Саветовалиште за љубав, брак, секс и породицу

то је нека нова мода

како бре ник Невена мож да бидне мушко? :dontunderstand:

Пази овако, пише му пол "мушки", а ник "НевенА" може да буде мушко са именом "Невен" а оно велико "А" на крају може да значи активан геј, тј. онај који га даје. А можда ниси знала има и транџи који од мушког мењају пол ка женском а ипак воле да дају ону ствар, да сексају, и то нарочито мушкарце. Ја сам знатижељан и радознао човек па сам многе ствари и теме у животу испитао, тако да сам солидно обавештен :)

Ћеро или синак, пишеш у женском роду а на профилу ти пише да си мушког пола. Вероватно треба прво да се определиш шта си, мушко или женско. Ако си транџа, реци, па да размотримо и тај проблем.

Zašto bi to bio problem?
Ako sam trandža i ako mi je lepo, problema nema.
P. S. Žensko sam i super mi je.

то је нека нова мода

како бре ник Невена мож да бидне мушко? :dontunderstand:

:lol:

Пази овако, пише му пол "мушки", а ник "НевенА" може да буде мушко са именом "Невен" а оно велико "А" на крају може да значи активан геј, тј. онај који га даје. А можда ниси знала има и транџи који од мушког мењају пол ка женском а ипак воле да дају ону ствар, да сексају, и то нарочито мушкарце. Ја сам знатижељан и радознао човек па сам многе ствари и теме у животу испитао, тако да сам солидно обавештен :)

Ne zovem se Nevena i nisam muško, znači imam ozboiljan problem jer lažem :sad2:

Питање за родитеље: Да ли примећујете да правите исте или сличне грешке у васпитању ваше деце као грешке ваших родитеља према вама?

Ja pravim sasvim suprotne. Moji su bili "roditelji-drugari" ja sam vise "roditelj- mrgud", moji su mi cesto priustili luksuz kakav drugi, imucniji nisu ni sanjali, ja svojima sasvim retko, skoro pa nikad.
Da ne nabrajam.
Ali moji su npr bili nemarni prema svemu ja sam brizna i tako. Kontra u svemu.

Питање за родитеље: Да ли примећујете да правите исте или сличне грешке у васпитању ваше деце као грешке ваших родитеља према вама?
да знам да су грешке, не бих ни правила :mrgreen: ал вероватно је одговор да
Питање за све: Каква су ваша искуства у упознавању партнера преко интернета (форума, друштвених мрежа, итд.)? Да ли сте имали успеха?

кад сам ја упознавала партнера, интернет није био толико засупљен

Znam gde su moji grešili pa se trudim da ne krenem tim putem.

Питање за све: Каква су ваша искуства у упознавању партнера преко интернета (форума, друштвених мрежа, итд.)? Да ли сте имали успеха?

Na forumu sam odavno i nisam tražila muža, momka je lako naći kad se izađe, ali na kraju.. Na kraju sam se udala za dečka kog sam i upoznala na Krstarici :heart:

ne.
moji su bili očajno strogi a ja vrlo nestašna...ma šta nestašna, bila sam živi vrag :lol:
sa mojom decom sam bila beskrajno strpljiva, zatim stroga ali ne nešto drastično i ultimativno, a potom vrlo vrlo bliska..danas su to predivne devojke u svakom pogledu bolje od mene kad sam bila u njihovoj dobi.
moji su jako grešili sa mnom...to je bio jedan ogroman jaz...ma ponor satkan od nerazumevanja.
nipošto nisam želela da mi se to desi sa mojom decom i izgleda da sam uspela:)

Хвала свима на коментарима. Идемо даље. Ево још једног питања: "Шта вас неудате и неожењење спречава да ступите у брак, било пред државним матичарем било у некој верској заједници? Постоје веома дуге везе момка и девојке, чак и по читаву деценију, неки чак и живе заједно а не желе да се венчају или одуговлаче, па чак и децу роде а не желе да се венчају, живе ванбрачно. Због чега? Такође, питам вас који желите да се венчате и све остале, шта мислите који је проблем ступања у брак, финасијски или је психичке природе? Многи кажу да је проблем финасијски али имамо случајеве сиромашних народа, например Роми, Албанци, црнци у Африци, Индија, итд., који ипак рађају много више деце него што то чине људи који имају бољи стандард у Србији, на западу и широм света."

Back