Đilas uznemiren i na ivici suza: Moja deca nisu ništa kriva

Poruka
4.284
Dragan Đilas, lider stranke Slobode i pravde, objavio je večeras na svom zvaničnom Tviter nalogu video snimak, u kome vidno potresen govori da su njegova deca plakala i bila uplašena, nakon što se u blizini njihovog doma sa obližnje zgrade čulo "Đilase lopove".

https://nova.rs/politika/dilas-uznemiren-i-na-ivici-suza-moja-deca-nisu-nista-kriva/

Ja za Đilasovu decu nikada do večeras nisam čuo nigde, niti od medija, niti od njega samog. ;)
Srbija, na žalost, ide u potpuno pogrešnom smeru...

Poslednja izmena od moderatora:
Njegova djeca nisu kriva a Vukan je kriv.I njegova djeca i Vukan su kaznjeni jer imaju za oceve Vucica i Djilasa.
Ja za Đilasovu decu nikada do večeras nisam čuo nigde, niti od medija, niti od njega samog. ;)
Srbija, na žalost, ide u potpuno pogrešnom smeru... Ni Karađorđe, pre dve stotine godina, nije hteo da vrši osvetu nad sinom rudničkog paše, ali, u današnjoj Srbiji su deca političara, koja se, uzgred, u opšte ne mešaju u politiku, kriminal, medije... sasvim legalne mete.
Kako nas nije sramota tog Karađorđa samo...

Poslednja izmena od moderatora:
Ovo baš liči na Đuku i AV-a to je taj njihov jajarski huliganski stil nas gomiletina koja viče svašta,međutim i AV može da se pravda i meni viču svašta i moja deca plaču zbog toga.Prljava kampanja šta ćeš,svinjski režim ne može da preživi buku koja se dešava u 20:05 to ih prosto ubija,5 minuta buke ih ubija tolko je truo ovaj režim zato prave ova sranjja

Poslednja izmena:
Која шизофрена ситуација, власт скандира "Ђиласе лопове...", а не хапси га, чак није покренута ни истрага.

Када то скандирају ја чујем: "глупи народе, опет ћеш гласати за нас".
Pa, da smo mi na nivou političke svesti koji ima narod u Švedskoj ili Engleskoj...

download (5).jpeg

Која шизофрена ситуација, власт скандира "Ђиласе лопове...", а не хапси га, чак није покренута ни истрага.

A pa to je zato što je Đilas postavio sve sudije i tužioce, inače bi bio odmah uhapšen. Vučiću su ruke vezane, Đilas i Šolak vladaju iz opozicije, što bi rekao neuvaženi kolega wuhan.

A pa to je zato što je Đilas postavio sve sudije i tužioce, inače bi bio odmah uhapšen. Vučiću su ruke vezane, Đilas i Šolak vladaju iz opozicije, što bi rekao neuvaženi kolega wuhan.
Разумем.

Он хапси само оне који имају паре да плате ослобађање. Изгледа да је Ђилас утањио, или добро сакрио паре, а њима се не исплати да хапсе за мање од 10 милиона евра - има ту доста посла, велики трошкови.

Ovo baš liči na Đuku i AV-a to je taj njihov jajarski huliganski stil nas gomiletina koja viče svašta,međutim i AV može da se pravda i meni viču svašta i moja deca plaču zbog toga.Prljava kampanja šta ćeš,svinjski režim ne može da preživi buku koja se dešava u 20:05 to ih prosto ubija,5 minuta buke ih ubija tolko je truo ovaj režim zato prave ova sranjja

Naravno da ih ubija, kada su do pre manje od dva meseca imali cistu situaciju. Raspisane izbore, razjedinjenu i neozbiljnu opoziciju, ugusene demonstracije (prvi veliki ozbiljni izliv nezadovoljstva). Samo je bilo potrebno sacekati 26. april i upisati cistu novu pobedu.
A onda se desi korona, koja vec dodatno napregne vec izmucen narod, pa pocne da puca i onaj sto je do juce vikao "ma svi su oni isti". U ekstremnim situacijama pljuje se i najbolja vlast, a ne ovakva.
Onda krene lupanje i oni odgovore bakljadom, okupljanjem vise od dvoje ljudi na terasama zgrada gde ne zive, sa upitnim dozvolama za kretanje za vreme policijskog casa i doliju ulje na vatru.
Pocinje da se stvara kriticna masa nezadovoljstva i to je sve teze i teze ugusiti i iskontrolisati.

1588548257400.png

SzS: Vučiću, napad na decu ti nećemo oprostiti!

"Brutalno zastrašivanje koje su večeras režimski kriminalci, navijači i narko dileri priredili deci Dragana Đilasa pokazuje da je vlast Aleksandra Vučića i definitivno raskrstila ne samo sa onim što se može smatrati civilizovanom političkom kompeticijom, već i sa zdravim razumom. Vučićev režim očigledno je ušao u svoju najmračniju fazu kada niti bira sredstva niti ima bilo kakve obzire, pa udara čak i na decu političkih protivnika", navodi se u saopštenju Saveza za Srbiju.

Direktno.rs 03. 05. 2020. 23:11

SzS navodi da povodom ovog slučaja "treba da se sudi Aleksandru Vučiću".

