Savez i Unija studenata pokrece akciju STOP IZOLACIJI-NECEMO PONOVO U 90g!

[
što su predstavnici te studentske organizacije od Vlade Srbije i premijera Vojislava Koštunice zatražili potpisivanje političkog sporazuma sa EU, hapšenje i izručivanje optuženih za ratne zločine Haškom tribunalu, ispunjavanje svih preuzetih međunarodnih obaveza države, kao i deblokadu rada svih institucija od kojih zavisi nesmetano funkcionisanje države.

...

Neka mi oproste ti 'studenti' ali po ovome bi se moglo zaključiti da su podplaćeni od EU političara!:D

Studenti... lol. Kako da ne. Video sam ja gomilu starijih a i mladih veselog lika (citaj na celu mu pise da je narkomancina).

Sve u svemu, jako je licemerno to sto protestvuju sa tim parolama u ovom momentu. Bas onako provokacija i uvreda i zabijanje noza u ledja. Ali polako.. pa ima dana za megdana, sad se svi legitimisu ko si i za sta su a im ako to sve lepo pise i pamti...

Studenti... lol. Kako da ne. Video sam ja gomilu starijih a i mladih veselog lika (citaj na celu mu pise da je narkomancina).

Sve u svemu, jako je licemerno to sto protestvuju sa tim parolama u ovom momentu. Bas onako provokacija i uvreda i zabijanje noza u ledja. Ali polako.. pa ima dana za megdana, sad se svi legitimisu ko si i za sta su a im ako to sve lepo pise i pamti...

Kažem, mogle bi da lete bombe pod noge ... pa da vidimo onda demonstracije, za šta?, za koga?, sve su to budale, narkomani, mamini i tatini sinovi, sa babama od 100 godina koje imaju 1/2 kg šminke na licu...:mrgreen:

Bojim se da ako bude još jedne ovakve šetnje da bi tzv. "studenti" mogli da lete po okolnim ulicama, sukob je neizbežan, samo da ne bude krvi...

Ма те прерушене циркузанере треба као оне из Харе Кришна који су се били навадили на центар града - што су радикали све их шутирајући у дупе изјурили из Кнез Михајлове - ја сам то видео својим очима и замало да умрем од смеха...:lol::lol::lol:

znaci ako nisu smrknuti ko grobar onda su narkomani? Ja vidim vi svi radikali ruzni brate i smrknuti...to da vas ne provale namestate se? ccc :shock::lol:

Studenti... lol. Kako da ne. Video sam ja gomilu starijih a i mladih veselog lika (citaj na celu mu pise da je narkomancina). Sve u svemu, jako je licemerno to sto protestvuju sa tim parolama u ovom momentu. Bas onako provokacija i uvreda i zabijanje noza u ledja. Ali polako.. pa ima dana za megdana, sad se svi legitimisu ko si i za sta su a im ako to sve lepo pise i pamti...

Video si ih SVIH petnaest...15 komaTa...:D

Studenti i Horkestar izveli performans za premijera i Vladu Srbije

Blic - Pre 19 minuta

Grupa studenata koja je organizovala akciju "Evropa nema alternativu", izvela je danas ispred zgrade Vlade Srbije performans pod nazivom "Nema nazad", da bi simbolično poručila premijeru i Vladi da Srbija mora nastaviti evropske integracije. Beogradski hor i orkestar "Horkestar" je sa stepeništa zgrade Vlade u Nemanjinoj 11 otpevao premijeru pesmu "Nazad" kojom se kritički osvrće na zastavljanje Srbije na putu evropskih integracija.

Predstavnik Studentske organizacije Srbije Simon Simonović pozvao je mlade, njihove roditelje i sve građane Srbije da se priključe studentskom protestu koji je najavljen za sredu, kako bi ukazali da se bez obzira na sve mora nastaviti putem evropskih integracija. "Srbija treba da ide putem evropskih integracija. To je budućnost kakvu mladi vide u Srbiji, da više ne moraju da napuštaju zemlju i da traže bolji način života, a jedino evropska Srbija to može da im ponudi", rekao je Simonović novinarima.

On je dodao da su studenti "duboko zabrinuti" najavama da će se ispred Vlade pojaviti pripadnici Obraza, pokreta 1389 i ostalih ultranacionalnih opcija i ocenio da je jako loše što se "pravi dihotomija" između evropskog puta Srbije i srpske politike prema Kosovu.
Simonović nije hteo da najavljuje detalje protesta koji bi trebalo da bude održan u sredu.

Beta

Ето, хоће да протествују, да лумпују, да праве циркус по улицама велеграда - а када су им они који мисле другачије поручили ДА ЋЕ И ОНИ ДОЋИ ПРЕД ЗГРАДУ ВЛАДЕ СРБИЈЕ - одмах, куку-леле, помагајте... па нека им помогну они што су им платили да изводе те керефеке...

А и овај Симон Симоновић - чист Србин, брате...

Back