saveti o devojkama(meni)

Kosta2412

Početnik
Poruka
17
Sedamnaestogodisnjak sam, i fali mi samopouzdanje kada su u pitanju devojke. tacnije, izlozicu svoj problem pa cete sami da procenite sta je u pitanju.
Pre svega.. izdvajaju se par devojaka u mojoj skoli koje su mi simpaticne i koje mi privlace paznju. medjutim tu se javlja problem, koji mene najvise koci. Ne posedujem tu ,,pricu'' na koje devojke padaju. Nekako imam utisak da kad bi prisao devojci uvek bih se spetljao, unervozio, iz razlog sto ne bih znao da je zabavim, da joj pricam nesto interesanto, odnosno da napravim atmosferu da njoj budem zanimljiv..da joj ne budem dosadan. u stvari to je moj najveci problem. Fvali mi doza duhovitosti i domoisljatosti, ne umem ni sa lazima da se snalazim u trenutku dijaloga, valjda zato sto nisam takav covek, koji ume da laze..
Pricao sam sa dvojicom dobrih drugara, koji cim pridju devojci odmah joj izmame osmeh na licu, odmah nadju temu za razgovor. Dali su mi par dobrih saveta, ali sam ja ipak resio da potrazim za savete i malo dalje.
Tako da bih zamolio sve devojke koje znaju o cemu govorim, kao i sve one koji su imali slican problem kao i ja, odgovrore na moju temu i malo porazgovaraju sa mnom.
Hvala unapred.
(mozda je ovo i produkt moje maste, jer ne prilazim devojkama cesto, mozda kad bih pokusaovao vise, mozda bi ispalo sasvim drugacije:)))

Pokušaj da pričaš s njima ko da ih poznaješ čitav život :) Znači opušteno, uz šalu, ne previše ozbiljno :) ZNam po sebi, u srednjoj školi sam imao simpatije ali mi je bilo jako teško da smuvam neku zbog stidljivosti, da bih tek kasnije skapirao (ej, pazi koji sam bot bio :p) da sam se sviđao jednoj baš zgodnoj cici :( One očekuju da ti napraviš prvi korak, ako to ne uradiš, nažalost male su ti šanse...
Jeste, mnoge cure tog uzrasta se lože na face iz škole, ali ne sve, možda je baš neka slatkica bacila oko na tebe, ali ju je previše blam da ti to kaže :)
Samo opušteno i ne pretvaraj se da si neko ko nisi...osim ako si serijski ubica, e onda gledaj da promeniš prirodu :p

Prvo, na pogresnom si delu foruma, ovde su matori ljudi koji su zaboravili kako je biti dete. 90% odgovora na temu ce ti biti u stilu 'Njaooo, kako je to slatko, bas si simpatican', ili 'Bezi bre klinac, ne smaraj'.

Drugo, iskrenost u tim tvojim godinama u musko-zenskim odnosima jeste na ceni; tako da, budi svoj i foliraj se mnogo manje nego kada npr. ulazis u neko novo musko drustvo. Ne glumi frajera. U tim tvojim godinama je cak i Tenzija bio otvoren i iskren, bez trunke cinizma.

Trece, kad je smuvas, najbitnije je kako je poljubis prvi put. A da bi taj poljubac bio dobar, potrebno je da je bas, bas zelis, i da ti se puno svidja. Sve zene vole da osete strast. Devojcice su manje svesne toga da im se to svidja, ali to je zenskom rodu prirodna, urodjena stvar..

Sedamnaestogodisnjak sam, i fali mi samopouzdanje kada su u pitanju devojke. tacnije, izlozicu svoj problem pa cete sami da procenite sta je u pitanju.
Pre svega.. izdvajaju se par devojaka u mojoj skoli koje su mi simpaticne i koje mi privlace paznju. medjutim tu se javlja problem, koji mene najvise koci. Ne posedujem tu ,,pricu'' na koje devojke padaju. Nekako imam utisak da kad bi prisao devojci uvek bih se spetljao, unervozio, iz razlog sto ne bih znao da je zabavim, da joj pricam nesto interesanto, odnosno da napravim atmosferu da njoj budem zanimljiv..da joj ne budem dosadan. u stvari to je moj najveci problem. Fvali mi doza duhovitosti i domoisljatosti, ne umem ni sa lazima da se snalazim u trenutku dijaloga, valjda zato sto nisam takav covek, koji ume da laze..
Pricao sam sa dvojicom dobrih drugara, koji cim pridju devojci odmah joj izmame osmeh na licu, odmah nadju temu za razgovor. Dali su mi par dobrih saveta, ali sam ja ipak resio da potrazim za savete i malo dalje.
Tako da bih zamolio sve devojke koje znaju o cemu govorim, kao i sve one koji su imali slican problem kao i ja, odgovrore na moju temu i malo porazgovaraju sa mnom.
Hvala unapred.
(mozda je ovo i produkt moje maste, jer ne prilazim devojkama cesto, mozda kad bih pokusaovao vise, mozda bi ispalo sasvim drugacije:)))

