Savet?

Wrong Turn

Domaćin
Banovan
Poruka
4.812
Prvo da kažem da sam vas ovde slagao, nikad nisam imao devojku, a imam 23 godine, iako sam par puta pomenuo da sam kao imao, nisam.
Mogao sam da imam, ali sam bio mentol dugo zaljubljen u devojku sa kojom nikada nisam bio, zbog nje sam u studentskim danima odbio 3 ili 4 veze/šeme.

I napomena - ne trolujem.

Konačno sam rešio da uđem u vezu, nikad nisam bio bliže toga jer mi se otvoreno nabacuje devojka koja živi blizu mene i koja ide sa mnom u teretanu i koja izgleda sasvim ok.
Nisam se zaljubio i nešto imam osećaj da nikada neću nijednu voleti kao tu devojku sa kojom nikada nisam bio, jednostavno zaludio sam se sa njom.

Moje pitanje je, da li da joj kažem da mi je prva ili da se pravim blesav?
Pritom nemam iskustva u ljubljenju, a pogotovo ne u seksu. Ona je bila u vezi sa mojim ne toliko bliskim drugom 3 godine.

Šta mi je činiti?

Za iskustvo koga briga,,, nego ovaj deo gde je bila sa tvojim drugom čak i ako nije blizak mi se ne sviđa. Ona zna da ste drugovi i opet se nabacuje... budi oprezan, takva može i batine da ti napakuje. Ne može ti niko ovde reći šta da radiš, samo budi oprezan.

Za iskustvo koga briga,,, nego ovaj deo gde je bila sa tvojim drugom čak i ako nije blizak mi se ne sviđa. Ona zna da ste drugovi i opet se nabacuje... budi oprezan, takva može i batine da ti napakuje. Ne može ti niko ovde reći šta da radiš, samo budi oprezan.

Ma taj drug je ono znam ga iz osnovne iz viđenja, nekoliko puta smo išli za faks i nisam ga video poslednje 2,3 godine

Pa probaj čoveče.
Ništa ne boli.
Pa ako ide ide...
Ti, kako sam sebi komplikuješ život,
neprijatelji Ti ne trebaju.
A natprosečno si pametan, to znam.

Složio bih se sa Rigelom po pitanju ovih batina, zna to otići daleko, čuvaj se. Pa šta da ti kažem burazeru, zaglibio si malo. Ne znam šta bih ti preporučio, što se poljubaca tiče traži neki tutorijal na jutjubu hahaha, čitam neki dan da je to najtraženiji tutorijal na jutjubu. A što se tiče seksa, samo djeluj opušteno i sigurno, nemoj se ukenjati, neće se ni skontati.

Gledaj da je iskoristiš, ali da se ne vezuješ. Šta će ti veza? A inače bih ti mimo toga preporučio da udješ u svet prostitucije i iznajmljuješ prostitutke, ako imaš više novca onda elitnije. Ako živiš u Beogradu mogu da ti pošaljem neke adrese na pp

Prvo da kažem da sam vas ovde slagao, nikad nisam imao devojku, a imam 23 godine, iako sam par puta pomenuo da sam kao imao, nisam.
Mogao sam da imam, ali sam bio mentol dugo zaljubljen u devojku sa kojom nikada nisam bio, zbog nje sam u studentskim danima odbio 3 ili 4 veze/šeme.

Konačno sam rešio da uđem u vezu, nikad nisam bio bliže toga jer mi se otvoreno nabacuje devojka koja živi blizu mene i koja ide sa mnom u teretanu i koja izgleda sasvim ok.
*Ako je i tebi i njoj samo dao keksa sta te briga,navali..:lol:
Nisam se zaljubio i nešto imam osećaj da nikada neću nijednu voleti kao tu devojku sa kojom nikada nisam bio, jednostavno zaludio sam se sa njom.
*To ti je taj fazon za svaku vezu dok ne naleti neko novi...

*Ne vidim zasto,ma nije ni bitno...Cak ne znam ni kako bi dosli do te price..

Pritom nemam iskustva u ljubljenju, a pogotovo ne u seksu. Ona je bila u vezi sa mojim ne toliko bliskim drugom 3 godine.
*Kako bre iskustvo u ljubljenju,pa to ti je prirodna stvar,sto bi rekli instiktivno nesto..A i za seks sta znas mozda si prirodni talenat:zper::lol:..Imas ljude sa iskustvom al bez cari i zari:lol:..
A ovo za drugara napisao si da nije blizak,pa ne vidim u cemu je problem..
Pa moja drugarica je bila sa dva bliza drugara,pa se ovaj drugi nije bunio,a to su bile bas ozbiljne veze...

Šta mi je činiti?
Najbolje je da pitas ljude na forumu:lol:..To pod uslovom da ne izmiljas:lol:

Ta je trudna :sad2:
Inače sam se poljubio jednom sa njom u usta bez jezika, tad me je napržila kao idiota...

A, što joj nisi zavalio jezičinu ?
Možda je to očekivala, a ti ko neka snaša - ignorišeš korišćenje jezika.
I onda, onako napaljena i ljuta, normalno je da te napržila....
Zna li se od koga je trudna ?
Priznaje li dete ?

Šta mi je činiti?

Kazi joj i uzivaj u vezi

A, što joj nisi zavalio jezičinu ?
Možda je to očekivala, a ti ko neka snaša - ignorišeš korišćenje jezika.
I onda, onako napaljena i ljuta, normalno je da te napržila....
Zna li se od koga je trudna ?
Priznaje li dete ?

Srećno je trudna, ali još nije u braku.
Usro samse tada baćko moj. To je bio šok.

