hvala vecini ljudi koji su odgovorili na moju temu i dali mi dobre savete.
a onima koji su mi kenjali o disadi, neka se nose. uoppste me ne poznaju.
a onima koji su mi kenjali o disadi, neka se nose. uoppste me ne poznaju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesam, napisao sam. To je komentar #14 na tvojoj temi:dzulijane ti nisi nista ni napisao
Dragi Kosta, tvoje vršnjakinje traže sve ono što ti nisi. Tjah, nezgodne godine. Mada, nemoj da se iznenadiš ako kad ostariš ukapiraš da se stvari nisu promenile.
Dakle rekao si da je glavni problem samopouzdanje. Nema boljeg rešenja za izgradnju samopouzdanja od uspeha na polju na kojem je samopouzdanje izgubljeno. Znači moraš da uspeš kod devojaka.
E sad, znamo da nisi interesantan drugaricama iz škole, pa ti savetujem da probaš sa nekom malo starijom. Verujem da ćeš tu imati veće šanse za uspeh nego kod glavnih riba u školi. Starije će imati više razumevanja i simpatija za tebe.
Pretpostavljam da ćeš me pitati gde da nađeš stariju, ali ti na to ne mogu dati odgovor. Mislim ima ih na sve strane.
Ako ti i u ovom slučaju stupanje u kontakt predstavlja problem, onda imam sledeći predlog - kresni bilo koju. Valjda ima neka devojka kojoj se sviđaš i koja bi te posedovala.
Kad te jednom krene posle je lako. Stičeš samopouzdanje iz prilike u priliku, postaješ duhovit i zanimljiv, drugarice pričaju jedna drugoj o tebi.
Hoću da kažem lako je dok se ne zaljubiš, a riba te izjebe ko vola. Onda krećeš sve ispočetka.
ja imam slican problem
kad pricam sa neku devojku odma pocne da izbija neki znoj iz mene
posle 2 minuta izgledam kao da sam izaso iz tus kabine![]()
zato flertujem samo po bazenima
zato flertujem samo po bazenima
uhbre koliko napisah !Kao prvo u boga ne verujem, nevezano za temu ali Bravo ! to je dobar znak da imaš mozak
kao drugo ja sam uporan i ne odusajem tako lako. u vezi sa ovim dao bih ti savet kako da pojačaš samopouzdanje uopšteno, a to se direktno odrazi i na samopouzdanje u odnosu prema devojkama: borilačka veština ! veruj mi. ako si stvarno uporan i ne odustaješ moći ćeš da istraješ na treninzima godinu dana a posle toga ćeš početi da budeš svestan pozitivnog efekta (pre toga ćeš možda da budeš loževina jer te drma entuzijazam, ali i to je ok ako se usmeri u pravcu samomotivacije za treningom i napretkom)
pitam zene zato sto valjda znate sta devojke vole, kako da se ophode prema njima u redu ti je i logična je pretpostavka, ali treba da znaš da često žene(pa i muškarci) ovde na forumu(kao i u životu) pišu ono što misle da treba da napišu da bi bili u skladu sa nekim svojim samoimidžom, a ne ono što stvarno osećaju. ne pomaže mnogo ni to što su na forumu anonimni. u vezi sa tim bih povezao još nešto, kao i ti i devojke su isto nesigurne u kontaktu sa momcima, i one u glavi vrte sto misli u sekundi "da li mu se sviđam, da li sam smešna, jao o čemu da pričam...itd" i onda možda nauče da se drže nekih poza iza kojih pokušavaju da sakriju nesigurnost... Moraš da naučiš da čitaš pravo raspoloženje iza poze, da primetiš kako te neka curica gleda, pa ako iz toga osetiš da tu ima nečega da budeš slobodniji da i njoj pomogneš da se opusti