. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rekli smo "pametan"Imam.
Nema nšta za dž lol
obucu ne bih nikada narucivala online...jednom sam samo i nikada vise...Imam ja... Kada naručujete obuću online, stavite u napomenu "samo nenošeno".
Ja sam 3 puta dobio patike koje je neko očigledno malo nosio, verovatno naručio online pa vratio u roku od 14 dana, pa onda to prodaju kao novo. A videlo se fazon da je đon prljav malo i da su već malo savijene.
Kontam da gomila ljudi vraća obuću kada shvati da im ne odgovara broj i logično ta obuća se prodaje kao nova dalje, a ja ne želim obuću u kojoj je već nečija smrdljiva noga hodala.
Ako kupujem novo, želim da moja smrdljiva noga bude prva u njoj!
I otkad sam počeo da stavljam tako u napomenu, sve sama nova obuća, lepo upakovana, još miriše na proizvodnu traku u Vijetnamu.
ahhh pa nadji neku da te drzi za ruke u procesu...da je gledas u oci i izgubis se i zaboravis...a obuca postane projektil medju zvezde koje sjaje u njenim ocima kao refleksija tebeJa ne mogu da probam u prodavnici, imam tremu tamo, a šta ako je prodavac neki foot fetišar.![]()
naivno musko....zvezdice nemaju cenu...ni vrednosti tebi ocigledno bitne...Dobar savet, ako bi pošla sa mnom onda bi mogla i da mi kupi, ovako kada naručuješ online moraš iz svog džepa.
Izvini ja sam VagaIzvini ja sam Bik, materijalizam mi u zvezdama.
Tako da ako želiš par iskrica u mojim očima, kupiš mi par adidaski. Prosto.
![]()
ne zelim iskrice...
Dje ce ti dusa,bas su imali saveta.Ko bi rekao da se na sopingu ljudi mogu muvati.
Ja se izvinjavam sto kvarim idilu,ali molim vas,vratite se na temu.![]()
Kupovati na popustima.Ako imate neki pametan savjet pri kupovini obuce,odjece ili bio cega drugog, podijelite ga ovde.![]()