- - - - - - - - - -

Kazi joj i uzivaj u vezi

Tačno sam znao šta će biti :D Žene će savetovati da joj kažem, muškarci da ne. :D
Kako bi se ti ponašala da ti kaže dečko sa kojim izlaziš da si mu prva? Nebi li ti bilo malo čudno, šta to njemu fali pa sam mu ja prva.
Pritom ja nisam ružan, nego jednostavno splet čudnih okolnosti. Dok su drugi jurili klinkice, ja se zanimao oko generatora, dioda, transformatora, tranzistora i na kraju programiranja.
Kasno sam se probudio, rekao bih da mi i pubertet kasni, tek me sada hvata želja za vezivanjem, pa možda i brakom.

Poslednja izmena:
Gledaj da je iskoristiš, ali da se ne vezuješ. Šta će ti veza? A inače bih ti mimo toga preporučio da udješ u svet prostitucije i iznajmljuješ prostitutke, ako imaš više novca onda elitnije. Ako živiš u Beogradu mogu da ti pošaljem neke adrese na pp

Ako je mnogo zarđ'o , nije sramota pitati ni popadiju ...

Dobro za ljubljenje, nije baš da bi mi bio prvi put, ali da mlataram jezikom nemam iskustva, znam otprilike :D

Jedan jedini put da sam dozivela da se neko lose ljubi je u Grckoj, i cak mislim da mi je delovalo ko da lik ima debeli jezik i gura ga kako ne treba..To je neko moje izvrnuto secanje:lol:,al u osnovi retko ko ne ume da se ljubi,samo oni koji razmiljaju o tome...
To ti je ko ples,recimo ja sam uvek obozavala da igram ,i osnovnoj na ekskurziji je bilo neko takmicenje i lik neki je samo prosao pored mene sa papirom i odstiklirao me:lol:,kao ispala sam,i onda sam bukvalno neko vreme izgubila ritam i izbedacila se da ne umem da igram..Srecom to me je proslo..
Nego poenta moje price koja nikog ne zanima je da sto manje razmiljas o necemu (ovog tipa)to ce bolje da ti ide...Ono prepusti se instiktu,ritmu..To ti je ko zene kad krenu da razmiljaju sta lik misli o njoj u toku seksa,umesto da misle kako da ga zadovolje i da pozuda isijava iz ociju,i prvenstveno da se skoncetrisu na spopstveni uzitak...

Ako je mnogo zarđ'o , nije sramota pitati ni popadiju ...

ahahhaahahaha tišina tamo

- - - - - - - - - -

Jedan jedini put da sam dozivela da se neko lose ljubi je u Grckoj, i cak mislim da mi je delovalo ko da lik ima debeli jezik i gura ga kako ne treba..To je neko moje izvrnuto secanje:lol:,al u osnovi retko ko ne ume da se ljubi,samo oni koji razmiljaju o tome...
To ti je ko ples,recimo ja sam uvek obozavala da igram ,i osnovnoj na ekskurziji je bilo neko takmicenje i lik neki je samo prosao pored mene sa papirom i odstiklirao me:lol:,kao ispala sam,i onda sam bukvalno neko vreme izgubila ritam i izbedacila se da ne umem da igram..Srecom to me je proslo..
Nego poenta moje price koja nikog ne zanima je da sto manje razmiljas o necemu (ovog tipa)to ce bolje da ti ide...Ono prepusti se instiktu,ritmu..To ti je ko zene kad krenu da razmiljaju sta lik misli o njoj u toku seksa,umesto da misle kako da ga zadovolje i da pozuda isijava iz ociju,i prvenstveno da se skoncetrisu na spopstveni uzitak...

Iskusna si Cica Maco iskusna :D Hvala na savetima. :D

Srećno je trudna, ali još nije u braku.
Usro samse tada baćko moj. To je bio šok.

- - - - - - - - - -

Tačno sam znao šta će biti :D Žene će savetovati da joj kažem, muškarci da ne. :D
Kako bi se ti ponašala da ti kaže dečko sa kojim izlaziš da si mu prva? Nebi li ti bilo malo čudno, šta to njemu fali pa sam mu ja prva.
Pritom ja nisam ružan, nego jednostavno splet čudnih okolnosti. Dok su drugi jurili klinkice, ja se zanimao oko generatora, dioda, transformatora, tranzistora i na kraju programiranja.
Kasno sam se probudio, rekao bih da mi i pubertet kasni, tek me sada hvata želja za vezivanjem, pa možda i brakom.
Neko uvek mora nekome da bude prvi..

Šta mi je činiti?

Jebi a posle nje doći će druge.;)

Šta mi je činiti?

Prodaj hard disk ( priča se da si sve pare sprtzo u PC i grafičku kartu :lol: ) pa se baci na neku profesionalku. Samo obuci mantil i ništa ne brini...kolji šta stigneš i gde stigneš ;)
To će da pokrije prtzački deo ( par puta - dovoljno da "osetiš materiju", nije to programiranje u C++ :lol: ).

A što se ljubljenja tiče...ne moraš jezikom. Kaži da ti gotivnije bez jezika ( nema balavljenja ) i teško da će da provali da l jesi ili nisi pre toga.

Uostalom, ženske imaju njuh da osete i koliko imaš para u džepu i koliko si recki lupio u životu.
Zna ta zašto ti je prišla i nemaš šta da brineš s te strane....opasnost je samo u tome što je ona verovatno negde dobila nogu pa joj sada treba ili sigurica, ili "antistres jastuče", tjst da se nekome napije krvi.

Žene imaju odvratnu osobinu da se nikad ne svete onom ko ih zahebo i zavio u crno, nego totalno šestom i najčešće bezazlenom liku. Pokušaj da se ne primiš

Poslednja izmena:

Back