Savetovanje tinejdzera

Eliotte

Primećen član
Banovan
Poruka
520
Pitanje za odrasle:

Da li odgovorno pristupate savetovanju tinejdzera na ovom podforumu?

Oni chesto nemaju s kim da se posavetuju tj. o mnogim temama ne bi da prichaju s roditeljima, a treba im savet starijih i iskusnijih..koji su vec proshli kroz slichne situacije...

Posto znamo da forumashi pishu sve i svashta- cesto samo iskaljuju svoje frustracije, nekad pishu i neshto shto ne misle hahhaha itd ....

Da li imate vishe odgovornosti shta cete ovde da napishete,nego ,recimo, na politici? ili Ljus-u ?

Poshto sam primetila da mnogo tinejdzera iznosi probleme i trazi savete na ovom pdf-u....

pitanje za njih : Koliko iskreno prihvatate i pomognu vam saveti sa ovog pdf-a ?

Pozdrav! :pozdrav:

Najbolje je covek da pita svoje prijatelje/drugare/rodjake ili kome vec mogu da se povere,od foruma retko kada ima neke koristi.
Јес`, ал у ***** да пита њих, па да наебе ко сироче.
Ако ће неко да те изради на најбољи начин, то су пријатељи и родбина.
У почетку су сви фини према теби, углађени (зато што гледају неку корист у теби), а забију ти нож у леђа кад најмање очекујеш.
Знаш како се каже - ко ће кога ако не свој свога.

Форум је тек апсурдна идеја, од тога се тек леба неће најести.

Ако неком треба савет, нек оде код психијатра, или код свештеника, шта год.

Ако је неко незрело и исфрустирано недоношче, нек оде у куплерај, нек изјебе добро женску, на тај начин ће се ослободити
стреса кроз кресање.

"Od foruma nema neke koristi" , ali opet mnogi pishu svoje probleme i nedoumice ovde ;)

Odgovorite na pitanja u uvodnom postu ^^

Ja se skoro nikad ne zezam, i ako savetujem tinejdzera,ili odraslu osobu ovde....

i uvek je realan odgovor - sa pretenzijom da je casha polu puna :))

Јес`, ал у ***** да пита њих, па да наебе ко сироче.
Ако ће неко да те изради на најбољи начин, то су пријатељи и родбина.
У почетку су сви фини према теби, углађени (зато што гледају неку корист у теби), а забију ти нож у леђа кад најмање очекујеш.
Знаш како се каже - ко ће кога ако не свој свога.

Форум је тек апсурдна идеја, од тога се тек леба неће најести.

Ако је неко незрело и исфрустирано недоношче, нек оде у куплерај, нек изјебе добро женску, на тај начин ће се ослободити
стреса кроз кресање.

Pa ako su ti pravi prijatelji onda te nece zajebati,a ako te izjebu,onda ti to prijatelji i nisu.
Meni drugar je rekao jako krupne stvari i ja to nisam preneo nikome niti sam ikada to iskoristio.

Najbolje je covek da pita svoje prijatelje/drugare/rodjake ili kome vec mogu da se povere,od foruma retko kada ima neke koristi.
:fdlan:
Šta vam je ljudi, jedina osoba koja rešava probleme jeste osoba koja ih ima, i to sama sebi. Niko te ne može izvući iz govana ako sam to ne pokušaš... pogotovo ako ne želiš, pa onda nema te sile
Dajte mu p**ke,ovo je tačan odgovor.

Pitanje za odrasle:

Da li odgovorno pristupate savetovanju tinejdzera na ovom podforumu?

Oni chesto nemaju s kim da se posavetuju tj. o mnogim temama ne bi da prichaju s roditeljima, a treba im savet starijih i iskusnijih..koji su vec proshli kroz slichne situacije...

Posto znamo da forumashi pishu sve i svashta- cesto samo iskaljuju svoje frustracije, nekad pishu i neshto shto ne misle hahhaha itd ....

Da li imate vishe odgovornosti shta cete ovde da napishete,nego ,recimo, na politici? ili Ljus-u ?

Poshto sam primetila da mnogo tinejdzera iznosi probleme i trazi savete na ovom pdf-u....

pitanje za njih : Koliko iskreno prihvatate i pomognu vam saveti sa ovog pdf-a ?

Pozdrav! :pozdrav:
mislim da se zajebavaju ocigledno a ne bi prihvatili savet i priznali da je neko pametniji

Ne pričam o apsurdu, nego gustini pakovanja materije. :lol:

Mada jesi u pravu da je ključno šta ćemo hteti da tu raspoznamo. Ali, zar biramo šta ćemo želeti?

Nemož mene da varaš, vidim tu kašičicu apsurda, pa makar i slučajnu :mrgreen:

Ne biramo, ali nam se nameće. Slatkorečivošću, zanesenošću, revolucionarizmom, dobrim marketingom ili bilo čime sličnim. A kao što možeš odoleti dobroj reklami, možeš i ostalim načinima :P

Ali kako znaš šta prihvatiti, a čemu odolevati? Tu su opet na delu navike i očekivanja, samo što su ranije stečena i nametnuta.

Pa jeste, ali i te stvari su u nekom smislu nametnute. Čik se opiri svemu tome :lol: Najlakše je prihvatiti najprijatniju struju i pustiti je da te vozi, ali je sinteza vinuti se iznad svega toga, delom zbog toga društvo i napreduje

Pusti nas da se sigramo :mrgreen:

Back