andja789 Elita Banovan Poruka 18.758 19.10.2016. u 20:07 - Saveti za pravljenje dece #51 EnjoytheSilence: Stvarno? - - - - - - - - - - Hahaha, sad pogledah, dominiram na stranici Kliknite za proširenje... sad sam i ja videla
EnjoytheSilence: Stvarno? - - - - - - - - - - Hahaha, sad pogledah, dominiram na stranici Kliknite za proširenje... sad sam i ja videla
Sarvaš Elita Poruka 20.772 19.10.2016. u 20:25 - Saveti za pravljenje dece #52 sokvisnja: Ako pak, guslate dok pravite djecu, onda ce biti zensko. Kliknite za proširenje... Ako on gusla na guslama a za to vrijeme mu komšija gusla na ženi kažu da će tada biti sin .
sokvisnja: Ako pak, guslate dok pravite djecu, onda ce biti zensko. Kliknite za proširenje... Ako on gusla na guslama a za to vrijeme mu komšija gusla na ženi kažu da će tada biti sin .
gost 333986 Legenda Poruka 58.056 19.10.2016. u 22:31 - Saveti za pravljenje dece #53 DeeLite: da sam ovo ranije čito pa da sam nišanio djevojčicu...a sada je kanda kasno Kliknite za proširenje... pokušaj ponovo
DeeLite: da sam ovo ranije čito pa da sam nišanio djevojčicu...a sada je kanda kasno Kliknite za proširenje... pokušaj ponovo
Stevcina zabica Stara legenda VIP Poruka 98.699 31.10.2016. u 23:34 - Saveti za pravljenje dece #54 EnjoytheSilence: Vreme je da se sakupe na jednom mestu Ovde je toliko potencijalnih mama i tata, da je ova tema nužna. Pogledajte prilog 407925 Kliknite za proširenje... ovo za Lovcen vazi samo za crnogorce ili?
EnjoytheSilence: Vreme je da se sakupe na jednom mestu Ovde je toliko potencijalnih mama i tata, da je ova tema nužna. Pogledajte prilog 407925 Kliknite za proširenje... ovo za Lovcen vazi samo za crnogorce ili?