Saveti vezani za lepotu, negu, modu...:)

Moherka

Zainteresovan član
Poruka
159
Bez obzira koliko smo genetski lepe i zgodne i koliko smo stare sve se mi trudimo da izgledamo bolje kako bi bile zadovoljnije sobom i privlačnije drugima. Ovu temu sam otvorila kako bi žene na jednom mestu delile svoja iskustva i savete drugim forumašicama i postavljale svoja pitanja. Pitanja i iskustva naravno treba da budu vezana za negu, lepotu, modu...Npr. Koje ste preparate za bore, protiv bubuljica, celulit, farbe za kosu koristili? Gde se mogu naći i po kojim cenama, kako ste zadovoljne? Da li trenirate nešto kako bi ostale u kondiciji, koje su to vežbe? Što se tiče preparata oni mogu biti i neki iz prirode. :) Šta volite da oblačite, koji se boje, dezeni i krojevi sada nose tj. koje vi imate u svom ormaru? Aktuelna sniženja, radnje, marke ili buvljaci...Koju šminku koristite, nadogradnja noktiju, kose pa i grudi ako je neko ugradio ili planira :D...Dakle bez obzira na godine žene pišite, čak i ako neko misli da su takve stvari apsolutno nebitne, slobodno neka komentariše. Očekujem da će tema biti zanimljiva! :D

Drage moje čitateljke i pisateljke,
odmah da vam kažem da ja vam nisam od onih koje se puno lickaju, mackaju i to...
al da ne bih uživala u nekim tretmanima...o, da...znam šta npr. masaže čine od mene :zstidljivko:
Elem, ja ću samo istaći ono što vi sve znate...a to je:
ako smo dobre, pozitivne...naše oči sijaju, naš osmijeh je iskren...i lijepe smo
ako smo zloće...negativne ...dvolične...neiskrene...itd...nema te šminke koja će nas uljepšati

Imam koleginicu...milina je vidjeti...zašto?
Izgleda kao avion - a u duši je kao pamuk, dobraaaaaa - žena kakva se rijetko sreće...eto, ona mi je jedan primjerak potpune ženske ljepote

mene je to toliko smorilo da se mislim da izlijem vestake
a ne volim vestacke nokte previse (najlepsa je prirodna lepota :mrgreen: )
znaci cim malo krene ono pocne da se lista,odvaja,grozno zaista
eto sad znate da nisam savrsena
kosa mi (za sada) ne opada ali je malo mlitava,i kosa sto je starija (citaj duza) oko nje mora vise da se bavi,sto mi tesko pada ali izdrzavam jer je zadovoljstvo duge kose vece od teskoce odrzavanja

za podmladjivanje koristim masazhe u velikim kolichinamaz:lol:
pretezhno biokap farbe za kosu =.= pantenol je isto odlichan za kosu,mineralna voda isto
svashta oblachim i svashta imam u ormaru uglavnom volim elegantnost u raznim stilovima -.-
neam trenutno omiljenu boju
neam bubuljice
odvratna mi je nadogradnja noktiju bespotrebno unishtava =.= isto mi je bezveze i nadogradnja kose,ne gotivim ni silikone >.>
i trenutno ne smem u shoping jer ce mi ormari eksplodirati >.>

mene je to toliko smorilo da se mislim da izlijem vestake
a ne volim vestacke nokte previse (najlepsa je prirodna lepota :mrgreen: )
znaci cim malo krene ono pocne da se lista,odvaja,grozno zaista
eto sad znate da nisam savrsena
kosa mi (za sada) ne opada ali je malo mlitava,i kosa sto je starija (citaj duza) oko nje mora vise da se bavi,sto mi tesko pada ali izdrzavam jer je zadovoljstvo duge kose vece od teskoce odrzavanja

ma sve vise valjda ima tih sajber poslova, sedis iza kompa, ne moras ni da izgledas i cao. mozda :I

Back