Hvala unapred.
Dragi Kosta, tvoje vršnjakinje traže sve ono što ti nisi. Tjah, nezgodne godine. Mada, nemoj da se iznenadiš ako kad ostariš ukapiraš da se stvari nisu promenile.
Dakle rekao si da je glavni problem samopouzdanje. Nema boljeg rešenja za izgradnju samopouzdanja od uspeha na polju na kojem je samopouzdanje izgubljeno. Znači moraš da uspeš kod devojaka.
E sad, znamo da nisi interesantan drugaricama iz škole, pa ti savetujem da probaš sa nekom malo starijom. Verujem da ćeš tu imati veće šanse za uspeh nego kod glavnih riba u školi. Starije će imati više razumevanja i simpatija za tebe.
Pretpostavljam da ćeš me pitati gde da nađeš stariju, ali ti na to ne mogu dati odgovor. Mislim ima ih na sve strane.
Ako ti i u ovom slučaju stupanje u kontakt predstavlja problem, onda imam sledeći predlog - kresni bilo koju. Valjda ima neka devojka kojoj se sviđaš i koja bi te posedovala.
Kad te jednom krene posle je lako. Stičeš samopouzdanje iz prilike u priliku, postaješ duhovit i zanimljiv, drugarice pričaju jedna drugoj o tebi.
Hoću da kažem lako je dok se ne zaljubiš, a riba te izjebe ko vola. Onda krećeš sve ispočetka.

Kostice dragi, takvim momcima kao što si ti polazi za rukom ponekad uzmak u religiju. Tu ćeš da činiš isto što si činio i ranije: kukaj i žali se, neprestano dosađuj dragom Bogu svojim bolovima. Pazi, ne smeš ničim drugim da ga zabavljaš nego svojom sopstvenom nezabavnom ličnošću. Pri tom treba čvrsto da veruješ da to lice koje ti izvanredno poštuješ i kome se tako izuzetno moliš, stoji upravo u tvojoj službi, da za tebe nosi svu odgovornost tvog majušnog življenija. Osim toga, njega bi još trebalo pridobijati veštačkim sredstvima, poput kakve naročito toplo izgovorene molitve ili kakvom drugom religioznom privrženošću. Ukratko: dragi Bog čak i ne zna šta bi inače trebalo da radi s tobom, nego mu ti moraš stalno dosađivati, biti uporan i on će biti primoran da na tebe jednom obrati naročitu pažnju. A onda ti ni Čeri ni Bogi, niti bilo koja matora lepotica () poput Arti neće moći odoleti, Kostice, zavodniče jedan!

Једноставно ти је то, да не кажем просто. Ако хоћеш да је муваш (средиш), онда лепо кажеш свој наум и то директно. Ако ти тумачиш њихове осмехе, речи, па покушаваш да дознаш шта мисле, највероватније је да ћеш погрешно све да протумачиш, а друга ствар је што су све то бескорисне информације и странпутице, а теби зна се шта треба.
Ако си тек кренуо у извидницу, да видиш како стври стоје код неке, онда можеш да разговараш са њима о свим небитним стварима, као са другарима. Сви воле и цене да им се тачно каже шта хоћеш.

Oslobodi se potrebe da ih impresioniras, jer onda se trudis iz petnih zila, i prvo stvaras sebi stres, "joj sta ako budem dosadan i sl." a drugo, ako se previse trudis, da ne kazem foliras, odbija to a i provali se, a i tesko je biti druga osoba pred devojkama i ovako.
Pocni neku pricu, kakvu god, budi svoj, a ako im se ne svidja to, pa ima kojoj hoce, prosto i jednostavno.

Back