Savet

Why_me

Obećava
Poruka
60
Molim za savet ako je moguće? U poslednje vreme
mi se sin (gimnazijalac) ponaša neobično i dosta
je rezervisan i povučen.Sumnjam na loše društvo i
mogućnost upotrebe nekih sredstava,pa ako neko zna
gde bih mogla da to i proverim (laboratorijski).

Sta znaci 'gimnazijalac' (15 ili 18 godina nije isto), sta znaci 'cudno ponasa' (sem sto je rezervisan i povucen i u odnosu na koga je takav). Dali ste ne nedovoljno nego nimalo podataka za bilo kakvu ozbiljniju procenu.
Sto se narkotika tice, testovi koji 'rade' po principu testiranja narkotika u urinu dostupni su u slobodnoh prodaji u svim bolje snabdevenim apotekama.

Od urina nema nistaa...Sad klinci imaju novi fazon..uzmu sterinu flasicu,pre nego sto ce uzeti bilo sta, uriniraju u nju, stave je na hladno mesto...to bar nie bilo tesko do sad jer je napolju bilo hladno i onda kad treba provera...sad cu ja...pa samo zameni flasice...Morate kod strucnog lica na razgovor, sa ili bez njega, da vam kaze kako da otkrijete ako je droga u pitanju ili nesto drugo...Te analize i testovi se sad retko rade kod kuce...osim ako necete odmah posto vam se ucini sumnjivo da ga odvedete u laboratoriju pa uradite urin ili krv

Postoje neke privatne ordinacije koje rade analize krvi i to jednim pregledom na vise droga.Mozda Vam se sin samo zaljubiska a Vi odmah mislite na najgore. :D

Why_me:
Molim za savet ako je moguće? U poslednje vreme
mi se sin (gimnazijalac) ponaša neobično i dosta
je rezervisan i povučen.Sumnjam na loše društvo i
mogućnost upotrebe nekih sredstava,pa ako neko zna
gde bih mogla da to i proverim (laboratorijski).

Разговор, стварање поверења ( мада је у тим годинама већ мало касно ), разумевање... не ''саветовање'' ни ''сољење памети'', не принуда ни притисак!!!

Чудна ми је реченица:''Сумњам на лоше друштво.'' Зар не знате са ким се дружи ваше дете???

blizance:
Postoje neke privatne ordinacije koje rade analize krvi i to jednim pregledom na vise droga.Mozda Vam se sin samo zaljubiska a Vi odmah mislite na najgore. :D

Sad se setih sta je kad je moj otac jednom rekao "BOLJE DA TI SE DESI ONO STO TI MISLI ZENA NEGO MAJKA" :wink: :wink: :wink:

Naravno gospodjo, i dalje ostajem pri istom misljenju iz prethodne poruke...

Back