Саветовалиште за љубав, брак, секс и породицу

Poruka
2.372
Поздрав свима. Ова тема је намењена за све људе, свих узраста, оба пола, оних у љубавним везама и оних који у томе нису, оних у браку и оних који нису, оних са децом и оних без деце, за родитеље, за децу и омладину, за баке и деке, за унуке, итд. Саветујмо једни друге, слободно износимо своје проблеме, недоумице, искуства, савете, мисли, итд. Биће на овој теми вероватно и стручних социолога, лекара, психолога, психијатара, људи са сличним проблемима које и ми имамо који траже или знају решења, итд. па помозимо једни другима. Интернет форуми и служе за то да нађемо одговоре и решења од добронамерних људи који их пишу по форумима бесплатно, тако да не морамо по сваку цену да идемо код стручних лица или чак код приватника и да плаћамо савете, мада ко има могућности може и то. Свако добро свима, и желим вам свима напредак у љубави и животу, као што и себи желим. Молим само без вређања икога на овој теми. Пријатно и хвала свима који буду писали на овој теми или је буду читали. :)

Poslednja izmena:
Stidljiv sam, povucen i nevin. Zene me zaobilaze u sirokom luku. Sta da radim?
ps. Sexualno sam frustriran.
pps. Nemam kola i stan.
ppps. Nisam neki baja u gradu.

Предпостављам да се само зезаш. Лако је теби. Немаш ништа па немаш ни проблема.

Ih kakav si. Pa mislio sam da ces mi dati savet..

Мој ти је савет, ако си изнео истину, да посетиш стручно лице за то, то си одавно требао да урадиш пошто верујем да ниси клинац јер на другим темама ниси писао баш тако наивно и повучено, а ова тема је само испомоћ. Молим те да се не зезаш овде тако ниско, ово је тема за искрено помагање људима и саветовање а ти се са тим спрдаш. Човек који заиста има проблеме које си ти изнео неће тако одједном да се "похвали" њима јер ако је заиста стидљив и повучен биће такав и овде у изношењу својих проблема. Нисам ја баш тако глуп, брате, како ти мислиш и понижаваш ме.

Мој ти је савет, ако си изнео истину, да посетиш стручно лице за то, то си одавно требао да урадиш пошто верујем да ниси клинац јер на другим темама ниси писао баш тако наивно и повучено, а ова тема је само испомоћ. Молим те да се не зезаш овде тако ниско, ово је тема за искрено помагање људима и саветовање а ти се са тим спрдаш. Човек који заиста има проблеме које си ти изнео неће тако одједном да се "похвали" њима јер ако је заиста стидљив и повучен биће такав и овде у изношењу својих проблема. Нисам ја баш тако глуп, брате, како ти мислиш и понижаваш ме.

Dobro....

Lepe žene biraju ružne muškarce za partnere zato što:

1. hoće da udare kontru lepim muškarcima (neka crkne komšiji krava)
2. su aseksualni tipovi i dovoljno im je jedanput godišnje
3. imaju bujnu maštu o životu i ne primećuju okolinu
4. naučile su da troše mnogo novca.

Ово је обично клепетање фрустрираног мушкарца.

Nema ovoj temi opstanka pored sve dobre volje postavljaca.
Retki su ti koji bi svoju intimu bez sale, ozbiljno i bez zadrske izneli javno pred sve forumase a onda i sire.A jos redji su oni koji se nekom hrabrom ili ludom ne bi narugali.

Ево и ја да пробијем лед па да изнесем нека своја питања. А за ругаче се не брини, малопре сам једног што је овде тражио везе са колумбијском мафијом да због љубави убије једног црнца, овде упозорио и модератор му је већ обрисао поруку, и моју и његову.

Дакле, овако. Имам већ 42 године, додуше изгледам доста млађе, дају ми 90% људи од 5 до 10 година мање, одувек. Никада се нисам женио, углавном сам имао кратке везе, једва сам имао пар дужих веза од по годину дана и једну од две године, али не заврши се браком, наводно због моје неспособности да зарадим више новца за брак а на друге ствари ни једна се није жалила осим такође и на моју посвећеност Богу, чистој љубави, доброти и поштењу која је њима била претерана и нереална, итд. Вероватно је проблем у мени, а и то што се још нисам одлучио и не знам да ли је можда Божија воља да останем безбрачан цео живот, као самац, или да одем у неки манастир да живим као монах јер ме вера привлачи. међутим, исто тако волим жене, тј. чекам ону праву, а волим и децу, па бих волео да имам своју децу, али време пролази. И тако, то је мој проблем и недоумица, па за почетак износим то. Ко има неки савет, добро би ми дошао. Рођен сам и живим у Београду.

Poslednja izmena:
Ево и ја да пробијем лед па да изнесем нека своја питања. А за ругаче се не брини, малопре сам једног што је овде тражио везе са колумбијском мафијом да због љубави убије једног црнца, овде упозорио и модератор му је већ обрисао поруку, и моју и његову.

Дакле, овако. Имам већ 42 године, додуше изгледам доста млађе, дају ми 90% људи од 5 до 10 година мање, одувек. Никада се нисам женио, углавном сам имао кратке везе, једва сам имао пар дужих веза од по годину дана и једну од две године, али не заврши се браком, наводно због моје неспособности да зарадим више новца за брак а на друге ствари ни једна се није жалила осим такође и на моју посвећеност Богу, чистој љубави, доброти и поштењу која је њима била претерана и нереална, итд. Вероватно је проблем у мени, а и то што се још нисам одлучио и не знам да ли је можда Божија воља да останем безбрачан цео живот, као самац, или да одем у неки манастир да живим као монах јер ме вера привлачи. међутим, исто тако волим жене, тј. чекам ону праву, а волим и децу, па бих волео да имам своју децу, али време пролази. И тако, то је мој проблем и недоумица, па за почетак износим то. Ко има неки савет, добро би ми дошао. Рођен сам и живим у Београду.

Није ствар у новцу, жене беже од верских фанатика и компликатора.

Молим вас немоје се свађати и лепити један другом увредљиве етикете јер то кад крене после се претвори у још грубље вређање, а онда модератори опомињу и вас и мене оснивача теме. Нема користи од свађе, пишите нешто корисно и конструктивно и позитивно.

Ti si baš merodavna da mi kažeš šta mogu, a šta ne mogu. Aj nemoj da ernjašs ovde po forumu, nego nađi nešto muško za promenu.

А ти ћеш несметано да кењаш како су лепе жене спонзоруше и асексуалне купохоличарке, а?

Обриши слине па ћемо да разговарамо.

Poslednja izmena od moderatora:

Promeni malo stav. Nemoj da delujes kao pobozni frik koji hoce zenu da bude popadija. Zenama to i nije toliko privlacno. Modernizuj se malo bato. Pokazi zenama koliko umes da uzivas u zivotu i koliko je lepo ziveti sa tobom. Hajde reci mi koji su kvaliteti kod tebe za neku zensku u smislu suzivota, svakodnevnice i td.

Back