Saveti za svekrve

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Сада најозбиљније све на страну, али зар није перверзно мешати се у избор партнера рођеног детета?
Nikako. Čak i kada pitaju za savete treba ih otkačiti. Nekad ne
znam po kome ću. Pa me pitaju ''čija si ti mama?''. Onda se preispitujem
da li iz mene progovara roditelj ili lečim možda neku staru ranu kada sam
kao devojka bila povređena. Najbolje je da držim vodu.

А има и дивних свекрва. Ја сам имала такву. И даље смо у супер односима.
Деци се у живот петљају људи који немају свој и они који своју себичност камуфлирају љубављу према деци.
Ovo si dobro rekla. Potpuno tacno.

Screenshot_20221216-230132~2.png

rekao sam supruzi , da nas nema a da smo uvek spremni za ispomoć , naravno ako oni za to imaju potrebu
Па да. Мислим да ћу бити на располагању а нећу се наметати. Мислим на унучиће. Једва их чекам. Да их водим и на море (што не би ишли и са родитељима и са баком) и у позориште, у библиотеку да читамо, па заједно да правимо колаче, да проводимо викенде док тата и мама краду мало времена за себе... Све што у том смислу будем могла- једва ћу дочекати.
Али нећу бити свекрва која носи ручак у кантици, одлази да им чисти док су на послу и слично што сматрам да је залажење у лични простор. Није нормално да ја боље знам где су им гаће од њих самих.

Ne znam, ja se malo i šalim. Moj odnos sa majkama mojih devojaka (potencijalne tašte, da tako kažem) bio je uvek više nego korektan. Ali znam da svekrve umeju da budu mnogo nezgodne.
Znaš kako, moj sin ima 32 godine, još se nije oženio. Mislim kad se oženi da niko od mene sretniji biti neće. Ne petljam mu se sad u život zašto bi se petljala kad bude imao ženu.
Zezala sam se malo. Jedva čekam snajku da znam da mi je djete sretno.

Opet je do njega. On je taj koji treba mamu na mjesto da postavi.
ok , ali ja msm iako sam svekor , da svekrva mora sama sebe da stavi na svoje mesto , u prilog tome su godine uzrasta , iskustvo , bila i ona nekad snajka , i suma sumarum ako želi dobro svom sinu i kvalitetan porodični život, mora da se povuče sama u senku u da se raduje sreći sinu u njegovom životu

Back