Saveti na you tube kanalima

• Začetnik teme Začetnik teme Plant
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Plant

Veoma poznat
Poruka
11.606
Saveti ! a ne reklame, jer je na Jutjubu puno više reklama ( neke sakrivene ispod 'saveta' ).

Takve video savete bi mi komentarisali. Jer još na internetu nema cenzure, a na JuTjubu je puno više video klipova koji nisu sasvim dobri ili su loši.

Za početak - u ovom videu - "Tuja" - Juniperus (Kleka) Skaj Roket ima veoma plitak koren i lako je izvali vetar, treba je saditi dublje, ali je ne bih preporučio za vetrovite krajeve.Padne kiša, omekša tlo, dune vetar i i ona je izvaljena.

Vredi li "reklama" na Krstarici ? ... vredi,..

I moj Doca je postao medijska ličnost,... (kako su čuli za njega ? - pa ja sam ga ovde hvalio :),.. i na YT )..

Taj Doca polako nam dodje tu kao mitsko stvorenje
:mrgreen:
Bio je,.. sad više nije,.. sad postaje medijska ličnos',...
mož'-da ga pozovu i u Zadrugu.. :p A, zaključak bi mogao biti, koliko biljke održavaju vitalnost - Doca je -'48-o
:lol:
Lori u 10-minutu je Indijski jorgovan,.. imamo još dve boje,..

Poslednja izmena:
Vredi li "reklama" na Krstarici ? ... vredi,..

I moj Doca je postao medijska ličnost,... (kako su čuli za njega ? - pa ja sam ga ovde hvalio :),.. i na YT )..

Bio je,.. sad više nije,.. sad postaje medijska ličnos',...
mož'-da ga pozovu i u Zadrugu.. :p A, zaključak bi mogao biti, koliko biljke održavaju vitalnost - Doca je -'48-o
:lol:
Lori u 10-minutu je Indijski jorgovan,.. imamo još dve boje,..
stvarno je mnogo lepo :)
a indijski sam videla u nekim grupama gde ljudi stavljaju svoje slike cveca da uspeva kod nas i lepo cveta :)
jednom cu ga nabaviti :)

Back