Savet!

_provincijalka_:
Ne znam sta da radim! Sledece nedelje idem na more, a izgleda da cu bas tada da dobijem :( :(
Vec sam pokupovala tampone, ali se ipak plasim da se kupam, jer valjda nije preporucljivo. A necu da odem tamo i da pola odmora provedem ispod suncobrana!

ma zayebi tampone i kupaj se, ne curi to dok si u vodi, kad izadjes obuces uloske i to je to. mislim ne razumem se u tampone, ali nece ti cureti dok si u vodi ionako

mala_teta_lija:
Naravno, ako ti je odliv veoma jak mozda treba da se opredelis samo za suncanje.

sto, kao, slabost? ma oni mnogo se.ru.
jos ce ti biti bolje ako plivas tj ako se kreces...a sta drugo da radis po vrucincini osim plivanja

*misutka*:
Ovo je mišljenje mog ginekologa: tuširanje da, kupanje (čak i u kadi) ne, jer pri tuširanju ne dolazi do vraćanja (da ne kažem ''ulaska'') vode sa odbačenim sadržajem (baš mi deluje smešan ovaj moj opis, ali kapirate o čemu pričam :wink: )što može da dovede do infekcija...kupanjem u hladnoj vodi može da dodje do prehlade jajnika (kod žena koje su malo sklonije tome, da ne kažem kilavije)koji su u vreme men. naročito osetljivi na to. Naravno evo i jedne priče da ilustrujemo. Kupala se devojka u hladnoj bazenskoj vodi, 2. dan ciklusa, i kako joj je posle lekar objasnio, ta hladnoća je ''presekla'' i zahladila jajnike, tako da je krvarenje potpuno prestalo.

e posto sam hipohondar ja cu da razmislim sada.
da i meni je prestalo...ali ebiga to je 1 menstruacija...

snoshaj efendija:
A sta ako udje u more a oko nje crvena mrlja? Mislice da je napala ajkula!!!

to se nikako ne desava, posto prestane da curi kad si u vodi...mada mi nije jasno zasto prestane da curi???

aha...ta krv se ne odliva...pa sta bude s njom...pa posle izlazi kad izadjes iz vode

el stvar u temperaturi vode
eto kako je to priroda lepo regulisala :) da te ajkule ne nanjuse...mada nanjuse te

mada kako sam sad hrabra, kad vidim prvu vodu ja cu stati

Back