Đilas: Vučiću, deca mi plaču i tresu se zbog tebe (VIDEO)

- Ne tražimo da policija istraži ovaj slučaj, niti sud da sudi počiniocima. Naručilac i inspirator svih napada na neistomišljenike u Srbiji je lično Aleksandar Vučić. Njemu treba da se sudi. Decu Dragana Đilasa i drugu decu i sve nedužne ljude zajedno ćemo braniti na ulicama i na svakom mestu na kojem budu napadnuta. Danas u 17 sati smo izdali saopštenje u kom smo upozirili na moguće sukobe u društvu za koje je odgovoran Aleksandar Vučić, a samo tri i po sata kasnije njegovu jurišnici napali su decu Dragana Đilasa. Ovo ti Aleksandre Vučiću neće proći. Iako je od tebe - mnogo je - navodi se u saopštenju Saveza za Srbiju.

Ističu iz SzS da je "Vučić planski poslao huligane pod prozor dece Dragana Đilasa".

- Politički motivisani napadi i prljava kampanja klevetanja Dragana Đilasa od strane Aleksandra Vučića i njegovih sledbenika prerasli su u otvoren teror i sadističko iživljavanje kako nad samim Đilasom, tako i nad njegovom porodicom. Vučić je večeras poslao svoje pristalice i huligane pod prozor stana u kojem žive Đilasova maloletna deca kako bi pomoću snažnog razglasa emitovali već poznato skandiranje iz repertoara vlasnika televizije "Pink", čime su režim u Srbiji i vođa režima napustili sve, pa i najšire moguće, granice civilizacije i nepovratno zagazili u varvarstvo.

Savez za Srbiju FOTO: Direktno.rs

Savez za Srbiju je posle ovog skandaloznog ponašanja stao uz Dragana Đilasa i njegovu porodicu.

- SzS pruža ljudsku i svaku drugu podršku porodici Dragana Đilasa i poziva čitavu demokratsku i građansku javnost u Srbiji da stane u odbranu osnovnog ljudskog prava na život i elementarnu sigurnost i porodice Đilas i svih drugih ljudi koji su se našli na meti jednog perverznog vlastodršca i njegovih razobručenih pristalica. Reči osude za one koji su organizovali i učestvovali u večerašnjem zlostavljanju dece i porodice Dragana Đilasa nije moguće pronaći, ali u zakonima ove zemlje postoje adekvatne kazne za ono što rade svih ovih dana. Ali sudove, kao i Skupštinu i Vladu je preuzeo Aleksandar Vučić. Demokratska opozicija i građani ove zemlje imaju obavezu da u najkraćem mogućem roku stvore uslove u kojim će te kazne biti izrečene na sudu. Ovo ti, Aleksandre Vučiću, neće proći. Iako je od tebe - mnogo je - zaključuje se u saopštenju Saveza za Srbiju. link

На сличан начин се понашао и режим Слободана Милошевића када је био пред падом. Вучићево време истиче, он је зато у паници и стога је ударио чак и на децу свог политичког противника Драгана Ђиласа, а због кога је тешко искомплексиран још из времена када га је овај побеђивао на изборима за градоначелника Београда. Али, зато се баш сада треба што јаче супроставити успаниченом Александру Вучићу и његовом трулом режиму.

Delovao mi je sikreno Djilas, ono se ipak ne moze odglumiti.

Sta reci ? Mislim da se opozicija malo preracunala. Oni su mislili da udaraju u serpe, kao za vreme Milosevica, dok ovaj igra tablic sa Mirom i ne zarezuje ih. Ali, Vucic je malo drugog kova. On konta, ako mozete vi meni da lupate, mogu vala i ja vama. Sad cete da vidite.

Mislim da se situacija usijava i pribojavam se kuda to sve moze krenuti.

Delovao mi je sikreno Djilas, ono se ipak ne moze odglumiti.

Sta reci ? Mislim da se opozicija malo preracunala. Oni su mislili da udaraju u serpe, kao za vreme Milosevica, dok ovaj igra tablic sa Mirom i ne zarezuje ih. Ali, Vucic je malo drugog kova. On konta, ako mozete vi meni da lupate, mogu vala i ja vama. Sad cete da vidite.

Mislim da se situacija usijava i pribojavam se kuda to sve moze krenuti.
Mislim da je intenzitet mržnje izmedju vlasti i opozicije već tri decenije manje više isti. Mora proći još dosta vremena od devedesetih godina, ratova i tranzicije jer ovde su glavne teme ko će izdati Kosovo, medijski mrak i ko je opljačkao šta. Treba samo uporediti te glavne teme sa političkim temama u drugim zemljama pa videti koliko Srbija stoji u mestu. Suštinski već tri decenije glavne političke teme su iste a one bi trebale da se menjaju svaku deceniju.

Poslednja izmena:
....

На сличан начин се понашао и режим Слободана Милошевића када је био пред падом. .....
...

Хајд` НЕ ЛАЖИ!!!:besna:

Напротив, у то време, које помињеш, су страдала од појединаца из ДОС-а, управо деца неких представника тадашње власти. Колико се сећам, једно дете ја у школи ОШИШАНО до главе, малтретирано....Ни друга деца нису прошла ништа боље. НЕ ПОНОВИЛО СЕ ВИШЕ ТО ВРЕМЕ!!!

Највеће КУКАВИЦЕ ударају на децу
,....на оне најнемоћније! ОСУЂУЈЕМ свакога, ко се крије иза такве "храбости"!!!

Poslednja izmena:

Back