Saveti razvedenih devojaka...

Moglo je da se zove i saveti propalih, " kako sjebati zivot po svom cefu"....
Nemoj tako, obicno kad ljudi udare glavom u zid nauce nesto
Pa ne, znas ona je to procenila i zakljucila i zna da ne valjaju i onda je legitimno da kazes nesto protiv al recimo ako kritikujes amere onda je to ebena generalizacija i lupetanje
Joooj, hvala bogu da je Jos Neko primjetio. 😂 Jeste, kaze uzrok od 25 godina upoznavanja muskih osoba ukljucujuci momke I rodjake I clanove porodice nije dovoljan da se iskaze misljenje, a za Samo dvije grupe odabranika bivsih muzeva I buducih Jeste.
Da ostavimo po strani sto je njoj osobi od integriteta vecina tema na forumu lupetanje, a svud se umjesa kao maslac..

Ali

🤫🤫🤫🤫🤫 nemoj zapazati puno, pocece da ti prijeti da ce te skloniti sa foruma jer I'ma neke veze na vrhu. Tako da pokrij oci.

I ovaj forum I'ma politicke partije oba mi oka 😂

Nemoj tako, obicno kad ljudi udare glavom u zid nauce nesto

Joooj, hvala bogu da je Jos Neko primjetio. 😂 Jeste, kaze uzrok od 25 godina upoznavanja muskih osoba ukljucujuci momke I rodjake I clanove porodice nije dovoljan da se iskaze misljenje, a za Samo dvije grupe odabranika bivsih muzeva I buducih Jeste.
Da ostavimo po strani sto je njoj osobi od integriteta vecina tema na forumu lupetanje, a svud se umjesa kao maslac..

Ali

🤫🤫🤫🤫🤫 nemoj zapazati puno, pocece da ti prijeti da ce te skloniti sa foruma jer I'ma neke veze na vrhu. Tako da pokrij oci.

I ovaj forum I'ma politicke partije oba mi oka 😂
Sve moze da bude i ovako i onako sve zavisi od toga kako joj dune, kad joj nesto ne odgovara onda je ili tema cisto lupetanje ili je autor glup
A to da ima veze na vrhu odlicno znam, vidi se na svakom koraku

Back